Pre-season

Alakerta näyttäisi olevan Crainey, Butler, Gregan (tai joku muu) ja Kelly.
Keskikentän laidoille ihannekokoonpanossa Lewis ja Stone, keskusta löytynee linjalta Wright, Derry (ja Bakke, Johnson).
Nyt on miehiä niin, että voidaan pelata 4-4-2 tai 4-3-3. Hulse, Blake, Healy lienee kolmikko, josta variaatioita ennen kaikkea haetaan.
 
Oikein arvasin:

Numero 5

voi olla portugalilainen Rui Marques, kertoo yleensä hyvin asioista perillä oleva paikallistoimittaja Paul Dews.
 
Alakerta näyttäisi olevan Crainey, Butler, Gregan (tai joku muu) ja Kelly.
Keskikentän laidoille ihannekokoonpanossa Lewis ja Stone, keskusta löytynee linjalta Wright, Derry (ja Bakke, Johnson).
Nyt on miehiä niin, että voidaan pelata 4-4-2 tai 4-3-3. Hulse, Blake, Healy lienee kolmikko, josta variaatioita ennen kaikkea haetaan.


Aika kokenut aloitus 11. Keski-ikä  taitaa olla aika lähellä 30v. Omat junnut myyty pois niin eikai tässä muuta voi vähäänaikaan odottaakkaan. No jos keväällä napsahtaa nousu valioon niin tv-rahoilla ostellaan sitten pois myydyt omat junnut takaisin :)
 
Tässä Celtic-ottelun kokoonpano:

United:  Bennett, Kelly, Butler, Gregan, Harding, Wright, Derry, Bakke, Lewis, Blake, Healy. Subs:  Crainey, Carlisle, Richardson, Einarsson, Spring, Walton, Pugh

Kilgallonin poissaolon lisäksi toinen huolestuttava seikka on Wright avauksessa  :mad:

Ja puoliajalla tilanteessa 0-0.
 
Kokoonpano - joka tällaisessa ottelussa oli varmasti valmentajan mielestä paras mahdollinen - vahvisti aiemmat kaavailuni. Yhtä lukuun ottamatta: KB näyttää harkitsevan Hardingia aloitukseen vasemmaksi pakiksi.
Melko vahvalta alkaa nippu vaikuttaa. Kokenutta ja kovaa miehistöä tarvitaan, jos ja kun ylös yritetään.
Kilgallonin kohtaloa on jännätty. Peli näyttää selvältä: ilman loukkaantumisia nuorukaisella ei asiaa kentälle ole. Butler on itseoikeutetusti toinen keskuspuolustaja. Toinen joko Rui Marquez tai Gregan (joka voi pelata keskikentälläkin).
 
Kilgallonin kohtaloa on jännätty. Peli näyttää selvältä: ilman loukkaantumisia nuorukaisella ei asiaa kentälle ole. Butler on itseoikeutetusti toinen keskuspuolustaja. Toinen joko Rui Marquez tai Gregan (joka voi pelata keskikentälläkin).

Mikä on niin VÄÄRIN!
 
Eilen pelattiin Grimsbyn kanssa tasan 1-1 ja maalarina Richardson. Kokoonpano:

United: Bennett, Richardson, Carlisle, Kilgallon, Crainey, Wright (Spring 65), Derry (Walton 65), Lewis (Pugh 65), Einarsson, Blake (Ian Morris 65), Ricketts.
 
Viimeisessä harjoitusottelussa 2-1 voitto Barnsleysta. Ja kokoonpano oli tällainen ja siihen tuskin tulee paljon muutoksia ensi sunnuntain liiga-avaukseen Millwallia vastaan:

Leeds: Bennett (Sullivan 45), Kelly, Butler, Gregan, Harding (Crainey 77), Wright, Bakke (Einarsson 70), Derry, Lewis, Healy, Blake. Subs: not used Kilgallon, Richardson,  Morris.


Maalarit Healy ja Blake. Mielenkiintoista, että Sullivan teki jo paluun kentille leikkauksen jälkeen.
 
Veikkaan avauspelin kokoonpanoksi Sullivan, Harding, Butler, Gregan, Kelly, Lewis, Derry, Bakke, Wright, Healy ja Blake.
Alakerran osalta näyttää hyvältä. Permanentti löytyi, miehet kunnossa. Maalivahtejakin kaksi.
Keskikentällä Stonen pitkä (jopa 3 kk) sairasloma tekee Wrightista oikean laitalinkin.
Kärkeen meillä on paperilla vaihtoehtoja, mutta käytännössä ei, sillä Hulsenkin sairasloma venyy reilusti yli liigastartin. Blake-Healy ei ole paras mahdollinen pari, sillä he ovat kovin samantyylisiä pelaajia.
 
AaPee on oikeassa ja tarkoittanee Killaa, jolla on kaiken muun lisäksi pelaamattomia otteluita edessään, kun managerimme suosikeilla on paljon jo pelattuja matseja takanaan ;)
Tarkoitin, että alakerta näyttää hyvältä, koska Leedsillä on vaihtoehtoja jokaiselle tontille.
 
AaPee on oikeassa ja tarkoittanee Killaa.

Miten arvasitkin oikein  ;)

Harmittaa, jos tällaiset omat junnut jäävät penkille, sillä heissä on tulevaisuus ja heidät pitää saada pysymään seurassa. Vaihtopenkillä istuttamalla se ei onnistu.

Kaikista ikävintä asiassa on se, että Killakin on kentällä näyttänyt olevansa pelipaikan arvoinen. Ainoa, joka asiaa ei ole huomannut lienee KB  :mad:
 
Itseäni kiinostaa kovasti maalivahtitilanne. Pelillisesti vaan parin ottelun tähtäimellä tuo valinta saattaa olla merkityksettömin (olettaen että molemmat pystyvät pelaamaan perusvarmaa peliä), mutta tämä ensimmäisen pelin valinta saattaa vaikuttaa koko loppukauden peluutukseen. Tuskinpa maalivahtia on järkevä vaihtaa, jos joukkueen peli lähtee sujumaan. Toisaalta pitkässä juoksussa maalivahdin rooli varmasti korostuu, viime kaudella oltaisiin oltu pahasti kusessa ellei Sullivan olisi välillä venynyt. Ehkä vielä osittain puolikuntoinen Sullivan, vai pelikokemusta enemmän saanut Bennett.. vaikea valinta.

Sullivan aloittaa ressujen pelissä maalilla tänään.
 
Kyllähän Sully on kuitenkin kunnossa ollessaan selvä ykkösvalinta veräjänsuulle. Bennettissä KB:lla on kokenut varaveskari ja varamiehen roolia Bennett onkin saanut kantaa käytännössä koko uransa ajan. Simon Walton puolestaan kertoi Sky Sportsin sivuilla olevansa huolissaan vähäisestä peliajasta ensi kaudella - pre-seasonin aikana kun ei vastuuta ole juuri annettu. Mutta kaverihan on kuitenkin vasta 17-vuotias ja Leedsin suuri tulevaisuudenlupaus. Eiköhän peliaikaakin kauden aikana irtoa jo edelliskauden näyttöjenkin perusteella.

Nopeasti se kesätauko sitten meni ja sunnuntaina kamppaillaan taas "veren maku suussa" sarjapisteistä. Näillä näkymin en pysty järjestämään viime kausien kaltaista Veikkauskisaa, sillä edessä voi olla muutto muille maille "kesken kauden" ja prioriteetit tulevat olemaan tuossa vaiheessa jossain muussa kuin jalkapallossa...
 
2 hidasta ja kankeeta topparia ei voi näyttää hyvältä. Varsinkin kun jomman kumman korvaajaksi olisi tarjolla kunnon peluri... kirjoittaa aaPee

ja vastaus kuuluu ;)

"My speed is my strength. I am quick and I can watch my partner's back very well. I can also read the game well and I believe these are my strongest points."

sanoo Rui Marquez!
 
Back
Top