Kausi 2021/22

smithnjones

Well-known member
Mä näin kanssa joku aika sitten jonkun otsikon aiheeseen liittyen ja pikaisella silmäyksellä loppupäätelmä oli sama: Ei isoja hankintoja Fair Play-sääntöjen takia, olisiko mainittu max 30 miljoonaa käyttövaraksi :unsure:
15M sanotaan täällä. Olisi pitänyt päästä esim. Rodrigosta eroon silloin kun/ jos Barca sitä tiedusteli. Ollaan kyllä kuusessa loppukausi..😥

 

Zidane

Active member
Kieran Maguire, a very well regarded expert in football finances, put some research in November on how much each club had to spend in January and he calculated Leeds had up to £99m to spend before running into FFP issues

Eli arvioita ja arvaajia näihin aikoihin sikiää yhtä paljon kuin siirtohuhujen keksijäitä. Luotetaan me vain siihen, että siellä on ammattilaiset työssään ja heillä on kyky sekä välineet toimia seuran parhaaksi.
 

Lobo

Well-known member
Joo, pitäisin luotettavana tuota 99M mahdollisuutta käyttää.
Mutta sehän ei siis tarkoita sitä että sen verran rahaa olisi käytettävissä.
Eikä sitä että se kannattaisi käyttää tässä ikkunassa.

£20M on tarjottu Aaronsonista, eli varmasti sen verran on käytössä tässä ikkunassa ja ehkä jonkin verran yli.
Aaronsonin tilanne on edelleen auki, ylihintaa tuossa taidetaan tarjota markkinahintaan nähden. Salzburgin ei ole mikään pakko luopua ja siltä vähän vaikuttaa että eivät myy.

Mutta jos Aaronson diili kariutuu, niin sitten voi olla että ei tule ketään. Noh, viikon sisään nähdään mitä tapahtuu.

Eiköhän siellä Orta kovasti yritä diiliä saada aikaan.
 

aaPee

Well-known member
Mutta jos Aaronson diili kariutuu, niin sitten voi olla että ei tule ketään. Noh, viikon sisään nähdään mitä tapahtuu.

Eiköhän siellä Orta kovasti yritä diiliä saada aikaan.

Pahasti vaikuttaa, että Musta-Pekka tässä jää käteen :confused:
 

aaPee

Well-known member
U23 pyöritteli eilen komean 3-0 voiton Liverpoolista. Oli vauhdikas peli katsoa ja Summerville aivan liekeissä; ei taida olla mukana huomisessa ryhmässä kun pelasi 90 min. Eivätkä siirtopyynnötkään varmaan paranna asetelmia. Cresswell pelasi ensimmäiset minuutit loukkaantumisen jälkeen. Ja katsojia ER:llä n. 9000 😯
 

Peacock

Active member
Syksyllä U-23 pyöritteli Liverpoolia 4-0,joten Poolista ei ollut vastusta Akatemian puolella.Pisteitå on syytä ottaakin jotta vältettåisiin putoaminen.Talven mittaan Akatemialla huono putki 11 peliä ja 3 pistettä.Ehdittiin jo tipahtaa välillä viimeiseksi sarjassa.Ykkösjoukkueen loukkaantumiset heijastuvat tänne asti,koska monet Akatemian pelaajat olleet ykkösjoukkueen mukana.
 

MixuMartyn

New member
Olisin parin kaverin kanssa aikeissa mennä katsomaan Brighton-peliä toukokuussa. Olisiko kokemusta mitä kautta lippuja kannattaisi yrittää? Netissä näkyy joitakin myyntipaikkoja olevan, mutta kuinkahan luotettava on esimerkiksi FootbalTicketNet? Leedsin lipunmyynnistä lienee toivotonta saada lippuja? Hospitality Packaget näyttäisi olevan alkaen £390.
 

smithnjones

Well-known member
Vedonlyöntimarkkinat laskee meidät nyt putoajaksi samoilla (~40%) kuin Burnley. Norwichia ja Watfordia pidetään lähes varmoina vaikka ei niilläkään pitkää eroa säilymiseen. Jännäksi menee.. toivotaan että Jesse tai kuka sitten lieneekin saa puutteistaan huolimatta ukot taistelemaan tosissaan, ja että tuuri ja tuomarit olisivat joskus suosiollisia meille.
 

Manaaja

Active member
Toivotaan. Harvassa ovat kuitenkin jalkapallomaailmassa olleet ne tapaukset, jossa valmentajanvaihto olisi jotenkin sormia napsauttamalla yhtäkkiä kääntänyt asioita dramaattisesti parempaan suuntaan. Voisi kuvitella, että erityisesti vieläpä Bielsan överi-kokonaisvaltaisen systeemin "raunioille" olisi liki mahdoton kenenkään, oli kaveri sitten millainen Pep Klopp tahansa, tulla kehittämään uutta pohjaa, varsinkaan loppukaudesta, kesken kiihkeimmän otteluruuhkan.

Vaikka tuolla aiemmin ilmaisinkin innostukseni todennäköistä uutta valmentajanimeä kohtaan, niin minkäänlaisiin pikapelastuksiin en siis juurikaan usko. Kaikkein mieluimmin olisinkin nähnyt Bielsan vievän tämän kauden loppuun, kävi sitten miten kävi. Uskoisin, että Bielsa olisi itse sitten kesällä vetänyt omat johtopäätöksensä, myöskin siinä tapauksessa, että olisimme välttäneet putoamisen ja päättänyt olla joka tapauksessa tekemättä jatkopaperia. Nyt näistä potkuista jäi kyllä itselle ja ilmeisesti aika monelle muullekin varsin kitkerä maku. Noh, ainakaan se ei ole Bielsa, jonka alaisuudessa sitten putoamme, jos putoamme. Siltä "tahralta" hän nyt ainakin säästyy. Nolointahan muuten tässä koko kuviossa olisi se, että vielä Bielsan korvaajakin saisi pikapotkut, jos emme sarjassa onnistuisi säilymään.
 
Last edited:

aaPee

Well-known member
Nyt on jotain odotettavaa lauantailta, kun ei yhtään tiedä ketkä pelaa ja miten :rolleyes: Toivottavasti hyvin.
 

tc

Well-known member
Veikkaus: 4-4-2, kaksi keskikentän pohjapelaajaa, ei laitahyökkääjiä.
Ei puolusteta seuraamalla omaa miestä toiselle kenttäpuoliskolle, vaan enemmän aluetta.
Korkea prässi, nopeita suoraviivaisia hyökkäyksiä. Kova tempo.
(Tai näitä tod näk ainakin treenataan viikolla...)
 
Top