The Manager

Hei Siellä,

Manager on kuollut - eläköön Manager!
Arvotaan seuraava numero!
Ja voittaja on ... M. Cellino!

...e
 
Garry Monk vuoden sopimuksella uudeksi manageriksi.Pitempiä sopimuksia Cellino ei uskalla solmia.Tulee muuten kalliiksi.Sen verran tiheään tahtiin meillä managerit vaihtuvat.Muutama manageri ehti jo kieltäytyäkin Leedsin pestistä.Kukapa nyt haluaisi saada potkuja puolen vuoden jälkeen.

Joka tapauksessa hyvä että saatiin manageriasia järjestykseen.Monkia pidetään kumminkin yhtenä Englannin lupaavimmista managereista,vaikka managerikokemusta ei olekaan kuin Swanseasta.Nyt sitten vain pitäisi onnistua siirtomarkkinoilla.
 
Managerihan on Cellino. Monk tulee valmentajaksi. Siinä on vissi ero.
 
Jotenkin ei yllätä...
Toivoisin kyllä Monksterille vähän aikaa ja työrauhaa (jos se nyt tällä omistuksella on ikinä mahdollista), mielestäni on menty eteenpäin.  Tosin ilmeisesti liian lyhyin askelin mr. C:n mielestä.
 
Clughin lyhyen aktiivikokeilutyönjakson jälkeen meidän manaregiksi tullut Jimmy Armfield on siirtynyt yläkertaan 82- vuotiaana.
Armfield johdatti joukkueen toistaiseksi ainoaan mestareiden cupin loppuotteluun.
 
Jos ei Radizzani yllätä jälleen.Chriastiansenhan tuli täysin puskista,kaikkien vedonlyöntitoimistojen listojen ulkopuolelta.
 
Kenestä Leeds manageri?

Tulee taas kyllä puskista tää Hannes Wolf
Nuori kaveri ja näyttäis olevan taktiikkapuolella Preferred formation: 4-2-3-1 joka meillä ollutkin käyössä jo kahdella managerilla.

Osaa ilmeisesti käyttää myöskin muutakin taktiikkaa kuten tuossa alla olevassa jutussa ilmeneekin.  Onko sitten aivan liian nuori ja kokematon? No Englannista ei taida olla kyllä mitään kokemusta ja se kyl vähentää reilusti mahdollisuuksia selvitä Leedsissä?

https://throughitalltogether.sbnati...-leeds-united-job-stuttgart-borussia-dortmund

Simon Grayson, ei olis lähellekkään ikäloppu ja tietää miten tällä tasolla pitisi pelata! Leeds aikan oli voittoprosentti 49.70
käyttää mielellään vastaisku taktiikkaa, pelaaja mudostelma 4-4-2

Steve McClaren on kyllä voittavin manageri kun katsotaan voittorosentteja, mut jotenkin ei sovi itselleni, eikä myöskään monien kannattajien keskuudessa ole sitä luottamusta!

Marco Silva näyttäis nousevan myöskin varteenotettavaksi ehdokkaaksi. Käyttää taktiikkana 4-2-3-1, ikää vasta sen 40v, vapailla markkinoilla Win % Sporting Lisbon 53.54 ja Hull City 36.84 eli eihän tuo kauheen hyvin menny Hullin puikoissa.

Gordon Strachan meille jo legenda! Valmentaa Scotlannin maajoukkuetta 10 matsia joista voittoja 5 tasureita 1 tappioita 4,
Taktiikkana 4-2-3-1

ja juuri nyt näyttää että vahvin ehdokas meille on...
Paul Heckingbottom?? Barnsley peräsimessä ja sanotaan että hän tehnyt hyvää työtä huonolla materiaalilla?
Taktiikkana 4-4-2 / 4-2-3-1
Paul Heckingbottom win ratio of 27.7% vs Christiansen win ratio of 42.9%
No en tiedä hänen valmennus systeemejä mutta saadaanko nyt parempi manageri?

Mutta onko se sittenkin Garry Monk?

Englannin lehdistö osaa jo sanoa että Paul Heckingbottom olisi jo tänään meidän uusi manageri???

https://www.express.co.uk/sport/football/914768/Leeds-United-Paul-Heckingbottom-Barnsley
 
Hei Siellä,

Hänellä on Cupin voitto ja sarjanousu - itse olen melkein iloinen, että päästiin edellisestä Managerista eroon nopeammin kuin olisin arvannut.

Ja ehkä mielummin ottaisin tämän kuin ne, joita vedonlyöntilistoilla oli - ihan myönteisin odotuksin tässä ollaan, saatetaan saada vielä kausi pelastettua, mikä ei edellisen Managerin kanssa olisi onnistunut.

...e
 
Ja ehkä mielummin ottaisin tämän kuin ne, joita vedonlyöntilistoilla oli - ihan myönteisin odotuksin tässä ollaan, saatetaan saada vielä kausi pelastettua, mikä ei edellisen Managerin kanssa olisi onnistunut.

...e

Hyvä homma että mielipidettä on puolestakin, näyttäis olevan palstat tulvillaa sitä ajatusta että miksi tälläinen manageri valittiin, varsinkin on otettu tämä... "Paul Heckingbottom win ratio of 27.7% vs Christiansen win ratio of 42.9%" huolestuneena esiin!

Olen kyllä itsekin huolissaan miten tässä käy, mutta kun en tunne häntä ja hänen metodeita managerina sekä en myöskään hänen taustatiiminsä tekemisiä niin annetaan äijän kokeilla. Varmasti alku tulee olemaan hankalaa ja jos ei hyviä otteita saa joukkueeseen alkaa se vastustaminen hyvinkin nopeaan?

Toivotaan parasta!
 
Back
Top