Ovet käy

Siivous jatkuu, oma kasvatti Scott Gardner ja seura ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä.
 
Varsin paljon meillä pelaajia onkin. Johtuu osittain siitä, että valmentajat vaihtuvat turhan usein. Jokainen haluaa vähän erilaisia pelaajia.
 
Nyt kun Gardner lähti niin Richardson on ainoa oikean puolen laitapakki.Vasemman puolen pakkeja löytyy neljä kappaletta.Vaikka onhan meillä sekatyömies Hughes,joka on viime aikoina pelannut oikeana pakkina.
Kandol on muuten Millwallin paras maalintekijä tällä kaudella tehtyään 8 maalia.Meillä sentään on Beckford tehnyt 21 ja Becchio 12.Silti Millwall on  meitä 5 pinnaa edellä.
Jotenkin ois voinut pitää Kandolin Leedsissa loppukauden,jos tulee loukkaantumisia ja Gardner oli oma kasvatti,joista ei ole ikinä mukava luopua.
 
Grella teki sopimuksen.... Oli kai kysyntää muuallekin päin...

Ja Telferille näytettiin ovea, emme jää kaipaamaan....
 
Siirtoikkuna meni umpeen ja tärkeintä oli, että Fabian Delph pysyi seurassa. Lähes yhtä tärkeää oli Richard Naylorin vuokran muuttuminen pysyväksi 2,5 vuoden sopimuksella  :cool:

Lisäksi Mike Grellalle sopimus ja pihalle Paul Telfer ja Jonathan Lund. Yllättävän hiljainen päivä.
 
Juu, jotenkin sitä odotti enemmän liikennöintiä - niin sisään kuin ulos.

Oleellisinta oli Delphin pysyminen talossa (ja Beckfordin), Naylorin hankintaa pidän erittäinkin hyvänä. Amerikan kollista ei oikein vielä tiedä, taitaa se vanha sanonta 'one for the future' sopia tähän?

Olin odottanut kavereita kärrättävän enemmän pois, muutamia sentään meni - Telferiä en jää kaipaamaan, enkä Westlakea. Gardner tuossa aiemmin oli kyllä yllätys, varsinkin kun oikeat laitapakit on todella kortilla.
 
Voipi olla, että Leeds on tässä sarjassa kuitenkin kelpo palkanmaksaja, joten mieluummin istutaan täällä penkillä tai katsomossa kuin siirrytään muualle pelamaan hieman ohuemmalla palkkapussilla. Tämä on sitä nykypäivää.
 
Barnsley reservipelissä hattutempun tehnyt amerikkalainen 22-v. ex- 20-vuotisten USA:n maajoukkuehyökkäjä Mike Grilla on tehnyt 1,5-vuotisen sopimuksen.
Grayson yrittää vielä saada Trundlen laina-aikaa pidennettyä, ja yritti saada hyökkääjää lainaan Derbystä, joten ilmeisesti katsoo tarvitsevansa hyökkääjää joukkueeseen.
 
Dickinson tuli siis loppukaudeksi vahvistamaan hyökkäyspäätä.

Poispäin suuntautuvaa liikennettä on ollut Grimsbyyn (Peter Sweeney) ja Creween (Alan Sheehan). Itsellä oli aika positiivine kuva Sheehanista jos typerät punaiset jätetään huomioimatta. Ilmeisesti ei vaan ole onnistunut vakuuttamaan uutta manageria. Pelannee heti tänää Crewen paidassa MK Donsia vastaan ja toivottavasti kolhii pari avainpelaajaa kylmäksi lauantaita ajatellen  ;)
 
Dickinson on pannut palloa pussiin hyvällä prosentilla. Iso kärkimies, joka voi hyvinkin olla ratkaiseva tekijä nousua ajatellen. Onhan Leeds menettänyt paljon pinnoja, kun Becks ei pelaa.
 
Sheehan hommasi loppuhetkillä Crewelle maaliin johtaneen rangaistuspotkun,kun Crewe venyi 2-2 tasapeliin MK Donsin kentällä.
 
Lupaava keskikenttä peluri Oliver Hotchkiss siirtyy loppukaudeksi Mansfieldin paitaan hankkimaan arvokasta liigakokemusta.

Huomennahan menee sitten umpeen näiden "hätä-lainojen" siirtoikkuna. Mielenkiinnolla odotetaan onko vielä tulijoita. Puolustuspää tuntuisi vielä kaipaavan vahvistusta.
 
Readingin toppari Sam Sodje loppukaudeksi lainaan. 29-v. nigerialainen Leedsin sivujen mukaan maajoukkuemies ja ilmeisesti paikkaa Rui Marqesia, joka kärsii (hamstring=kinnerjänne suomeksi, mutta mikä jalan osa lienee) loukkaantumisesta.
 
Sanakirjoista löytyy usein hamstringille selitys jänne, mutta itse asiassa kysessä on takareisi.
 
Back
Top