Ovet käy

Paul Telfer liittyi kokoonpanoon tänään.
Telferin siirto tapahtui "on a non-contract basis". Mitähän tuo käytännössä tarkoittaa? Maksetaan viikkopalkkaa, mutta koska peluri ei ole sopimussuhteessa niin voi häipyä koska haluaa?

Ilmeisesti näytöt Crystal Palacea vastaan olivat riittävät, sillä tänään 28.8. Telfer allekirjoitti vuoden sopparin LU:lle. Puolustus kyllä tarvitseekin resursseja.
 
Seb Carolen sopimus purettiin. Hieman parempi säästöohjelma kuin myydä Becks parilla punnalla.
 
Seb Carolen sopimus purettiin. Hieman parempi säästöohjelma kuin myydä Becks parilla punnalla.
Carole oli jotenkin outo lintu.
Ainakin minulla oli hänestä suuret toiveet, mutta ei kai sopeutunut Yorkshireen/pelityyliimme.
 
Seb Carolen sopimus purettiin. Hieman parempi säästöohjelma kuin myydä Becks parilla punnalla.
Carole oli jotenkin outo lintu.
Ainakin minulla oli hänestä suuret toiveet, mutta ei kai sopeutunut Yorkshireen/pelityyliimme.

Vai eivätkö managerit arvostaneet tarpeeksi? Minulla jäi sellainen mielikuva, että aina kun pääsi vaihdosta kehiin aiheutti vastustajalle melkoisia ongelmia laidallaan. Ja lisäksi oli vielä niitä seuran ainoita puhtaita laitureita.
 
"Former Derby County and Middlesbrough striker Malcolm Christie is having a second trial at Leeds United, reports BBC Radio Leeds.

Christie was at United's Thorp Arch training complex on Thursday. "


http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/leeds_united/7610731.stm

Terveenä ollessaan oli varsin asiallinen kaveri, on vaan ollut niin paljon sairastuvalla viime vuosina ettei oikein osaa sanoa saako tästä enää pelimiestä ollenkaan...

Striker
Eikö meillä näitä ole jo riittämiin?
Vai onko niin ylivertainen ?
 
Macca on ilmoittanut ettei Christielle anneta tilaisuutta LU:n hyökkääjänä. Sinänsä järkevää, sillä Be+Be hoitavat tuon tontin mallikelpoisesti.
 
"Leeds United manager Gary McAllister has handed a trial to Spurs youngster Jacques Maghoma.

The 20-year-old attacking midfielder is set to feature in Leeds' reserves clash against Hartlepool United on Tuesday after being given clearance.

Maghoma - a product of Spurs' academy - suffered an injury-plagued 2007/08 season, making just nine reserve appearances scoring once."

http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_4216007,00.html

Taas lisää keskikenttäpelureita? Eipä taideta tarvita...

 
Mikä meihin (Maccaan) on menny.
Väliin tulee ovista ja ikkunoista kärkimiehiä, väliin keskikenttämiehiä.
Välillä vaihtuu avauksen miehet. No, totta puhuen, en ole tarkkaan seurannut muutamaa viimeistä kierrosta.

Hallittu rotaatio, kilpailu pelipaikoista, mutta tietty kiinteä ryhmä lienee paras.

Ainakin Joke toivoo niin...
 
Eihän tällä hetkellä mitään akuuttia pelaajatarvetta ole, mutta koko ajan pitää olla ajan hermolla. Pelaajien testaaminen ei ole kallista lystiä ja kun sitä tarpeeksi tekee niin sieltä voi aina löytyä niitä helmiä. Ja varmasti katse on tulevaisuudessa, koska sarjatason noustessa pelaajistossa tulee väistämättä muutoksia.
 
Mansour Assoumani on 25-v. toppari ja voi pelata myös oikeana pakkina. On nyt free agent eli voi pelata jo ennen tammikuun siirtoikkunaa liigapelejä ja puski maalin alkuviikon reservipelissä Yorkia vastaan (3-1 voitto). On ollut Ranskassa Montpellierin kirjoilla ja Saksassa ainakin Saarbruckenissä. McAllister on kehunut miestä ja harkitsee ottamista mukaan viikonloppuna MK Dons peliin. Jota ei muuten ole ainakaan vara hävitä!
 
Aika odottettu tapahtuma, viimeaikaiset esitykset on ollut luokattomia, toivottavasti tämä nyt piristää peliä... tiedä sitten...
 
Molemmat Macit pellolle kuten eilisen jälkeen jo odottaa osasikin, varmasti jo huomenna on pöydällä vähintään pari nimeä.
 
Back
Top