Uudet pelaajat

No sittenhän se on suuri parannus - Harte on aina kaksi askelta jäljessä !  :D

Olipas pahasti sanottu - otan puheeni takaisin. ::)
 
Jospa tuo Teddyn siirtyminen kilpailemaan pelipaikasta vasemmalla laidailla "herättäisi" Harten parantamaan omaa peliään. Aikaisemminhan kilpailu on ollut aika vähäistä.
 
Lucic (meinaa väkisin kirjautua muotoon "Lukic"...) kertoi haastattelussaan käsittäneensä että hänet hankittiin nimenomaan keskuspuolustajaksi. Mutta mielenkiintoistahan se olisi nähdä vaihteeksi joku muukin vasemman puolustajan tontilla.
 
No niin, www.planetfootball.com sivun mukaan Darren Anderton olisi yhä tulossa keväällä Leedsiin, näin sanoo Spurs pomo Pleat. Jos näin käy, niin kukahan sitten istuu penkillä tai lähtee, kun Terryn vanhat kaverit lönkyttelevät kentällä? Vaikkakin tämän sivuston juttuihin kyllä kannattaa suhtautua varauksella..

Eikö olisi aika rautainen keskikentän ex-spurs trio Barmby-Gazza-Anderton, hui hitto..
 
[QUOTE 0]
Eikö olisi aika rautainen keskikentän ex-spurs trio Barmby-Gazza-Anderton
[/QUOTE]
"Bazza, Gazza ja Dazza"...sekä veskariksi Ian Walker, puolustukseen Gary Mabbutt ja hyökkäykseen Jürgen Klinsmann. Ehkäpä ET on mukana kansainvälisessä salaliitossa yhdessä Pleatin, Sugarin ja ties kenen kanssa tarkoituksenaan siirtää Spurs kolmisensataa kilometriä pohjoiseen sieltä N17:n tienoilta... :-/
 
Lucic (meinaa väkisin kirjautua muotoon "Lukic"...) kertoi haastattelussaan käsittäneensä että hänet hankittiin nimenomaan keskuspuolustajaksi. Mutta mielenkiintoistahan se olisi nähdä vaihteeksi joku muukin vasemman puolustajan tontilla.


Eipä noita keskuspakkejakaan liikaa ole varsinkin kun Radebe/Woodgate/Matteo kärsivät vuoronperään pikkukolhuista.

Toivottavati Lucic vaan on tarpeeksi hyvä valioliigapeleihin ettei pahan loukkaantumissuman sattuessa reserveistä tarvitse kaivaa Duberryä kehiin. Karmea ajatus ;)
 
Siirtohuhut alkavat näemmä taas velloa jo tässä vaiheessa, vaikka aikaa siirtoikkunan avautumiseen on vielä kolmisen kuukautta.

Useammat lähteet ovat sitä mieltä, että mikäli rahoitus vain järjestyy (Leeds etenee UEFA-cupissa ja "ylimääräisiä" pelaajia saadaan myytyä pois) ET ostaa tammikuussa pari uutta pelaajaa: puolustajan ja keskikenttäpelaajan. ET:n ajatuksenjuoksua en tässä lähde arvailemaan, mutta olettaen että noin todella olisi - on mielenkiintoista hieman spekuloida mahdollisilla nimillä.

Poispäin ovat mitä ilmeisimmin lähdössä Duberry ja Wilcox. Lisäksi Kelly ja Burns laitettaneen pölkylle jos hyvä tarjous tulee. Pelkään myöskin Battsin puolesta, mutta hänellähän on vielä sopimusta pari vuotta jäljellä eikä taatusti ole vapaaehtoisesti mihinkään lähdössä. Alkuviikollahan Sheffield Wednesday yritti hänet kaapata, mutta - yllätys yllätys - Batts ei asialle lämmennyt.  :)

Ketä sitten olisi tulossa tännepäin ? Andertonin nimi leijuu ikävästi yhä edelleen haamuna ilmassa ja en yhtään epäile etteikö ET voisi häntä yrittää ostaa. Olisiko Anderton sitten Leedsille vahvistus ? Kunnossa ollessaan mielestäni kyllä, mutta niinkuin on nähty jo useamman vuoden ajan - hän ei pysy pelikuntoisena kerrallaan kovinkaan pitkää aikaa. Siksi mielestäni aivan liian suuri riski. Pysykööt White Hart Lanella.

Muita keskikenttäpelaajia - jotka kenties olisivat tammikuussa saatavilla ja joiden nimi on mainittu Leedsin yhteydessä - ovat Bayern Münchenin Jens Jeremies ja PSV:n Van Bommel. Jotenkin vain ET:n kesän ostoksiin peilattuna tuntuvat sekä Jeremies ja Van Bommel tällä hetkellä saavuttamattomilta - niin erinomaisia ostoksia kuin mielestäni olisivatkin. Näkiköhän ET muuten eilisen Auxerre-Arsu -pelin ja siellä Teemu Tainion esityksen...?  ;)

Kuka olisi sitten se puolustaja ? Enpä tiedä - ei tule juuri sopivia kandidaatteja mieleen - tai sitten he ovat sellaisia joista on turha haaveilla: esim. Wayne Bridge = liian kallis. Omista junioreista löytyy melkein joka paikalle lupaava pelaaja: Kilgallon, Richardson, Cansdell-Sherriff joten tilanne ei mitenkään kriittinen tuossa suhteessa ole. Tietty jos Woodyn, Domin ja Radeben loukkaantumiset eivät ota talttuakseen ja Duberry myydään muualle - on tilanne aivan toinen ja uusi pätevä keskuspuolustaja tarvitaan.
 
Kesällä Van Bommel sanoi kyllä varsin selvästi, ettei Leeds ole hänelle tarpeeksi hieno seura(!?). Suuri on miehellä ego, ja PSV sitten ilmeisesti on niiiin paljon hienompi seura, Arsenkaan tarjous äijälle kuulemma kelvannut. Jeremies taas alkaa olla ikämiehiä. Tainio oli kyllä kentän parhaimmistoa eilen, toivottavasti ei käyny miehelle pahemmin, kun se Siga taklas aika rumasti..
 
Ei Jeremies ole vasta kuin 28-vuotias. Ihan passeli ikä keskikentän kenraalille ja menestyisi taatusti asenteensa ja taitojensa puolesta Brittikentilläkin. Ei ole muutoinkaan enää sellainen kuuma-kalle kuin vielä pari vuotta sitten.
 
No siinä tapauksessa, vissiin sekoitin Jeremiesin johonkin muuhun Bayernin pelaajaan. Mutta mitenhän mahtaa olla herran motivaatio, plakkarissa kun on jo CL voittokin (toivoin Valencian voittoa  :mad:), mutta kaikki mahdollinen apu on kyllä tervetullutta..
 
Tulipas tuossa katseltua Southampton - ManCity ja pitää sanoa, että mielelläni näkisin Wayne Bridgen Leedsin paidassa. Erinomaista syöttötyöskentelyä läpi ottelun (syötti molemmat Southamptonin maalit), nopeutta tuntui löytyvän eikä puolustaminenkaan ollut yhtään huonoa. Mikähän se hinta mahtaisi olla?
 
Aika paljon tulisi mies varmaan maksamaan, onhan hän suuri suosikki Southamptonissa kun on siellä syntynytkin.
Muistanko väärin, vai kyselikö Leeds Rangersin Barry Fergusonin perään tuossa keväällä/kesällä? Siinä nimittäin olisi todella hyvä keskikenttämies varustettuna hyvillä johtajan ominaisuuksilla(noin nuorena Rangersin kippari..). Jos Leeds kyseli, niin oliko herran hinta liian kova vai onko hän niin lojaali Rangersille, ettei isommat kuviot kiinnostaneet?

Mitä tulee puolustajaan, niin Leedsin kannattaisi kysellä Rennesin Julien Escuden perään, jota kohtaan myös scum osoitti suurta kiinnostusta. Rennes sai kuitenkin estettyä siirron. Kun siirtoikkuna aukeaa, niin olisi kyllä loistava tempaus jos Leeds kaappaisi tämän yhden euroopan lupaavimmista puolustajista..
 
Bridgen noustua taannoin maajoukkueeseen mainittiin hinnaksi n. 7 miljoonaa puntaa. Sittemmin on tosin englantilaisten pelaajienkin hinnat miljoonalla tai parilla laskeneet. Hyvä ostoshan Bridge olisi, mutta taitaa tosiaan olla hieman liian kallis.

Barry Fergusonkin on ollut tapetilla Leedsin osalta ainakin parin vuoden verran ja olen samaa mieltä hänen johtajaominaisuuksistaan. Meillähän on vuosien saatossa ollut noita "skottikenraaleja" keskikentällä erikoisenkin paljon - ja Fergusonkin istuisi mielestäni varsin hyvin tuohon samaan rooliin. Kallis mies tosin hänkin - hinta asettunee samaan 5-7 miljoonan punnan haitariin.
 
Bridgellä on sopimus Southamptonin kanssa vuoteen 2006 (varmaankin kesäkuuhun), joten hinta lienee korkealla vielä pari kolme vuotta.
 
Ranskasta kuuluu semmoisia huhuja, että OL:n Vikash Dhorasoo olisi lähdössä seurasta jo talvella. Viime kaudella mies oli lainassa Bordeaux`ssa ja Eurogoalsit katsottuani mies jätti hyvän kuvan itsestään pohjustamalla useat Pauletan maalit. Hänestä voisi tulla Yorkshiren oma Patrick Vieira..
 
Lisää vettä myllyyn: Terry Venables on kuulemma kiinnostunut Lazion J.P. Sorinista ja täten myymään Harten. näin siis kertoo ainakin From The Terrace-sivut. Noh, jos tämä äärimmäisen epätodennäköinen siirto toteutuisi niin en usko että tilanne ainakaan paranisi, Harte on kyllä aina askeleen myöhässä, mutta Sorin olisi kulttuurishokin takia kaksi.. :-/
 
Junioripitoisia uutisia (tribalfootball.com- October 31, 2002):

Leeds United have handed trials to Randaberg teenagers Tommi Jokela and Sindre Nordgren.
The youngsters arrived at Elland Road yesterday and will spend a week under the guidance
of youth team coach Andy Ritchie.

Viking Stavanger are also eyeing the duo and Leeds have acted quickly to have first look
at the pair.

Jokela, 17, is already a regular in Randaberg's first team, while 16 year-old Nordgren is rated
the club's best prospect within it's youth system.

Mikähän sälli tämä Jokela oikeastaan on? Kovasti viittaa Suomenniemelle kuitenkin, tietääkö
kukaan kaverista?
 
Leeds Kim Källströmin perässä? Varmaan on ihan kehityskelpoinen pelaaja mutta joukkue kaipaisi lähinnä kokemusta ja taitoa keskikentälle, nuoria lupauksia on jo melkoinen määrä ennestäänkin. Toivottavasti ET ei ala myydä huippulupaavia junnuja pois kuten eräs Houllier, jonka taktiikoihin ei taito ja luovuus kuulu..
 
Back
Top