Ovet käy

... niin auttoi nousemaan penkiltä/katsomosta käsin. Ei pelannut Wolvesissa peliäkään. Sitä ennen Cheltenhamissa monta vuotta ykkönen ja pari kertaa kauden pelaaja.
Luotettavan tuntuinen veskari tälle tasolle.
 
THiggs vietti viimeiset 6 kuukautta vuokralla Wolvesissa ja oli nostamassa susia valioliigaan.

... niin auttoi nousemaan penkiltä/katsomosta käsin. Ei pelannut Wolvesissa peliäkään.

Nyt Joke pääsee mieliaiheeseensa:
Jokainen pelaaja, myös kentällä käymätön penkilläolija, auttaa joukkuetta.
Valmentaja tietää, että tietysä tilanteessa voin laittaa tuon tai tuon pelaajan kentälle.

Mutta näinhän veli tc totesikin "auttoi penkiltä/katsomosta käsin"
 
Taas meni osa tulevaisuutta kun 16-vuotias pakki Luke Garbutt siirtyy Evertonin leipiin. Mikähän siinä mahtaa olla, että näillä nuorilla tuntuu olevan hirveä kiire muille maille vaikka Leedsissä on perinteisesti kasvatustyö ollut kunniassa?
 
Aston Villa olisi lainaamassa meille kärkimies Nathan Delfouneson (18), jos saisi ostaa Delphin. Mielenkiintoinen tapaus.
 
Aston Villa olisi lainaamassa meille kärkimies Nathan Delfouneson (18), jos saisi ostaa Delphin. Mielenkiintoinen tapaus.

Delfouneso on ainakin managerissa kunnon maaliruisku :D

Villa on kait luopumassa Fabin tavoittelusta, mutta Muna kuulemma on kiinnostunut. Delph jäis siinä diilissä Leedsiin lainalle vuodeksi. En haluaisi nähdä Fabiania missään muualla kuin Leedsissä, mutta jos joku yli 5 milliä hänestä maksaisi niin antaa mennä vain. Kunhan ei kuitenkaan menis punaisiin paskiaisiin.

 
Aston Villa on korottamassa tarjoustaan F. Delphistä. Bongattu Daily Mailista.

£6 milliä kuulemma tarjottu. Kieltämättä houkutteleva tarjous. Ja tähän vielä mahdollisesti Delfouneso lainalle. Becks, Becchio, Showunmi, Delfouneso olis kyllä vakuuttava hyökkäyskvartetti. Grella vielä jokerikorttina. Rahoilla saisi sitten parikin pätevää korvaajaa Delphille. Jos Kentsu pelaajiin viitsii törsätä..
 
Hei Siellä,

The Sun:

ASTON VILLA have agreed a fee for Leeds starlet Fabian Delph.
Villa boss Martin O'Neill is keen to strengthen his attacking options in midfield with new signing Stewart Downing ruled out until December.

And he has stolen a march on big-spending City by offering around £6million for the 19-year-old.

...e
 
coventry skipper Michael Doyle (28-v.) tuli vuoden laina-ajalle.. kokemusta yli 300 matsia championshipissä.. aloittanut uransa celticissä
 
29-vuotiaan ShefU puolustajan Leigh Brombyn siirto on nyt varmistunut ja kyseessä peräti 4-vuoden kontrahti, joten manageri arvostanee hankintaansa. Jossakin oli muistaakseni maininta, että tässäkin fani pääsee pelaamaan omaan seuraansa.

18-vuotias toppari Tom Lees puolestaan suuntaa loppuvuodeksi vuokralle Accrington Stanleyn riveihin keräämään ykkösjoukkue-kokemusta.

Ikkuna auki vielä 4 tuntia ja toivoa sopii, että kultakimpaleita ei ehdi tässä ajassa kadota maailmalle.
 
Siirtoikkuna sulkeutui ja mitä tärkeintä kukaan ei napannut Becksiä. Topparipaikan saattaa olla tungosta, mutta mikäli oikein ymmärsin niin sekä Rui Marques ja Patrick Kisnorbo pelaavat omissa maajoukkueissaan. Näillä näkymin Kisnorbo on taas seuraavan matsin poissa.
 
Viime metreillä haaviin jäi vielä 24-vuotias etelä-afrikkalainen hyökkäjä Davide Somma. Sopimus vuoden mittainen ja edustanut aikaisemmin San Jose Earthquakesia.
 
Alan Sheehan kuukauden lainalle Oldhamiin... Toivottavasti saa siellä vähän pelituntumaa...

Ja viimekaudella Leedsissä lainalla ollut Sam Sodje meni charltoniin.... Eikös miestä yritetty pitää myös Leedsissä...
 
Viime metreillä haaviin jäi vielä 24-vuotias etelä-afrikkalainen hyökkäjä Davide Somma. Sopimus vuoden mittainen ja edustanut aikaisemmin San Jose Earthquakesia.

Lisää hyökkääjiä??? Tietääkö kukaan tästä kaverista mitään???
 
Davide Somma on aika outo hankinta. Italian passin omaava etelä-afrikkalainen. Pelannut viimeksi muutaman ottelun USA:n major leaguessa ja sitä ennen italian alasarjoissa. Oli ensinQPR:n testattavana, ja sen jälkeen tuli Leedsiin kokeelle. Teki harjoitusottelussa maalin ennen kauden alkua Newportia vastaan ja teki ilmeisesti niin hyvän vaikutuksen harjoituksissa Graysoniin että sai vuoden sopimuksen Leedsiin. On pelannut myös laitahyökkääjänä.
 
Davide Somma on aika outo hankinta. .... On pelannut myös laitahyökkääjänä.
Kärjet:
Beckford, Becchio, Grella, Showumni
Laiturit:
Johnson, Snodgrass, Robinson, ++++

Jospa häiskä on sateentekijä tai varaudutaan loukkaantumis-/pelikieltosumaan


 
Back
Top