Uudet pelaajat

Mistä ihmeestä löydätte näitä juttuja Pandongista ja Fyfestä ?
Olen selaillut läpi muttaman futisuutissaitin (errrrr....)
mutta en ole löytänyt mitään näistä herroista.

Mikä se YEPsaitti on ? Osoite ?
 
Käypä kattoon sellainen sivu kuin  www.planetfootball.com. Toinen samantapainen sivu on www.teamtalk.com. Tosta YEP sivusta en kyllä minäkään tiedä.
 
WOOOW !!!!
Kiitoksia näistä osoitteista. Mulla on jo ainakin miljoona (no.... ehkä 25-30) Leeds sivustoa suosikeissa, mutta aina mahtuu lisää.

;D
 
Kun näkee tämän nykyajan tarjonnan suosikkijoukkueensa tekemisistä Internetissä - ei voi kuin päätään pyöritellä ja tuumailla kaihoisasti että mitenkähän sitä entisaikoina esim. 80-luvulla pärjättiinkään ilman nettiä...? Lyhytaaltoradio oli ainut tuki ja turva ja sieltä BBC World Servicen lähetykset lauantaisin. No - onneksi ajat ovat muuttuneet.
 
Hurja on ollut kehitys, ehkä liiankin hurja.  :(
Nyt julkisuuteen tulee paljon p***aa, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Median kanssa junaillaan siirtoja (Rio) yms.  ???
Ennen meininki ainakin näytti rehellisemmältä, terveeltä.

Toki on kiva katsella hienoja sivuja, saada tuoreita uutisia sekä kuvaa.
Ja tietenkin tälläiset foorumit on ihan jees. ;D
 
Yep. Internet on mahtava työkalu tällaisissa asioissa.
Täytyy myöntää että minun futiskiinnostus heräsi henkiin uudestaan just netin kautta. Olen aina tykännyt futiksesta sekä myös muusta urheilusta mutta en ole millään tavalla ollut fanaattinen urheiluhullu. Nyt se kaikki on muuttunut (vaimoni harmiksi).

Anyway, hurraa netille ja Leedsille.  :D
 
No kyllä se Alpay on omastamielstään tulossa Leedsiin F***inandin tilalle.
SkySportsin mukaan Aplayn agentti neuvottelee Leedsissä.
Seura kuitenkin kiistää moiset neuvottelut.

Toinen peräpään vahvistaja(+yleispelaaja), jonka peräässä Ell Tel Daily Mailin mukaan on, on Middlesin Jason Gavin.
Tästä taas ei Boron manageri ainakaan tiedä mitään, eikä Ell Telkään usko uusiin siirtoihin ennen kuunloppua.

Kummasti on rinki kasvanut kevään puheista huolimatta.
Enää ei tarvitsekaan myydä ketään.  
Onko se nyt hyvä vai huono asia?
Keväällä/kesällä tuntui, että kupla puhkesi, kun tuli nuo rahahuolet julki. Kasataanko nyt Ell Telin luoman optimismin varjolla uutta kuplaa????
 
Mielestäni El Telin ei tarvitsisi tehdä yhtään hankintaa, ellei sitten tulee taas hirveetä loukkaantumissumaa :-X. Topparin tontille on radebe, matteo, woodgate (joka tosin on nyt loukkaantuneena) :-/ ja eikös se okonkin pysty alakerran luutijana toimimaan... keskikentällä on niin paljon ukkoja että ois vaikka muillee "jakaa" ;), kuten myös hyökkäykseen. Joten nyt lyödään Elland Roadin ovet kiinni keskitytään pelaamiseen. Jonkun kauppaamista vois tietty harkita, mut ei kait se haittaa vaikkei myytäskää...
 
Täällä ei mitään alpayta tarvita, palatkoon takaisin bosborin salmen rannalle!

Ainoa mitä tarvitaan on edelleenkin se surullisen kuuluisa vasen pakki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Woodgaten polvivamma uusiutui eli haava aukesi uudestaan eilisissä harjoituksissa. Hän onvarmuudella poissa WBA ottelusta. Matteon nilkkavamma on parantunut, joten luotettava toppari pari Radebe-Matteo jatkaa.
 
Mielenkiintoista nähdä lähteekö ET mukaan kilpaan Brett Emertonista. Planetfootball - jonka uutisiin suhtaudun yleensä suurella varauksella - kertoo Feyenoordin neuvottelevan par'aikaa Toonin kanssa Emertonin siirrosta. Mikäli johtokunta ja ET eivät usko Bowyerin seurassa kauden loppuun asti pysyvän voisi hyvinkin kuvitella Emertonin suuresti kiinnostavan. 8 miljoonaa puntaa (noin) on tosin aika lailla rahaa. Voi olla että kirstussa ei ole tarpeeksi painoa.
 
No eihän se Alpay nyt mikään huono pakki olisi, mutta kun miehen puheita on viime viikkoina kuunnellut, niin niistä paistaa läpi enemmän halu päästä pois Aston Villasta (mm. "huonon" palkan takia) kuin halu pelata Leedsissä, eli en panisi päätäni pantiksi hänen motivaationsa puolesta, ja eiköhän joku seura Italiasta hänet osta tai sitten joko Galatasaray tai Fenerbahce..

Mikäs mies tämä Jason Gail oikein on?
 
ALPAY REPORTS RUBBISHED kertoilee www.leedsunited.com
Samassa uutisessa mainitaan että Jason Gavinin siirto on pelkkä ankka. Tel El ei kuulema etsi vahvistuksia alakertaan.

 
Jos El Tel todella alkaisi kilpailemaan Emertonista NUFC:n kanssa, niin luulisi sopimustarjouksessa vetävän Leedsiin päin ainakin se seikka, että täällä pelaa jo ihan kiitettävä määrä muita australialaisia :D.

Bowyerin voisi antaa sopivaan hintaan vaihdossa pelaamaan Rotterdamiin. Sitten olisi Feyenoordilla kaksi tosi "herrasmiestä" joukkueessa, van Hooijdonk ja Bowyer..
 
Venables näyttäisi nyt sitten olevan kauppaamassa Keanoa pois, mikäli sopiva tarjous vain tulee... :(  Spurs tuntuu olevan tällä hetkellä niin epätoivoinen, että sieltä moinen tarjous voisi hyvin tullakin. Keanon hinnan arvellaan olevan noin 9 miljoonan punnan tienoilla.

Sillä summallahan se Brett Emertonkin Feyenoordista irtoaisi, kun siirto Newcastleenkin kariutui.
 
TV päätti sitten viimehetkellä lainata AIK:sta Teddy Lucicin. Ruotsin maajoukkueen vakiopelaaja. Pelaa mitä tahansa paikkaa puolustuksessa.
 
Vasen pakki, Yes! Toivottavasti tuo mukanaan myös ruotsalaisille tuttua Hannu Hanhi-meininkiä  ;)
 
Back
Top