The Manager

No niin, nyt sitten jännitetään kuka "outolintu" nyt saapuu uudeksi käskyttäjäksi? No toivotaan että olis isompi nimi tulossa, vahvimmin kertoimissa ovat... Marcelo Bielsa ja Claudio Ranieri

Tään linkin takaa löytyy hieman tietoa Bielsa (Lempinimi "El Loco" eli "hullu") peli filosofiasta...
http://blog.forcagoa.org/2017/04/25/coaches-who-changed-football-marcelo-bielsa/

Jotenkin tuntuis että toi saattais sopia meille? Ilmeisesti karvataan korkealta, nopeat suunnan muutokset, aggressiivinen hyökkäys ja taktiikka syö kuulemma jokaisen pelaajan! Jos hän tulee manageriksi niin poijaat joutuu kovalle kuntokuurille!

Itselle toi taktiikkana mieluinen kun, kolme keskuspakkia sekä Wing Back:it  :)

Huonoa se että ilmeisesti aina sama taktiikka pelaajista ja vastustajista riippumatta. Ei anneta vapauksia vaan mennään taktiikan mukaan, poltetaan pelaajat loppuun?

Mut oisko se kuitenkin sitten Mick McCarthy tai Claudio Ranieri
 
No niin. Jälleen uuden managerin etsintä alkaa. Tää viimeisin oli kyllä ihan virhe valinta alunperinkin.

Bielsa kelpais kyllä!
 
Leedsin hovitwiittaaja Phil Hay (yleensä puhuu vasta kun asia hoidossa) kertoi kuulleensa Bielsan nimen jo 2 viikkoa
sitten, mutta ei tapansa mukaan halunnut tuoda sitä ilmoille ennen kuin huhuilla on siivet.
 
Ilmeisesti Bielsa on se mies joka meidät nostaa huipulle.. neuvottelut käynnissä.

No niin jos tulee tästä ÄIJÄSTÄ seuraava käskyttäjä niin Orta vaihtaa maisemaa, tää mies ei tykkää joo joo miehistä.

Mielenkiintoista jos tulee, mikä mahtaa olla kassa hänellä uusiin pelaajiin? Tykää heittää "ylijäämä pelaajat" kartanolle niin ja sekin vielä että mikäs mahtaa olla kohtalo nuille nykyset siirtokohteet? Ei taida tietää mitään tästä tasosta, taikka pelaajista joita ollaan oltu kiinnostuneita?
 
El Loco vaikuttaisi hyvältä. Hullua valmentajaa tässä ilmeisesti tarvitaan, jotta päästään takaisin luvattuun maahan. Periaatteessa toki melkein kuka tahansa olisi parempi vaihtoehto, kun nyt pois potkittu luuseri.
 
En saa kuvaa mahtumaan tänne mutta...

🗞 The deal is expected to be completed within the next 24 to 72 hours.. #LUFC
 
Phil Hay, Heittelee tviittejä...

Leeds ei meinaa missään nimessä maksaa Marcelo Bielsa "£153,000-a-week, £8million-a-year"

"Marcelo Bielsa - neuvottelut jatkuvat ja edistyvät"

"I know that they've been looking at two others - one British, one foreign. Need to have alternatives." ...Ja ilmeisesti tää British olis Steve Bruce

Telegraph mukaan , Leeds ovat lähestyneet Bruce onko Aston Villa pomo olisi kiinnostunut haltuunotto Elland Road (Googgeli käännös!)

Bruce ei ole kyllä meikän suosikki vaikkakin villalla asiat taitaa olla aika huonot rahan kanssa ja sitä kautta Bruce vois saada mukaansa muuteman pelaajan ja sai ajan kanssa käännettyä Villan kurssin aikas nousuun. Jotenkin toi Bruce ei maistu itelle vaikka kukapa tuota minulta kysyykään!!! Henkilökohtaisesti taitais olla valinta kahden kohdalla jos ei Marcelo Bielsa saavu Leedsiin! ...eli Mick McCarthy tai Claudio Ranieri

Jossain palstalla oli hyvä ehdotus Bielsa:n kans sopparista, maksetaan nyt maltillista/hyvää palkkaa ja jos nousu valioliigaan varmistuu niin maksetaan sitten boonuksena jokin summa ehkä se 8 milj puntaa?
Kyllähän tuo summa (8M£) kuulostaa tosi hurjalta ja saishan tuolla summalla jokusen hyvän pelaajankin? Toki pieni summa jos valioliiga paikan tuolla sais...
 
Bielsa sitten valmentajaksi. Aikamoinen muutos ö-luokan tunarista ja A-luokan valmentajaan. Vielä kun hankintaan kunnon pelaajia, niin eiköhän ensi kausi tuo iloakin.
 
Back
Top