Ovet käy

Veli AaPee on oikeassa. Akillesjännevamma tietää yleensä pitkää lepoa, kun taas takareisi voidaan saada auki ns. lihashuollolla.

"Hamstring" on ollut yleisimpiä vammoja brittifutiksessa. Arvaisin, että usein myös vältettävissä huolellisemmalla valmistautumisella ja paremmalla asenteella.
 
Siivoaminen alkaa. Jonathan Douglasin ja David Lucasin sopimuksia ei uusittu ja molemmat ovat vapaat etsimään uuden seuran.
 
Tästä se alkaa...

Mielestäni Douglas palveli Leedsiä hienosti.. Olisin voinut pitää miehen vielä joukkueessa.. Mitä mieltä muut?

Irlantilainen pelasi ensin kauden 2005-06 lainalla Blackburnista ja siirtyi sen jälkeen pysyvästi seuraan. Toimi joukkueen kapteeninakin, 166 ottelussa kentällä ja maaleja 11...

Taisteli ja pelasi kovaa, tämä kausi meni melkein kokonaan vieraalla pelipaikalla, oikeana laitapakkina. Onnistui mielestäni oikein kelvollisesti siinä.

Kiitos Jonathan.
 
Peliesitysten perusteella outoa, että Douglas ulostettiin - eiköhän tuossa palkkapoliittiset syyt ole ollut taustalla:
The club said it was "exceptionally difficult to agree terms acceptable to both parties" with the 27-year-old.

Graysonilta ihan hyvä periaate saada siirtorumba mahdollisiman pikaisesti selkiytymään. Beckfordin ja Delphin osalta toki pelkona siirtoikkunan sulkeutumiseen asti se, että joku valjuseura iskee tarpeeksi ison tukun puntia Batesin nokan eteen.

Toppariosastolle toivon mukaan hankintalistalla vähän nuorempaa sälliä. Marques, Naylor ja Sodje (mikäli laina jatkuu/ostetaan) ovat yli kolmekymppisiä, mikä ei toki vielä pariin kauteen haittaa, mutta näiden ukkojen varaan ei voi kovin pitkiä suunnitelmia rakennella.

Laitapakin tarvekin lienee ilmeinen, kun Douglas suuren osan kautta joutui ko. paikkaa pelaamaan.

Keskikentälle ei laadullista tarvetta ole pelaajia haalia, kun esim. Prutton ei loppukaudesta mahtunut edes penkille. Robinson ja Hughes kolmen kympin korvilla, mutta Delph, Howson ja Kilkenny vasta 20-25 ikäisiä. Hieman lukumääräisesti ohuelta vaikuttaa keskikenttämiesten osalta rosteri, joten yksi-kaksi midfielderiä kesällä ilmestynee.

Kärkiosastolla tuntuu olevan jopa ruuhkaa. Beckford, Becchio ja Snodgrass iskivät kunnioitettavat maalimäärät jo tällä kaudella. Penkillä/lasaretissa/muualla lainalla Dickinson, Grella, Showunmi ja Kandol.

'Keskikentän kapeus ja hyökkääjien runsaus' -ongelma tietenkin helpottuu jos Snodgrassia peluutetaan keskikentällä ensi kaudellakin.

anyway komppaan aiempaa (pienellä tarkennuksella):

kiitos Jonathon!
 
Beckford on hylännyt seuran tarjoaman uuden 3-vuotisen sopimuksen ja on asetettu siirtolistalle. Kaveri, tai todennäköisemmin agentti, on käynyt sitten turhan ahneeksi.
 
Beckfordin lähtöön ollaan varautumassa,sillä uuden hyökkääjän etsintä käynnissä.Brittilehdistön mukaan mielenkiinnon kohteena olisivat Coventryn Michael Mifsud,Swindonin Brian Cox ja David Healy(ihan tosi!).
 
Beckfordin lähtöön ollaan varautumassa,sillä uuden hyökkääjän etsintä käynnissä.Brittilehdistön mukaan mielenkiinnon kohteena olisivat Coventryn Michael Mifsud,Swindonin Brian Cox ja David Healy(ihan tosi!)

Brian Cox olisi näistä kyllä paras ratkaisu, mutta Swindon tietääkseni pyytää hänestä 2,5 miljoonaa puntaa. Jos Becks menee hyvin kaupaksi, niin tuohan on maksettavissa oleva summa, mutta onko Bates todellakin maksamassa tuollaisia rahoja.

Huhuissa pyörii myös, että Leeds olisi Oldhamin Neal Eardleyn perässä, mutta tämän League Onen vuoden joukkueeseenkin valitun nuorukaisen kannoilla on moni muukin rahakkaampi seura.

Lisäksi taas huhuillaan, että Delph olisi lähdössä. Tällä kertaa kiinnostunut on Everton, joka tiettävästi olisi valmis maksamaan Fabianista 7 miljoonaa puntaa.
 
Beckford on hylännyt seuran tarjoaman uuden 3-vuotisen sopimuksen ja on asetettu siirtolistalle. Kaveri, tai todennäköisemmin agentti, on käynyt sitten turhan ahneeksi.

Tämähän on seuraus siitä kun ei pystytty nousemaan, Beckford ei varmasti halua enää pelailla kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 25 vuotiaana.
 
Beckfordin ja Delphin osalta toki pelkona siirtoikkunan sulkeutumiseen asti se, että joku valjuseura iskee tarpeeksi ison tukun puntia Batesin nokan eteen..

tämä ei ole mielestäni pelkona, vaan pelkona on se että menetämme nämä pelaajat, ja Batesin nokan alle ei lyödä isoa tukkoa.. näinhän meille on yleensä tapahtunut käydä.. ikävä kyllä.. :'(
 
Sheffield United on kiinnostunut ostamaan sekä Beckfordin että Snodgrassin.Bradley Johnston saattaa olla matkalla Crystal Palaceen.
Eipä olisi näitä ongelmia/pelkoja parhaiden pelaajien menettämisestä mikäli olisi noustu.
 
Daily Mirrorin mukaan Leeds rahastaa Delphillä. Hinta on £4m.. Everton vei useiden seurojen edestä.. mm. manu, fulham, sunderland
 
Kesän ensimmäinen hankinta on sitten suoritettu. 30-vuotias oikea puolustaja Jason Crowe saapuu ilmaisella siirrolla Northamptonista. Aaikaisempia seuroja Arsenal, Crystal Palace, Portsmouth, Brentford ja Grimsby.

Ja tämä taas tietää sitä, että seura lopettaa neuvottelut uudesta sopimuksesta Frazer Richarssonin kanssa. Bye bye.
 
Hyvältä hankinnalta tuntuu.Crowe jäi mieleen televisioidusta F.A.Cup pelistä viime syksyltä.Lisäksi pelannut yli 100 matsia Pompeyssa,joten kokemustakin löytyy.
 
Peter Sweeneystä tuli kesän ensimmäinen sopimuksen alainen pelaaja, joka jättää seuran. Pelaaja ja seura ovat purkaneet sopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä. Seuraava osoite lienee Grimsby, jossa oli jo alkuvuoden lainapelaajana.
 
eikä se Feeneykään saanut sopimusta aikaiseksi.. no onhan tässä aikaa kauden alkuun ja ehkä tarvetta ei lienekään jos äijät vaan pysyy kokovalkoisissa..
 
Jotenkin on vähän paha kutina että ovet käy vielä ja ihan väärään suuntaan, toivottavasti olen väärässä.
 
Tolppien väliin lisää kilpailua. 32-vuotias maalivahti Shane Higgs siirtyy seuraan Cheltenhamista. Higgs vietti viimeiset 6 kuukautta vuokralla Wolvesissa ja oli nostamassa susia valioliigaan.
 
Back
Top