Uudet pelaajat

Joulutauon näin lähestyessä voi alkaa speloimaan mahdollisilla pelaajasiirroilla. Lähtijöitähän siis ovat melko varmasti Bowyer(joka rakennuttaa parhaillaan taloa Lontooseen), Viduka, Kelly, Harte ja Batty( :'( :( :mad:). Elikkäs minun toiveuneni on seuraavanlainen: Barry Ferguson, Peter Lövenkrands, Wayne Bridge ja GORDON STRACHAN. Aika mahdoton, ikävä kyllä. Bowyerin tilalle voisi myös harkita ostaa R. Partridgen, joka on Poolista lainalla Coventryssä. Nuori, taitava, luova ja kunnianhimoinen. Ei ole saanut Liverpoolin panssarivaunu prikaatissa paikkaa, joten varmaan sopisi siirto myös hänelle..
 
Izzetin yhteydessä on tullut esiin myös sellainen kaveri kuin Gabriel Milito, argentiinalainen joka kuulemma on itse kiinnostunut siirrosta Leedsiin. Onko kellään tietoa millainen kaveri on kyseessä?
 
Siirtoikkunan avautumisen lähestyessä hieman kyselyä ketä saattaisi olla tulossa.
Dacourt ja Bowyer ovat vahvimmat nimet lähtijöiksi, lisäksi maalivahtikriisissä olevan Arsenalin on huhuttu valmistelevan 8 miljoonan punnan tarjousta Paul Robinsonista, mutta leeds tuskin päästää häntä menemään, tässä tapauksessa Nigel Martyn olisi vahva ehdokas David Seamanin rinnalle.
Kellään muulla tietoa mahdollisista tulopuolen miehistä, ainakin keskikenttä kaipaisi kipeästi luovuutta..
 
Creative right midfielder.

Taitaa olla ollut toivelistalla jo pitkään.

Jos Ollie lähtee ja Batty on pannassa, niin keskikentän pohjalle ("rapparilinjalle") toivon vahvistusta. Okon on esittänyt jonkinlaisia otteitta, mutta...

 
Miltäs kuulostaisi oikeaan laitaan nimi Richie Partridge? Liverpoolin nuorisoakatemian helmelle ei Gerard Kulliäärin panssariprikaatissa paikkaa näytä löytyvän, vaikka mies kikkailee vastustajat Coventryssa ihan pihalle. Nyt olisi aika käyttää kylmästi hyväksi Houllierin ja LFC:n seurajohdon tyhmyyttä ja ostaa tämä ukko pois ja antaa mahdollisuus pelata valioliigaa. Keskikentän pohjalle suosittelisin edelleen OL:n Dhorasoota, ei pitäisi olla liian kallis hankinta hänenkään..
 
Soccernetin etusivun mukaan Robbie Fowleria oltaisiin tosissaan viemässä maine roadille, Kevin Keegan haluaisi Nicolas Anelkalle eurotasoisen parivaljakon, hinnaksi mainitaan 7 miljoonaa puntaa.
Tässä tilanteessa ei vain olisi varaa luopua yhdestäkään hyökkääjästä..
 
Soccernetin etusivun mukaan Robbie Fowleria oltaisiin tosissaan viemässä maine roadille, Kevin Keegan haluaisi Nicolas Anelkalle eurotasoisen parivaljakon, hinnaksi mainitaan 7 miljoonaa puntaa.
Tässä tilanteessa ei vain olisi varaa luopua yhdestäkään hyökkääjästä..


Kauppa sopisi nykyiseen hyökkääjien myynti politikkaan (vrt. keane). Ensin ostetaan kalliilla (muistaakseni 11 milj.) ja sitten myydään n. vuoden kuluttua muutaman millin tappiolla...

Seuraavaksi varmaan lähtee viduka 3-4 miljoonalla (ostohinta muistaakseni 6 milj.) ja bridges samaan hintaan.

Onneksi Smith on oma kasvatti joten tappiolla myyminen on suhteellisen vaikeaa :)


 
"Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla" sanoi entinenkin suomalainen.

Fowlerista ei ole varaa luopua.

Muuten, ketä muita Milnerin ohella olisi tulossa "ylös" junioreista ?
 
Itseänikin kiinnostaisi tietää mitä kuuluu esim. herroille McMaster, Singh, Cansdell-Sheriff. ???
 
McMaster tietääkseni on Coventryssä lainalla, Singh Bradfordissa ja Cansdell-Sherriff 3.divisioonan Rochdalessa.
Kovasti odottaisin ainakin McMasteria takaisin.
 
Jep, se että 16-vuotias saa peliaikaa ykkösjoukkueessa niin kyllä pistää miettimään että kuinka kauan yli parikymppisiä timantteja aiotaan vielä hioa. Suurin osahan kuitenkin aina myydään pois, mutta jospa sieltä taas jotain jäisi itsellekin...
 
Ja kun miettii että Harte, Bow, Kewell, Smith, Woody ja kumppanit aloittivat kaikki parikymppisinä (ja millä tuloksilla!), osa allekin, valioliigauransa, niin mikseivät nämäkin kaverit yhtälailla ansaitsisi viimeistään nyt näyttöpaikkaa.
 
Jep, se että 16-vuotias saa peliaikaa ykkösjoukkueessa niin kyllä pistää miettimään että kuinka kauan yli parikymppisiä timantteja aiotaan vielä hioa. Suurin osahan kuitenkin aina myydään pois, mutta jospa sieltä taas jotain jäisi itsellekin...
Jos nyt ajattelisi ryhtyä managerin housuihin, niin syy (yli kaksikymppisten hiomattomien) pitämiseen saattaa olla aiemmin (tässäkö juonteessa?) esittämäni "parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla".

Johtoportaalla (en viitsi kirjoittaa managerin nimeä) on työ saada Milneristä (ja muista) tasonsa säilyttävä joukkuepelaaja joka taistelee pysyvästi oloissa kuin oloissa joukkueen avauskokoonpanopaikasta.

Leveys ja squad rotation ovat mielestäni avainsanoja, joilla valioliigassa pärjätään.

Toki myytäviäkin pelaajia varmaan joukkueessa on, mutta kulunut syksy lienee osoittanut "joukkuepelaajien" tarpeellisuuden.

Olikohan Viduka syksyllä liian itsevarma avauspaikastaan?

Tulikohan ajatukseni selville ??? Varmaan ei, mutta olkoot ;)
 
Tuo tuntuu olevan tosiaankin haastavaa saada starat pysymään tyytyväisinä ja silti pitää rinki tarpeeksi suurena kestämään loukkaantumis sumat.
Sitä ei tunnu hallitsevan kuin scumin Valmet (rahako?). Arsussa ja Poolissa kuuluu jatkuvaa napinaa, kun ei pääse joku stara pelaan.
Olisiko tuohon pulmaan vastaus juuri noissa nuorissa, jotka saataisiin pysymään housuissaan onnistumisista huolimatta.
Eli esim. Milnerin pää pidettyä kylmänä, vähän samalla tavalla kuin Robinsonin kanssa.
Robbohan pelasi loisto otteluja jo Champions Leaguessa, mutta Martynin tervehdyttyä palasi nöyrästi treenaamaan. Taisi saada paremman sopimuksen, mutta ei kuitenkaan vaatinut liikaa (paikkaa avauksessa) ja nyt on maltti poikinut!  ;D
Jospa näitten muitten (mm.McMaster, Singh, Cansdell-Sheriff) kanssa onnistais yhtä hyvin.
Eväitä kuulemma on vaikka mihin, ikäisiinsä verrattuna, mutta noilla lainareissuilla se on kannukset hankittava tosipeleistä (PL ja I div.).
Milnerin reitti on harvinainen ja toisaalta LUFC:n kannalta kaikinpuolin riskialtis tie; Kovat menestyspaineet (seura ja peluri itse) ja onnistumisen hinta (nouseeko hattuun).
Kauhuskenaariohan on, että täyttäessään 17 (saa tehdä ensimmäisen ammattilaissopimuksen), Milner tekeekin suuruuden hulluuttaan sopimuksen scumin tai vaikka Juven kanssa.
Hänhän on nyt jo osoittanut olevansa hyvä ja Leeds maksaa nyt vain £80/viikko. Onhan Leedskin tarjoamassa ihan kelpo sopimusta, mutta joku voi vetää välistä, jollei poikaa ole pohjustettu kunnolla alan vaaroista. Kaikki kun eivät kuitenkaan ole koko sydämmestään Leedsin miehiä, kuten Smithy!  ;D (No nyt se tietösti myydään scumiin! )

Näillä nuorilla tuntuu olevan "virtaa" ihan eri malliin kuin "paikkansa varmistaneilla primadonilla". En tiedä mimmoiset sopimukset herroilla on, mutta kovin tuntuu osa olevan tyytyväinen oloonsa, vaikkei kentällä mitään tekiskään.
Tosin Chelseaa vastaan taisi Vidukakin juosta enenmän kuin koko alkukaudesta yhteensä!
Tai voihan se olla kokemattomuutta, eli juoksevat päättömästi ja turhaa. Mutta jotenkin se näyttää paremmalta, kun edes yrittää.
No nyt on tämä typerä "transfer window" taas auki ja kauppa käy:
Se on selvä, että joku lähtee ja tappiota tulee.
Smithynkin myynti tuo tappiota, sillä vaikka scumilta saisi 150-milliä, niin arvo on enemän.  ;D
Ostetuista pelureista pitäis kyllä saada vähintään maksettu raha takaisin, mutta tuskin saadaan.
Huhuja lähtijöistä on paljon, mutta mielestäni näistä vois luopua tämmöisillä hinnoilla ilman suurempia suruja:
- Martyn £2M
- Bowyer £2M (se on NYT nimi paperiin tai ULOS!)
- Harte £2M
- Duberry £1M
- Dacourt £5M
- Fowler £8M

Sitten vois ostellakin jonkun, mutta ei Andertonia eikä Gasgoinea!!
Ja panna vähän säästöönkin.

El Hell on pesemässä käsiään mahdollisista ale-kaupoista, kertomalla ettei hän voi mitään mikäli seura myy jonkun. Hän ei haluaisi hajottaa joukkuetta!
Ja lainapelaajista El Hell ei ole kiinnostunut, kuin pakon edessä.

No ei auta kuin odotella...
Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

PS. Matteo ja Batty ovat kohta kunnossa (2vk)

 
Tuskin tv:n ylpeys kestäisi puheiden pyörtämistä ja Battyn kutsumista takaisin kentälle, kun kerran on jo kertaalleen todennut että Battsin polvet eivät kestä valioliigaa ja tämän pitäisi näin ollen lopettaa uransa..:/
 
Ikkuna ollut auki jo yli 34 tuntia, eikä mitään ole tapahtunut.

Ellei sitten lasketa mukaan Newcastlen 10 m punnan tarjousta Woodgatesta. Tarjousta ei tietenkään hyväksytty, ainakaan vielä. (http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2621097.stm)

Tai johtokunnan Man Citylle antamaa kehoitusta: "Tehkää tarjous, josta emme voi kieltäytyä". Ja kyseessähän on Robbie Fowler. (http://www.leedstoday.net/ViewArticle.aspx?SectionID=46&ArticleID=227711)

Arsenalille taas on ilmoittettu Paul Robinsonin hinnaksi 12 m £ (The sun?).

Ilmeisen mielenkiintoinen kuukausi tulossa.

Miksei kukaan ole kiinnostunut Duberrystä ja Hartesta? ;)
 
Josko ikkuna on pantu väliaikaisesti kiinni ;) Englannissa kun tuntuu satavan niin runsaasti. Tulee vielä sade sisään
;D

Olipa Newcastlen kenttä eilen (telivisiokuvasta katsottuna) melkoinen pelto...


Jos Robinson myydään, niin voimmekohan puhua joukkueen rakentamisesta?  Vanha suosikkinen Nigel saa mennä kohtuullista korvausta vastaan.

Woodgate taitaa olla päässyt henkiseen tasapainoon ja hallitsee keskustan ilmatilaa, joten minusta hänen myyntiin sopii sama kommenttini kuin Robinsoniinkin.

Fowlerin myynnin (myyntiyrityksen) laitan rahan saannin piikkiin. (Onko niitä velkoja vielä kuinka paljon? )

Hyväksykää Bowyeristä ensimmäinen kohtuullinen tarjous, niin saadaan edes jotakin.

Duberrystäkin joku saisi tarjota jotakin...
 
Duberrystäkin joku saisi tarjota jotakin...

Kaikkea toivoa ei ole vielä heitetty  ;)

Sporting Life:
But despite Jonathan Woodgate being linked with Newcastle, Robbie Fowler with Manchester City and Michael Duberry with Birmingham, the club insist there have been no bids or approaches for any of their players from any club.
 
Back
Top