Kausi 2020-2021

Ja tuohon kotipaitacaseen.. saanut tyrmäävän vastaanoton fanien joukossa. Surkean näköinen sponsorilogo, väärän siniset raidat, oltaisiin kaivattu jotain keltaista raitaa joukkoon jne..
Itsekin hardcore fanin kanssa tuotiin pettymyksemme. Muistuttaa venäläisjoukkueiden tyypillistä paitaa, jopa Suomen ja kreikan kotiasut tulee mieleen.
No onneksi ei niitä paidoilla matseja voiteta.
 
Veikkaanpa että 2. ja 3. paita on sit räväkämpiä. Silloin saadaan jokaiselle jotakin. Varttuneemmalle väelle hillitty ja simppeli kotipaita, nuoremmalle kohdeyleisölle värikkäämpiä "out-of-the-box"-paitoja. Kuten nyt oli hiilenharmaa/pinkki. Alkuun oli aika täystyrmäys, mutta niin vain siitä tuli myydyin paita Leeds-historiassa.
 
Taitaa olla syyt muualla paitojen myynnin menestyksessä. 🤔 Mutta niillähän ei matseja voiteta. Ollut hienoja matkan varrella ja tappioitakin tullut.

nimim: pian 50- v joukkuetta seurannut nuorempi
 
Ainakin tuo hopeinen niskaruusuke on hieno 😝 No joo, onhan tuo vähän tuollainen Chelski-vieraspaita, mutta sen nyt vähän arvaakin, kun Adidasta tilaa, että mitä sieltä saa - eli ei ainakaan mitään mielikuvituksellisia hienouksia.

Eipä siinä, parempi se on olla hajuton ja väritön, kuin joku ihan täydellisen mauton.
 
Adidas. Hieno, pelkistetty valkoinen. Ehkä mun silmään näytti hienolta kun varmaan automaattisesti vertailin sitä muutamaan hirvitykseen mitä tässä viime vuosina on nähty....
 
Kolme viikkoa alkuun eikä oikein mainittavaa tapahtunut. Bielsa varmaan kirjoittaa sen 1-v sopimuksen kun harjoituksista kerkeää, mutta huolestuttaa tuo hankintojen saanti. Onhan se tyypillistä Leedsille mutta nyt mennään premieriin.. vastassa useamman vuoden kimpassa ollut Pool ja aika pian City.
Vanhoilla jätkillä ei anneta vastusta eikä uusien ajamiseen ole aikaa. Taitaa olla vaikeat ajat edessä alkuun.. 😳
 
Jos ei tällä kertaa manattaisi joukkuetta ennen kauden alkua syvimpään helvettiin, vaan ihan oikeasti luotettaisiin että Radz, Orta, Kinnear ja Bielsa tietävät mitä ovat tekemässä.

Juuri tuossa luin artikkelia millaisia sopimuskuviot näinä päivinä ovat. Siellä on mm. perheenjäsenten lentolippuja, johtaja-aitioiden käyttöä kavereille, lippuja teattereihin/konsertteihin/nimeäjokutapahtuma. Siellä on agenttipalkkiot, kuva-oikeuksia...siellä on miljoona asiaa mistä pitää sopia. Eivät ole "normaalien" työntekijöiden 2-sivuisia A4:a, jossa lukee palkka ja työaika. Sitten vielä neuvotellaan toisen joukkueen kanssa maksuaikatauluista, (menestys)bonuksista, takaisinostosta...

Siellä on valmiit nimilistat ketä halutaan/kysellään. Ja neuvotteluja käydään kokoajan. Ei pidä hätiköidä, eikä painella paniikkinappulaa. Ei siellä juuri muutkaan ole mitään tehnyt, ajat on kovin poikkeukselliset edelleen.

Luotetaan heihin ketkä tätä ammatikseen tekee, ja tekevät varmasti niin hyvin kuin suinkin pystyvät.
 
Paita on aika simppeli. Tuleehan siitä mieleen joku Lokomotiv tai Dinamo.
Tai sitten Real Madrid.
Mitä tärkeämpiin eli siirtoihin tulee, pidän ajatuksesta, ettei osteta kokonaan uutta joukkuetta. Siinäkin on riskinsä, vaikka kuinka tulisi kovia nimimiehiä.
 
Whitelle saataneen sanoa lopullisest hyvästit, siis ainakin toistaiseksi. Brightonista murahdettiin, että mies ei lähde mistään hinnasta sellaiseen seuraan, joka kilpailee heidän kanssaan samoista sarjasijoituksista. Muualle sitten mahdollisesti kyllä.

Melko optimistista puhetta Brightonin poppoolta. Tuohan tarkoittaa, että he kaavailevat itseään kympin sakkiin... 😝
 
Jotenkin sellainen kutina, että White tulee vielä lainalle osto-optiolla... Brighton asettaa hinnaksi 30+ miljonaa, ehkä jopa 50. Mutta (ilmeisesti) tämä hinta-arvio ei näy tarjotussa palkassa likimainkaan. White ei ole pelannut minuuttiakaan valioliigaa, joten jo siihen nähden tarjoukset oli aika poskettomia. Jos vertailuna vaikka tämä huhuttu Koch, jolla on kokemusta Bundeksesta ja käväissyt Saksan maajoukkueessakin maksaisi "vain" 10-12M, niin aika reipas ylihinta jo Benistä tarjottiin. Toki arvonlisää pitää antaakin siitä, että tiedetään mitä saataisiin.
 
Kalvin Phillips valittu Englannin maajoukkueeseen kansojen liiga otteluihin Syyskuulle. Myös Cooper, Roberts ja Dallas mukana omissa maajoukkueissaan.
Phillipsille hieno juttu henkilökohtaisesti ja myös sen takia että hintalappu nousee aina kun kutsu tulee.
 
Kalvin Phillips valittu Englannin maajoukkueeseen kansojen liiga otteluihin Syyskuulle. Myös Cooper, Roberts ja Dallas mukana omissa maajoukkueissaan.
Phillipsille hieno juttu henkilökohtaisesti ja myös sen takia että hintalappu nousee aina kun kutsu tulee.
Alioski tais myös olla maajoukkueensa mukana(?) Ja Rodrigo tietty
 
Last edited:
Ben Whitella karmaiseva Brighton-debyytti harjoitusmatsissa Chelseaa vastaan. Olkoonkin, että kyseessä vain treenimatsi ja varmasti vielä pieni ruostekerros pohkeissa, mutta LUFC-fanien jakamissa twitterklipeissä näkyy, miten kentällä kovin orvolta ja yksinäiseltä näyttävää Whitea viedään isät vs pojat -tyyliin. Koiranleuat ovat kommentoineet esitystä muun muassa näin: "Apuja? Coops? Ayling? Kuka tahansa???", "Graham Potter onnistui rikkomaan Whiten ennätysajassa.", "Marcelo Bielsalle tulee aina uusi Ben White, mutta Ben Whitelle ei tule enää koskaan uutta Marcelo Bielsaa." ym, ym...

Että niin, mites se viidenkympin hintalappu... 🤔
 
Back
Top