Ovet käy

Ei taida ihan lopullinen joukkue olla vielä kasassa.MacAllister sanoi kaipaavansa lisää tulivoimaa ja pari pelaajaa olisi vielä hakusessa.Toinen ainakin olisi hyökkääja,mahdollisesti molemmat.Hyökkääjistä Freedman ja Constantine lähteneet.Eldingin siirrosta oli Crewen kanssa jo sovittu,mutta mies kieltäytyi siirtymästä,joten siirto tällä hetkellä jäissä.
 
Anthony Elding siirtyi sitten viimein creween.. siirtosummaa ei mainittu muuten kun että se oli kuusinumeroinen. Livingstonesta saapui 20-v. hyökkääjä Robert Snodgrass 3 -vuoden sopalla. Viime kaudella skottien 1-divarissa 10 maalia paukutelleen nuorukaisen sanotaan olevan tulevaisuuden lupaus.. toivotaan!  ::)
 
Tuntuu siltä, että Leedsin aloituskokoonpanoon kuului noin kolmen joukkoeellisen verran pelaajia viime kaudella. Hieman arveluttaa onko hyvä tatkiikka vaihtaa pelaajia jatkuvasti.  Jostain syystä minulle on jäänyt vaikutelma, että huippujoukkueissa vaihtuvuus on paljon pienempi kuin Leedsillä. Olisikohan parempi taktiikka integroida joukkue tulevalle kaudelle kuin ottaa Papua Uuden Guinean seurajoukkueiden tulevia mahdollisia kykyjä näyttämään "taitonsa".
 
ovet aukeni taas vaihteeksi tulosuuntaan..  Luciano Becchio allekirjoitti 3 -v. sopimuksen. hyökkääjiä on hommattu Becksin rinnalle jo kolme, joten tuntuu siltä että siirrytään rotaatio-systeemiin eikä esim. Kandolille taida helposti peliaikaa herua..
 
Voi, olla tosiaan, että rotaatiota käytetään ensikaudella enemmän. Mutta ilmeisesti harjoitusmatseissa on ollut näitä hyökkäävämpiä pelaajia kentällä enemmänkin. Eli saattaa olla, että kokeillaan myös kolmea hyökkääjää. Ja jos näin on niin tarvitaan noita kärkipään pelaajia enemmänkin. Mutta Kandol voi tosiaan olla enemmän reserveissä ensikaudella. Mielenkiintoinen kausi edessä joka tapauksessa ja nyt on sitä suoraa nousua lähdettävä jahtaamaan alusta asti.
 
Kukaan kolmesta uudesta hyökkääjästä tosin ei vielä onnistunut viimeistelemään kesän harjoitusmatseissa,joten pientä kysymysmerkkiä on vielä ilmassa.No toivottavasti ovat onnistuneita hankintoja.Kandolin kohtalo mielenkiintoinen.Kandol lähetettiin Walesiin reservien(lähinnä junioreiden)mukana pelaamaan Herefordia ja Newportia vastaan.Taitaa peliaika ykkösjoukkueessa olla tiukoilla.
Weston lainattu kuukaudeksi Gillinghamiin ja Sorsan ensi kauden pelinumeroksi tuli 38,joten kaukana on paikka ykkösjoukkueessa.Veikkaanpa,että Sorsa  lainataan pois koko syksyksi ja tammikuussa mies pistetään myyntiin.
 
Weston lainattu kuukaudeksi Gillinghamiin ja Sorsan ensi kauden pelinumeroksi tuli 38,joten kaukana on paikka ykkösjoukkueessa.

smithnjonesin Luciano viestin aikoihin pähkäilin 'mitkä lienevät uudet numerot?', mutta nyt nekin löytyvät virallisten sivujen uutisista (ei ainakaan äsken 'players' osastolta).

Kopionpa tähän:

Full squad list

1 Casper Ankergren
2 Frazer Richardson
3 Paul Huntington
4 Jonathan Douglas
5 Rui Marques
6 Lubo Michalik
7 David Prutton
8 Neil Kilkenny
9 Jermaine Beckford
10 Luciano Becchio
11 Alan Sheehan
12 David Lucas
13
14 Jonny Howson
15 Fabian Delph
16 Bradley Johnson
17 Scott Gardner
18 Andy Robinson
19 Ben Parker
20 Tresor Kandol
21 Enoch Showunmi
22 Andrew Hughes
23 Robert Snodgrass
24 Peter Sweeney
25 Alan Martin
26
27
28
29 Tom Elliott
30 Jonathan Lund
31
32
33
34
35 Seb Carole
36
37 Ian Westlake
38 Seb Sorsa
39
40 Curtis Weston
41 Rob Bayly

Niin, kuka ryhtyy (numeroiden perusteella) arvailemaan tämänhetkistä aloitusta?
Mahdollisimman pienet numerot, mutta joillakin pelaajilla on mieltymyksensä...
 
Dougie Freedman jättää Crystal Palacen. Hän on aikaisemmin ilmoittanut olevansa kiinnostunut pelaamaan LU:ssa. Ei hän nyt ihan Beckfordia vastaa, mutta olisi varmasti turvallisempi vaihtoehto kuin Showumni kärkeen.
 
Dougie Freedman jättää Crystal Palacen. Hän on aikaisemmin ilmoittanut olevansa kiinnostunut pelaamaan LU:ssa. Ei hän nyt ihan Beckfordia vastaa, mutta olisi varmasti turvallisempi vaihtoehto kuin Showumni kärkeen.
Hanet jos saamme, niin elämä hymyillee leveämmin !
 
Paul Telfer liittyi kokoonpanoon tänään. Hieman alkaa ikä painaa (36v), mutta toivottavasti ei liikaa.
 
Paul Telfer liittyi kokoonpanoon tänään.
Telferin siirto tapahtui "on a non-contract basis". Mitähän tuo käytännössä tarkoittaa? Maksetaan viikkopalkkaa, mutta koska peluri ei ole sopimussuhteessa niin voi häipyä koska haluaa?
 
Hollantilainen laituri Kirin Bechan on otettu testattavaksi. Komeasti aloitti uransa Ajaxissa, mutta sen jälkeen on Eurooppaa kiertänyt vailla suurempaa menestystä. Saas nähdä tuleeko hänestä uusi Sorsa.
 
20-v Robert Bayly ja seura ovat purkaneet sopimuksensa ja nuorukainen on vapaa etsimään itselleen uuden seuran. Saldoksi jäi 1 liigapeli, jossa ulosajo ja 2 liigacupin matsia.
 
Weston siirtyi lopullisesti vapaalla siirrolla Gillinhamiin. Eipä hän olisi kovin helpolla mahtunut keskikentälle nykyisessä joukkueessa.
 
Back
Top