Uudet pelaajat

aaPee

Well-known member
Tässä olisi oiva hankinta ja vielä ilmaiseksi. El Tel, toimi! :)

Litmanen given free transfer?

By James Carroll
Date: 20/7/2002

Jari Litmanen has reportedly been told that he can leave Liverpool on a free transfer. Its claimed that the Finnish international striker has been told that he is surplus to requirements at Anfield and may find himself a new club.

However, Litmanen is struggling to find a new club that is willing to match his current deal at Liverpool.

Signed on a free transfer from Barcelona in January 2000, Litmanen has become a firm favourite with Liverpool supporters despite not featuring as much as he perhaps should.


Lähde:www.liverpool.rivals.net
 
Jo jopas nyt!

Onko se Litin sopimus niin kallis?

Kyllähän toi tieto pitäis saada El Telin korviin, ja pian!

Menisköhän noilla osotteilla:
peter.ridsdale@leedsunited.com
terry.venables@leedsunited.com

;D ;D ;D ;D
 
Siinä olis todellakin aimo annos luovuutta keskikentälle! Nyt vauhtia, sillä Ajaxin on huhuttu olleen kiinnostunut jopa ostamaan Litin Poolista.
 
Nyt kun Greedy Ferdinand saatiin myytyä niin on ostosten aika. Ridsdale sanoi tehneensä 4 pelaajan listan TV:n kanssa. Ensimmäiset tiedustelut on jo tehty ja todennäköisesti muutaman päivän sisällä voidaan odottaa jo uusia pelaajia.

Mielenkiintoista!
 
Huhuja liikkeellä!

Soccernet.com kertoilee, että LUFC olisi hankkimassa Jaap Stamia! Myös AC Milanin Roque Junior ja vanha tuttu Roberto Ayala on tyrkyllä...

Tietysti vapailla markkinoilla olisi myös Rivaldo niminen Brassi, joka olisi 'aika' hyvä lisä keskikentälle!  ;D
 
Ridsdalen mukaan uusia pelaajia on tulossa 4 kpl. Yksi pakki on varmana hankitalistalla  mutta muuten ei minulla ainakaan ole käsitystä minkä pelipaikan hankintoja on odotettavissa.

Aussi Emerton luultavasti jotta Viduka & Kewell viihtyvät paremmin seurassa. ;)  No totuuden nimissä on todettava että Emerton pelasi viimekaudella ihan mukavasti UEFA-cupissa ja olisi  varmasti ihan käyttökelpoinen kaveri keskikentälle.
 
Totuudentorvi www.Planetfootball.com tiedottaa:

Leeds have reportedly identified William Gallas as the man to replace Rio Ferdinand at the heart of The  Whites' rearguard

Kyseinen ukkeli oli vissiin pelannut ihan hyvän kauden Chelsean
takalinjoilla ja sopimuksessa on 7.5 milj. punnan suuruinen myynti pykälä. Gallas oli maksanut viimekesänä Chelsealle 4.5 joten 3 milj. voitto varmasti houkuttelee rahapulassa olevaa seuraa.

LEEDS UNITED have turned down a shock move for Brazilian World Cup star Rivaldo!

Rivaldoa oli tosiaankin tarjottu Leedsille mutta liian korkea palkka ja epäilyt kyseisen "filmaajan" sopivuudesta brittikentille sai Ridsdailin hylkäämään tarjouksen.
 
Joo tottahan se on, että Rivaldo ei varmaan olisi omiaan Brittikentillä ja lisäksi palkka vaatimukset tuntuu olevan herralla tähtitieteelliset...eli hyvä näin!

Gallas kuullostaa kieltämättä ihan mielenkiintoiselta ja hänellähän on jo vuoden pelikokemus valioliigasta. Itselleni on jäänyt hyvä kuva miehen viimekauden otteista. Ainakin kokoa olisi riittävästi ja rämäpäisyyttä löytyy tarpeeksi. Hintakaan ei olisi paha, jos tuo £ 7,5 M pitää paikkansa. Mutta kyllähän tuo Ayalakin minulle kelpaisi ei siinä mitään!

Ärsyttää tällainen odottelu mutta niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa!  :)
 
Ayala on soccerage.com:n mukaan lähellä sopimusta LUFC:n kanssa. Hinta olisi noin £9 M, eli ei mikään aivain kauhean kova. Jutun mukaan kauppa saatetaan vahvistaa jo huomenna jos seurat pääsevät yhteisymmärrykseen. Mutta saas nähdä onko taas huhuilua vai pitääkö peräti paikkaansa!
 
Niinpä näyttäis olevan. On myös liikkeellä huhu, että Liverpool meinaa ostaa Emertonin Leedsin nenän edestä, kun eivät kerta Duffiin rahat riitä ja eihän Liverpoolin pelityylin sovi Duffin kaltainen luova pelaaja..
 
Tervehdys kaikille, näin "uuden tulokkaan" puolesta, poistin vain entisen käyttäjänimen(LUFC until I die) ihan käytännön syistä ja liityin uudestaan.

Nyt itse asiaan, onko kellään tarkempaa tietoa siitä, että meinaako Spurs tosissaan ostaa Keanen, sillä eräs kaverini kertoi sen olevan vain ajan kysymys? Toivottavasti Robbie ei lähtisi, sillä uskon vakaasti hänen olevan hyvässä vireessä ensi kaudella ja hänellä on todellakin asenne kunnossa (Torjui heti Sunderlandin lähentelyt..).
 
Keane on uusimpien tietojen mukaan lähellä siirtymistä Tottenhamiin, osamaksuna vaihdossa tulisi Darren Anderton, joka paikkaisi Lee Bowyerin jättämän aukon keskikentällä.
Anderton on suuri TV:n ihailija ja varmaankaan itse Venablesillakaan ei ole mitään mahd. siirtoa vastaan.
 
Keane on uusimpien tietojen mukaan lähellä siirtymistä Tottenhamiin, osamaksuna vaihdossa tulisi Darren Anderton, joka paikkaisi Lee Bowyerin jättämän aukon keskikentällä.
Anderton on suuri TV:n ihailija ja varmaankaan itse Venablesillakaan ei ole mitään mahd. siirtoa vastaan.
 
God forbid !  :mad:

Eiköhän tuo Anderton-kytkös ole taas ihan median tuulesta tempaama arvailu. Väkisin on täytynyt saada jokin tuore linkki ET:n (Ell Tell tietty  ;)) ja White Hart Lanen välille.

Anderton ei kyllä täytä Bowyerin (mahdollisesti) jättämää paikkaa - korkeintaan toisi tullessaan tarpeen palkata seuraamme lisää lääkintähenkilökuntaa.
 
Ajatuksena R. Keane Spursiin ja Anderton + rahaa tilalle kuulostaa lähinnä järjen köyhyydeltä. Vaikuttaisi siltä että Keane on niitä viimeisiä pelaajia jotka haluais Leedsistä lähteä, miksi ei sitten käyttää nuoren, lupaavan ja taitonsa jo todistaneen pelaajan kykyjä ja motivaatiota hyväksi?

Joo tietty rahaa pitää saada mutta mulla ei pää kestäis toista niin järjetöntä ratkasua vuoden sisällä, että ensin O'Learylle annetaan potkut ja sitten Keane kaupataan muualle. Vähemmästäkin sitä tekee mieli nousta barrikaadeille.
 
Samaa mieltä olen myös ma eli tässähän sitä nähdään kuka todella haluaa pelata seuralle!! Eikä näitä lojaaleja pelaajia ole varaa heittää seurasta pihalle! Ja kun LUFC näitä loistavia hyökkääjiä on reilusti niin ehkä voitaisiin käyttää harjoituspeleissä kokeiltua 4-3-3 taktiikkaa myös valioliigassa. Suuren pelimäärän takia myös rotaatiota pitäisi hyödyntää enemmän ja näin saadaan pelaajat tyytyväisiksi sekä vähennetään loukkaantumisriskiä.

Esimerkiksi Smith, Keane, Kewell ja Fowler pystyvät kaikki pelaamaan myös laitalinkkeinä. Sitten ei muuta kuin keskikentälle Batty, Olly ja Seth niin puolustuksellakin on helpompaa..! Tässähän innostuu jo ihan tosissaan manageroimaan.  ;D

Jos vielä on tarvetta myynneille niin Duberry ja Bowyer (halvemmalla, jos ei tee uutta sopimusta) voidaan huoletta myydä pois!
 
Sitkeitä huhuja näyttää Darren Anderton kaupasta liikkuvan.

http://www.teamtalk.com/teamtalk/Top_Stories/0,1569,,00.html#515137

Aika perusteellinen pelaajapolitiikan muuttaminen tapahtuu jos Keane lähtee ja suurimman osan ajasta loukkaantuneena oleva Anderton tulee tilalle. Tähän kun vielä lisätään Southgate huhut niin ei kovin mukavalta vaikuta.

Tottakai joukkueessa pitää kokemusta olla mutta jos Venables alkaa kasaamaan vanhoja suosikki pelaajiaan 90-luvun alkupuolelta niin meillä on kohta aikamoinen pappa armeija kasassa.
 
Noita huhuja liikkuu niin paljon, etten usko niihin kyllä pätkääkään. Taitavat suurelta osin olla agenttien liikkeelle laskemia "mainoksia". Sitten kun on mustaa valkoisella niin voi alkaa spekuloimaan ...
 
Ridsdalehän ilmoitti viime kauden lopulla/päätteeksi, että velkojen maksuun on saatava 15 m£ ja 4 pelaajan on lähdettävä pelaajaringin saamiseksi oikean kokoiseksi.

Rahat ovat nyt koossa Rion myynnin seurauksena, mutta muita lähtijöitä on löytynyt vasta yksi, Danny Hay. Voipi olla melko hankaalaakin seurojen nykyisessä rahatilanteessa kaupata niitä pelureita, joista pitäisi päästä eroon (Duberry, Harte, Burns). Ja ne jotka kävisivät kaupaksi, eivät halua lähteä (Keane).

Mielenkiintoista nähdä kauanko Venables ryhmäänsä tarkkailee ennenkuin ulkoistukset alkavat.

Uusien pelaajien hankkimisen edellytyksenä piti olla, että hänen tieltään poistuu joku. Eli 5 ulos, 1 sisään jne. Mielenkiintoinen yhtälö kun ajattelee, että Ridsdale sanoi joku aika sitten lähiaikoina olevan odotettavissa 1-3 kovan luokan hankintaa ...
 
The Sunin mukaan El Tel meinaa ostaa Rion korvaajaksi Alpay Özalanin Aston Villasta. Toivottavasti kuitenkaan ei, sillä tämä on jo aika hasardi vaihtoehto, Ayala tuntuisi paljon paremmalta hankinnalta.
 
Back
Top