Pre-season

Ollaan TOSI aikaisessa, mutta huhu kertoo että Leeds kävisi ensi kesänä esiintymässä norjan Stavangerissa, aika kertoo onko jutussa todenperäisyyttä..
 
Vahvistuksia huhuille on tullut, norjassa pelataan kaksi peliä ensi kesänä, ottelupaikkakuntina Haugesund ja Stavanger, leiritys kestää 11. - 18.7, pelit keskiviikkona ja lauantaina.
 
Kannattaako mennä lufc.comilta etsimään lisää tietoa, vai onko tuo vain tämän päivän asiaa?

Okei sitte, ei vaan oo vahvistusta vielä lufc.comissa. Sverre (on jäsenenä täälläkin, btw) LUSCOSista mailas mulle ja pitää asiaa varmana. No nih, nähdäänkös Norjassa?  8)

Ja tuokin reissu jää käymättä, täällä koulut loppuu vasta 22.heinäkuuta, ja ilman Alexia minä en mihkään lähde. Viime vuonna kävi sama juttu, kun oli tarkoitus lähteä Irlantiin katsomaan HJKta.
 
Nyt viimein myös virallista vahvistusta asiaan:

Whites Norway Trip Confirmed

Leeds will begin their preparations for next season with a week in Norway
where they will play two friendly games.

The Whites spent a week last pre-season in Sweden and will return to Scandinavia
again with a training camp in the Norwegian west coast city of Stavanger mid-July.

The two games are:

FK Haugesund v Leeds United, Wednesday 13th July, 6.00pm kick-off.
Stavanger IF v Leeds United, Saturday 16th July, 3.00pm kick-off.

 
dodii...onko joku lähdössä Stavangeriin? UD?
katoin että 900 euroa maksais suunnilleen lennot sinne ja takas ;) ei perkele.
Kiinnostas kyllä lähteä! Mutta en lähe omalla autolla kuten viime kesänä Bodeniin. :eek:
 
350:lla pitäs päästä niin vaasasta tampereelta kuin oulustakin.
http://www.travellink.fi
Siihen kaksi hotelliyötä ja ruuat yms päälle niin puhutaan 500-600:n euron paukusta ainakin.
Pitkään oli suunnitelmissa mennä norjaan, mutta nähtävästi säästän tuon rahan sittenkin pieneen englannin kierrokseen ensi syksynä jolloin voisi nähdä useammankin kuin vain yhden pelin, silti olisi ollut ihan mukava käydä tuola norjassakin.. ::)
 
kyllä meikäläinenkin säästää norjan reissun rahat tuonne loppuvuoteen, jos lähtisi käymään paikan päällä.
ajattelin lähteä käymään elo-syyskuussa, mutta on vielä sen verran visa-laskua jäljellä viime reissusta, että maksellaan ensin vanhat velat pois ennen kuin tehdään uutta.
pidän vain kahden viikon kesäloman ja loput päivät pidän sitten joskus kesälomakauden ulkopuolella.
pitää sitten katsella, minkälaisia reissuja muut meinaavat tehdä.
 
Norjaan lähtevässä ryhmässä herätti ihmetystä Seth Johnsonin nimi. Mitähän varten on mukana jos kerran puheenjohtajan mukaan saa "mädäntyä reserveissä"?
 
Positiivisesti ajatellen: joku voi suostua viemään Johnsonin pois, jos se on todistettavasti pelikunnossa. Vaikea vaan uskoa. Kuka hullu maksaisi Sethille semmoista palkkaa kuin Leeds? Samanlaisia keskikentän puurtajia saa paljon halvemmallakin.
 
Norjaan lähtevässä ryhmässä herätti ihmetystä Seth Johnsonin nimi. Mitähän varten on mukana jos kerran puheenjohtajan mukaan saa "mädäntyä reserveissä"?

Mies pitää saada muille näytille, ei taida ihan reservinäytöillä mennä kaupan..
Eikä kyllä tuolla palkallakaan kuten jo todettua, 37k puntaa on sellainen summa että seth ei varmasti vastaavaa diiliä tule ikinä saamaan mistään, joten tuskin ihan suosista lähtee.
 
Pre-seasonin tarkoitushan ei ole toimia näyteikkunana vaan hitsata yhteen iskukykyinen joukkue Championshipin taistoihin  ;)
 
Pre-season alkoi tappiolla Haugesundille maalein 1-0, leeds-listiltä lueskelin kommentteja joiden mukaan leedsin esitys oli surullisen ja häpeällisen rajamailla.
Yksi norjalainen tuttava oli myös pelissä joten sieltä saattaa tulla hieman lisätietoa tapahtumien kulusta, hyvällä lykyllä pari kuvaakin myöhemmin..
Lisäksi Rob Hulse menetettiin sairastuvalle, perästä kuuluu kuinka pitkäksi aikaa.
*huoh*
 
Toinen harjoitusmatsi sujui ainakin numeroiden valossa paremmin....

Stavanger IF - Leeds United        0 - 2
                    Bakke, Spring
 
Eilen kaatui Darlington 1-0 ja maalarina heti ensimmäisessä ottelussaan Robbie Blake  :)

Huolestuttavaa Kilgallonin vähäinen peliaika  :(
 
hmm...pelaajien peliaika on monesta asiasta riippuvainen. Kyseessä ei liene rangaistustoimenpide eikä loukkaantuminen eikä seurustelu vieraan joukkueen kanssa?
 
Tuskin Killan suhteen sen ihmeellisemmästä on kyse kuin että KB vaan katsoo, ettei tämä ole kyllin luotettava puolustaja nousua tavoittelevassa joukkueessa. Siksi Gregania on ajettu sisään toppariksi.
Panitteko muuten merkille, että KB jätti numeron 5 antamatta. Olisiko tulossa vielä yksi keskuspuolustaja?
KB:n papereissa varamiehiä ovat tällä hetkellä mm. Richardson, Kilgallon, Harding, Carlisle, Pugh, Walton, Einarsson, Spring, Ricketts, Moore ja kenties vielä Healykin (kun Hulse kuntoutuu).
Aika toinen tilanne kuin vuosi sitten: silloin kaikki nuo olisivat voineet olla avauksessa!
Tilannetta vähän mutkistaa - toisaalta positiivisella tavalla - Bakken ja Johnsonin kuntoutuminen. Ei sellaisia kavereita voi oikeasti reserveissä peluuttaa.
Hyvänen aika, tässähän alkaa optimismi palailla pintaan...
 
Tuskin Killan suhteen sen ihmeellisemmästä on kyse kuin että KB vaan katsoo, ettei tämä ole kyllin luotettava puolustaja nousua tavoittelevassa joukkueessa.

Kilgallon oli jokaisessa viime kaudella näkemässäni pelissä ehdottomasti paras puolustaja ja muutaman kerran jopa koko joukkueen paras pelaaja. Enkä ole mielipiteineni yksin.

Tässä tullaankin siihen manageria koskevaan huolenaiheeseeni eli onko pelisilmä kehittynyt? Jos näistä kolmesta ottelusta voisi jotain päätellä niin ei ole, koska Butler ja Gregan näyttävät olevan nokkimisjärjestyksessä Kilgallonin edellä.
 
KB:n papereissa varamiehiä ovat tällä hetkellä mm. Richardson, Kilgallon, Harding, Carlisle, Pugh, Walton, Einarsson, Spring, Ricketts, Moore ja kenties vielä Healykin (kun Hulse kuntoutuu).
Olet ilmiselvästi pohtinut sitä keitä KB laittaisi avaukseen ja mille paikoille. Pistätkö, veli tc, kaavailusi tännekin ?

Minulta asian seuraaminen viime aikoina on tällä kertaa jäänyt vähemmälle....

Edit: Itsen en numeron 5 puuttumisen lisäksi tekisi kovin isoja johtopäätöksiä numeroinneista: Jotkut pelaajat saattavat haluta pelata muillakin kuin alkupään numeroilla...
 
Tässä tullaankin siihen manageria koskevaan huolenaiheeseeni eli onko pelisilmä kehittynyt? Jos näistä kolmesta ottelusta voisi jotain päätellä niin ei ole, koska Butler ja Gregan näyttävät olevan nokkimisjärjestyksessä Kilgallonin edellä.
"Ei vanha koira temppuja opi", kuuluu vanha sananlasku. Luottomiehet pysyvät usein luottomiehinä siihen asti kunnes ovi heilahtaa (ja manageri vaihtuu).

Tämä ei ollut kannanotto KB:n puolesta eikä vastaan, vaan elämän tuoma realiteetti...
 
Back
Top