Pre-season

En tiedä kuinka moni meistä seuraa Leedsin postituslistaa, mutta siellä joku kertoi Bodenin toisen puoliajan lineupin seuraavanlaiseksi:

                   Carson
Kelly---Duberry--- Butler--- Kilgallon
Richardson---Wright---Spring---Pugh
            Deane,--- Joachim/Highnett(65)


Vaihdoista päättelin eka puoliajan lineupin olleen jotakuinkin seuraavanlainen:


                   Carson
Kelly---Duberry--- Butler--- Pugh
Cadamarteri---Wright---Bakke---Guppy
            Ricketts--- Joachim


Paikallaolijat korjatkoot !

Edit: Eka puoliajan Pughin ja Guppyn paikat vaihdettu veli Castawayn antaman tiedon mukaan (kts. alempana klo 14.12).
 
Footy Mad ilmoittaa kokoonpanoksi seuraavaa:

Scott Carson
Gary Kelly
Michael Duberry
Paul Butler
Danny Pugh
Jermaine Wright
Eirik Bakke => Matthew Spring (45.)
Danny Cadamarteri => Frazer Richardson (45.)
Steve Guppy => Matthew Kilgallon (45.)
Julian Joachim => Craig Hignett (65.)
Michael Ricketts => Brian Deane (45.)

Edit: Eli tuohan on täsmälleen sama mitä Joken postaama kokoonapano :) Hämäsi vaan kun eka oli 2.puoliajan kokoonpano.
 
Itse ihmettelin ensin Pughin ja Guppyn paikkoja, mutta veli Castaway totesi Pughin pelanneen laitalinkkinä....

Edit: Samille: Aina kun näen luettelon pelanneista pelaajista, yritän mielessäni sijouittaa ne pelipaikoille ;)
 
Pugh pelasi 1. puoliajan vasempana pakkina Guppyn pelatessa keskikentän vasemmalla laidalla. Pugh pelasi taas toisen puoliajan keskikentän vasemmalla laidalla Killgallonin pelatessa vasempana pakkina. Näin suunnilleen.
 
Kyllä, pahasti sotki tuo aurinko kuvausta  :) No joo optisen zoomin loputtua piti yrittää kikkailla digitaalisella. No niin alkaa meneen aiheen ohi pahasti, että se siitä.
 
Bakke loukkasi - kuten edellä kerrottiin - Ruotsissa. Huonompi homma, sillä kokeneelle johtavalle pelaajalle olisi tarvetta tiimissä. Varsinkin keskikentälle, joka (taas) vaikuttaa ennakkoon hurjan heppoiselta.
Sarja alkaa parin viikon päästä ja meillä on hädin tuskin 14 tervettä miestä kokoonpanoon. Alkaa muistuttaa kolmosdivarin toimintaa :-[
 
Mark Kinsella näkyy olevan tulossa meille testiin, maaliin on tarjottu viimeaikoina entistä arsenal-vahti Rami Shaabania ja Forestin Darren Wardia.
Silti tarvittaisiin Kinsellan lisäksi vielä vähintään 3-4 uutta hankintaa ettei tulisi surku heti kättelyssä jos/kun loukkaantumiset alkavat painamaan.
 
Joo. Taidetaan kohta maksaa enemmän palkkaa sairastuvalla olijoille kuin terveelle miehistölle. No minkäpä sitä ihminen itselleen mahtaa jos paikat eivät vaan kestä.

Brittein saarille palattuaan joukkueemme kävi luovuttamassa 2-0 voiton Mansfieldille. Kiitos Carsonin ei hävitty enempää. Vasemmalla laidalla pelasi Hollannin trialisti Brian Tevreden ensimmäiset 30 minuuttia, ei tainnut oikein vakuuttaa.
 
No nythän voi sitten tilata paidan nimellä ja numerolla, kun on joku varma nimi joka ei lähde pois ainakaan tällä kaudella.  ;)

...muuta positiivista asiassa ei olekkaan. Kaikin puolin harmittava takaisku tuo Eirikin lokkaantuminen.  :(
 
Mansfield pelaa kolmosdivarissa, jos oikein muistan. 2-0-tappio on erittäin huolestuttava tulos. Sarjan alkuunhan on vain pari viikkoa enää. Mutta kun nimilistaamme katsoo, niin ei mikään yllätys ei tappio ole.
En usko Leedsillä olevan mahdollisuuksia Ykkösessä kärkeen. Mahdottomana en pitäisi putoamistaisteluun joutumistakaan. Ikävä kyllä.
 
Hei Siellä,

En usko, että sentään putoamiskurimukseen joudutaan, mutta keskikenttä vaatis kyllä jonkun pelimiehen. Elättelin pieniä toiveita, että E. Bakke olis työnnetty vaikka Evertoniin ja saaduilla rahoilla (siirtosumma + palkka) olis ostettu joku. Puolustus ja miksei myös hyökkäys ovat olosuhteet huomioon ottain melko ok, mutta keskikenttä?

...e
 
SKY-TV:llä näkyi olevan ainakin juttua että Mark Kinsellan ja Steve Guppyn kanssa hierottaisiin sopimusta. Pidän molempia herroja varsin laadukkaina pelaajina "ykkösdivariin". Jos sopimukset syntyvät vielä Kinsellan ja Guppyn kanssa on Blackwell saanut mielestäni jalkeille joukkueen jolta on lupa odottaa divarissa tuloksiakin. Mutta katsellaan nyt vielä mitä tapahtuu.
 
Onhan meillä uudelle sarjatasolle laadukkaita pelaajia - mutta niin on muillakin joukkueilla.
Lähes yhtä paljon kuin osaavien keskikenttämiesten puute minua huolettaa ammattipelaajien määrä: vasen pakki 1 kpl, vasen keskikenttä 1 kpl, maalivahti 1 kpl jne
Jossain vaiheessa kautta kertyy loukkaantumisia, sairastumisia, pelikieltoja - huono homma, että silloin kentälle on pantava nekin, joilla ei satu lainkaan kulkemaan. Puhumattakaan, että voisi valita miehiä vastustajan, päivän taktiikan tms mukaan.
Bakkea ja Johnsonia olisi totisesti tarvittu... no onhan se niinkin, että jos he olisivat pelikuntoisia, kaksikko olisi jo myyty ;)
 
Ipswichissä ilman sopimusta jäänyt takavuosien suurlupaus Chris Bart-Williams valmis tekemään sopimuksen leedsin kanssa, hyvällä onnella mies voisi olla mukana Valencia-pelissä.
Myös Rami Shaabanin hyvä peli Oldhamia vastaan saattaa poikia sopimuksen.
 
Näytillä käynyt Tevreden ei kelvannut. Tällainen try out kuvastaa missä mennään. Blackwell on joutunut laskemaan rimaa, kun Milnerin myynnistä saatuja miljoonia ei saakaan käyttää ostoihin. Niin kuin pelkäsinkin.
Keskikentän ongelmat pahenevat: 0-0-tasapelissä Oldhamin kanssa (taas huono peli) loukkasi Jermaine Wright. Sivussa viikkoja ainakin.
Mielelläni olen väärässä, mutta kyllä tässä kaikki ainekset putoamiskamppailulle ovat olemassa. Tältä pohjalta kärkeen ei kuroteta.
 
Leeds 2 Valencia 2
Tällaista tulosta odotinkin ;)
Komeaa, että kahden maalin tappiolta noustaan tasoihin. Maalintekijämme Walton (rp) ja Spring.
 
Back
Top