The Manager

Jos tämä herra Heck-bottom jatkaa vielä ensi kaudella,
on kausi ohi ennen kun se alkaakaan.
Järkyttävää tekemistä.
 
Hei Siellä,

huolimatta Managerin heikoista tilastoista edellisen työsuhteen lopussa ja meillä, niin en pysty olemaan varma, että hän on epäkelpo Manageri meille. eli antaisin hänelle reilun mahdollisuuden (vai joko se on annettu?).

pelaajistohan on viittä vaille paska ja pikkuisen huolestuttaa Managerin sanoma: "tämä joukkue ei tarvitse kuin muutaman vahvistuksen" eli tuo sama viesti jota koko kauden ajan on kuulunut Seurasta.

kun siirtomarkkinoille kesällä lähdetään, niin ostettavien pelaajien pitää olla sellaisia, että ne menestyvät valioliigassa, jos/kun sinne omistajan itselleen antaman aikataulun puitteissa noustaan.

...e


 
Kaitpa suomeksi käännetynä "höh kunkun peppu" on jo osoittanut olevansa hockawayn tasoinen pelle. Kenkää mahdollisimman nopeasti häpäisemestä Leedsiä.
 
Jos tää nykyinen pelle jää peräsimeen, ei meillä ole pelkoa laatupelaajien tulemisesta jengiin ensi kaudella.
Ja tuloskin tulee olemaan mangerin näköinen, bottom.. :mad:
 
Hyviä uutisia.. mikäli totta. Mick McCarthy tulossa Hemingwayn tilalle.. mikäli uskoa huhuja. Vedonlyöntitoimistoista osa ei ota siihen vetoa vastaan.
MMC on originaali LU fan ja hän on tehnyt useasti heikoista joukkueista vahvoja. Ja meiltähän sellainen löytyy.
Nähtäväksi jäisi onnistuisiko MMC jos hommaisimme vahvistuksia joukkueeseen. Mutta selvästi parempi vaihtoehto kuin pitää vihaaja penkin päässä.

https://www.oddschecker.com/insight...ck-mccarthy-set-to-take-leeds-united-hot-seat
 
Hei Siellä,

jooei - ehkä edustan vähemmistön enemmistöä eli 1 % Leedsin kannattajista tässä asiassa, mutta en äänestäisi nykyiselle Managerille potkuja.

jokin sisäpiirisivusto on esittänyt listan pelaajista, joista halutaan eroon. 13 pelaajaa, mikä kertoo sen minkä olemme tienneet - we are shite and we know it!

Tulevien pelaajien pitää olla välioliigan tasoisia, kolmosdivisioonan sarjajyrillä ei nousta mihinkään. pitää saada laatua ja laatu maksaa.

...e
 
Hei Siellä,

jooei - ehkä edustan vähemmistön enemmistöä eli 1 % Leedsin kannattajista tässä asiassa, mutta en äänestäisi nykyiselle Managerille potkuja.

jokin sisäpiirisivusto on esittänyt listan pelaajista, joista halutaan eroon. 13 pelaajaa, mikä kertoo sen minkä olemme tienneet - we are shite and we know it!
...e

Nyt en ihan ymmärrä tuota listaa... kuuluuko myös Ayling tuohon joukkoon josta halutaan eroon? Varmaan yks parhammista pelaajista?

En vaan millään voi käsittää mitä yleensä johtoryhmässä mietitään? Orta ulos ja 35mil puntaa rahaa uusiin pelajiin, niin homma muuttuu täysin, sikäli että raha käytetään edustusjoukkueen uusiin laatu pelajiin!

Lähti sit Saiz taikka Pontus taikka molemmat, niin rahaa tarvitaan ihan witusti!

Leeds ens vuonna 100v ja nyt jos koskaaan tarvitaan sitä heittäytymistä!! Annetaanko toi 100v juhla valua hukkaan????

Wittu sitä rahaa kehiin, pari uutta pukukoppivalmentajaa ja vaikka sitten uus manageri siinä samalla, toki eihän tää ollu Heckingbottom;in joukkue
ja varmaan parempaan ois pystyny omalla poppolla, mut eihän noilla näytöillä ookko huonoja, joten otetaan vanhajyrä... Mick McCarthy kehiin ja kokeillaan josko sitä muutosta tulis! (Sori, ...e) Mielestänin täytyy nyt viimeistään tehdä ISOJA peliliikkeitä liittyen sit, omistajiin, valmentajiin taikka pelaajapuolelle!!!

Oon itekki sanonu et ei se sota yhtä miestä kaipaa, olipa sitten kyseessä Saiz, Pontus taikka Hernández, niin menköön, mut nyt näyttää vahvasti että vois olla että 2/3 lähtee tästä porukasta eli , Pontus ja Hernández, tää jo vaikuttaa koko joukkueeseen!!!?

Oon äärettömän järkyttynyt (Taas) tästä meidän joukkueen huolehtimisesta, edustusjoukku karikolla, nuoret ok, varsinkin noi 18v porukka tuntuu pärjäävän!?

Antakaahan muutkin kuulua mielipiteet!!!

 
...Jatkan vuodatusta!

Tää taktiikka 4-2-3-1 rakennettu tälle porukalle, siis pelaajille jota eivät voi missään mielessä täyttää odotuksi, eli taktiikka väärä? Pelaajat väärät? Aina pitäis managerilta löytyä taktiikka B taikka jopa C kesken pelin vaikka? Meidän joukkue on suoraan sanoen PASKA!! Eipä penkiltä löydetä miehieä vahvistamaan joukkuetta!!! Eli missä mennään siihen syvään kuraan, siinä että ostot/lainat on ihan shittiä, myös minun sanomani eräs MUNAN pelaaja, josta aattelin että kehkeytyy hyvä laituri meille, paskaa saa pyytämätttäkin, näin se vaan menee!!

Mitä sitten pitäis tapahtua? Meillä joukkueessa on 5 pelaajaa jotka otan avauskokoonpanoon... Pontus Jansson, Luke Ayling, Samuel Sáiz, Pablo Hernández, Adam Forshaw, ...ja erittäin isolla varauksella myöskin Bailey Peacock-Farrell, pari ukkoa myös vaihtoon. Tässä missä minun ajatus on!!!

Isossa Paskassa siis uidaan!!!  :'(

 
Säännöllisesti tulee tätä forumia luettua, harvoin kirjoiteltua.

Työstä tämä Yorkshiren Valkoisten kannattaminen käy, vuosi vuodelta korpivaellus valjuliigan ulkopuolella vaan jatkuu ja jatkuu...

Syksyn hyvien otteiden aikana elätteli jo pientä toivon liekkiä sisällään, että josko kesälomia kannattaisi ajoittaa elokuun valioliiga-avausta silmälläpitäen, mutta taas karahti paatti kiville.
Jotenkin kävi mielessä, että olisikohan Christensen saanut notkovaiheen jälkeen vielä ajettua systeemiään paremmin sisään? Oli Saizin pitkää pelikieltoa, Aylingin ja muiden loukkaantumisia riesana.
Nykyisen managerin alaisuudessa pelattuja pelejä en ole yhtään nähnyt, mutta taaksepäin on näemmä menty jopa Christensenin ajoista. McCarthy tai joku kaltaisensa rutinoitunut britti tai saarilla pidempään vaikuttanut ulkkari voisi ryhmän saada piiskattua noususijoille ensi kaudella kera kunnon kaaderin.

Vihkoon on mennyt taas niin moni hankinta, Saksan pojat etunenässä. Vanhoista pettänyt pahasti Cooper, Phillips ja Roofekin ainakin. Pontus ailahtelee, Alioskin alkukauden draivi on hidastunut. Muutaman "kivijalan" tuosta jengistä toki pitäisin, Hernandez, Saiz varauksin, samoin Pontus, yleismies Dallas, Peacock-Farrell, Ayling, ehkä Forshaw, Ronaldo V.

Nykyinen omistaja ei ole hullu, kuten edeltäjänsä, mutta onko kuinka valmis ja varakas pistämään puntia likoon? Lisäpelureiden pitäisi olla lujaa laatua. Kannattajista ja koko kaupungin tuesta ei ainakaan ole puutetta; ihme sissejä, kun nykyisessäkin merkityksettömässä sarjatilanteessa jaksavat vieraspeleihin tuhatmäärin lähteä...

Kaikesta huolimatta, MOT!

 
Hei Siellä,

tämä on aivan älytöntä aikaa kannattajille.
se ja se pelaaja tulee tai lähtee, ehkä.
se ja se Manageri tulee ja tämä lähtee, ehkä.

jos vaan vois lyödä kanavat kiinni ja katsoa sitten heinäkuun lopussa, että  mikä on tilanne. takavuosina ei ollut tälläista "informaatiotulvaa". elokuussa veikkaajasta sitten näkyi kesän aikana taphatuneet siirrot eikä tällaisesta veivaamisesta ollut tietoakaan.

...e
 
Back
Top