Kausi 2020-2021

Ainakin omassa "Football Manager" - rinnakkaistodellisuudessani Roberts oli Leedsin paras maalintekijä kaudella 20/21 ja kesän siirtoikkunassa myin hänet £25M:lla Brentfordiin 😁😁😁
Noni! Ei me tämän enempää tarvita vakuutteluja herran kyvyistä
 
PS. Robertsia paljon arvostellaan, mutta voisiko hänessä olla pelimies piilossa? Kelpo varamies edes?

Ymmärsinkö oikein, että Bielsa luottaa hyökkäyskolmikkoon Bamford, Rodrigo, Roberts?
Eikä uusia hyökkääjiä (kärkimiehiä) olisi tulossa.

Tuo "kärkimies"-termi syystä, että Bielsaballissa kaikkihan me hyökkäämme ;-)
 
Tabloidien mukaan Alioski olisi tehnyt pre-contractin Galatasarayn kanssa. Saas nähdä onko VanAarnholt korvaaja jota Gala myöskin havitteli? Tuskin molempia haalimassa. Ranskan maalta (nimeä en muista) on huhuttu myös uutta vasenta pakkia meille.
 
Ranskan maalta (nimeä en muista) on huhuttu myös uutta vasenta pakkia meille.
Ainakin Romain Perraud on pyörinyt huhuissa, muistaakseni jo vähän pidempäänkin. Seura on toki vaatimaton häntäpään Brest, mutta silti kaveria pidetään yhtenä parhaista Ligue 1:n vaspoista. Siinäkö taas yksi uusi löytö lisää? Uskoisin, että sopisi ominaisuuksiltaan meidän palettiimme enemmän kuin mainiosti.
 
hieno maali Alfielta👍kiinnostavaa nähdä, onko minkään näköistä roolia ens kaudella. Ei nyt ainakaan paljon huonommin Kalvinin back-uppina voi pelata, ku aikasemmat kokeilut.
 
hieno maali Alfielta👍kiinnostavaa nähdä, onko minkään näköistä roolia ens kaudella. Ei nyt ainakaan paljon huonommin Kalvinin back-uppina voi pelata, ku aikasemmat kokeilut.
Tänään taas maali. 6. sarjassa ja 8. tällä kaudella, ja avustettuja 2. Hyvin kaverilta, joka on toiminu alemman kk paikalla.
 
Kausi paketissa.
Oon ylpee tästä joukkueesta, sarjasijoitus 9. pisteitä 59
Oon ylpee El Locosta, tehnyt uskomatonta työtä, saannut monesta keskinkertaisesta divari pelaajasta, kelpoja valioliiga pelaajia.
Oon ylpee Bamfordista, 17 valioliiga maalia on todella kova suoritus. (häpeillen myönnän epäilleeni miehen pärjäämistä valjussa, sori)
Sitten pikkuhiljaa katseet ensi kauteen, muutamaa täsmähankitaa tarvittaisiin...
 
Nousijajoukkue, 9. sija, 59 pinnaa.

Viimeisen 10 ottelun kuntopuntarin 2. (Poolin jälkeen)

Aina voi ja pitääkin pyrkiä parantamaan, mutta vaikka ensi kaudella "jämähdettäisiin" samaan, niin hemmetin hyvä sekin olisi. (vrt. Sheff U)

Arvosanaksi 9½.

Meslier ihan huikea ukko. Virheitä tuli välillä, muuta ei alkanut käsi tutisemaan tai pää pehmenemään. Päinvastoin.

Dallas ansaitusti puhdisti joukkueen palkintopöydän

Bamford 17 maalia ja jokunen syöttökin päälle. Ennen kautta kun tätä olisi veikannut, niin ei tarvitsisi kohta lähetä töihin enää. Harrisonilla pari suvantovaihetta, mutta aika kivasti pärjäsi Valiossa hänkin.

Raphinha mieletön hankinta törkeän halvalla.

Llorente oli mielestäni tosi hyvä kun sai juonesta kiinni ja selätti loukkaantumiset. Kochilla samoin tosi rikkonainen kausi, mut silloin kun sai otteluita pelata säännöllisesti niin paransi koko ajan

Struijk kehittyi kanssa loppui kohden, Rodrigokin näytti viimeisissä otteluissa jo sitä mitä tulevaisuudessa olisi luvassa

Oliko edes epäonnistujia? Costa varmaan ainoa pettymys, ja ehkä olisi voinut toivoa että esim. junnuista olisi löytynyt joku joka haastaisi Alioskin paikan? Roberts vähän kiikunkaakun...jotain talenttia on, mut riittääkö sittenkään. Peliaikaakin sai runsaasti, mutta näytöt enemmän väläyksiä kuin tasaisesti suorittavaa.

Edit: Ehkä olisi syytä mainita myös Phillips. Fantastinen pelaaja ja joukkueen sydän sekä moottori. Kotisivut tiesivät kertoa, ettei eilinen loukkaantuminen estä EM-matkaa. Se olisi todella toivottavaa. Ansaitsee palkintonsa kovasta työstä.
 
Last edited:
Minä puolestaan ennen kauden alkua "simuloin" Leedsin sarjapelit ja sain lopputulemaksi 63 pistettä. Viime kaudella sillä oltaisiin sijoituttu viidenneksi. Saas nähdä, kuinka lähelle päästään 😅
Todellinen lopputulema 59 pistettä ja sarjasijoitus yhdeksäs. Kausi oli odotuksiini nähden siis pienoinen pettymys :LOL:

Ei vaankaan, aivan huikeaahan tämä on. Ja tuolla aiemmin ylempänä listattujen meriittien lisäksi mainittakoon vielä, että kellotimme myös eniten tehtyjä maaleja nousijajoukkueena Valioliigan historiassa, sekä tappioton kotisaldo "kuutta suurta" vastaan. "Ei huono", sanoisi eräskin Jorma.

Tästä kaudesta jäi kyllä pelottavan hyvä maku. Eihän meidän vielä näin pian pitänyt kolkutella europaikkoja. Miten ihmeessä tästä muka vielä parannetaan? Liian paljon liian pian? Miten paljon harmittaa, jos ensi kauden sijoituksemme onkin välillä 10-15? Itse olen sitä mieltä, että kunhan vain vältämme "SheffU:t" ja onnistumme tulevina parina kautena vakiinnuttamaan asemamme Premiership-joukkueena, niin se riittää mainiosti. Siitä sitten rakentamaan dynastiaa ja suunta kohti eurokenttiä. Sitä varten tosin tarvitsemme sitten jo hieman isomman pelaajaringin, tällä kaudella kun taisi rotaatiomme olla sarjan pienin. Vai oliko sittenkin toiseksi pienin, mutta joka tapauksessa... Ja se Bielsa. Hän toki hyvin suurella varmuudella jatkaa vielä ainakin yhden vuoden lisää, mutta entä sen jälkeen? Onko Bielsan jälkeen elämää?

Nuorisorinkikin meillä on kutkuttavan kova. Shackleton puhkeaa kukkaan hetkenä minä hyvänsä. Summerville piti U23:sissa vastustajan laitapakkeja pilkkanaan ja Drameh puolestaan laitureita. Greenwood, Huggins, Jenkins, Davis, Casey, Cresswell... Olisiko Gelhardtista jo jossain vaiheessa ensi kautta hyppäämään siksi keskikentän "puuttuvaksi palaseksi"? Siihen rooliin, missä Rodrigoa ja Robertsia ollaan kokeiltu vaihtelevalla menestyksellä. Rodrigo kun tässä loppukaudesta näytti, että hän on pelipaikaltaan vahva ysi. Ei mikään kasi, eikä edes kymppi. Mutta minnekäs se Bamford sitten hukattaisiin? Pidä siinä nyt sitten jompaakumpaa penkillä.

Ketä meidän edes tarvitsee ostaa? Kikolle korvaaja kakkoskassariksi ja kesän siirtoikkuna on siinä? :oops: No ehkä sille Gjannillekin tarttis tehdä jotain. Joku £13M:n Tagliafico olisi kiva. Komppanian hevosmiehiltä kuulin. Ja Harrison lunastaa viimein itselle. No, toivottavasti sinnekin osastolle saadaan vielä supinaa ja säpinää. Pääsen sitten taas meikäläinenkin lempipuuhaani siirtospekulaatioiden pariin.
 
Itse veikkailin ennen kauden alkua optimistisesti sijoja 10-12, joten 9. sija on enemmän kuin erinomainen saavutus. Erityisesti ottaen huomioon että kukaan kesän hankinnoista ei päässyt pelaamaan läheskään koko kautta: Raphinha 30 esiintymistä, Rodrigo 26, Koch 17 ja Llorente 15. Vahvasti Championship-aikojen runkopelaajilla tämä kausi siis vedettiin läpi.

Bamford yllätti kaikki vaisun Championship-kauden jälkeen tekemällä 17 liigamaalia. Kun vielä osaisi oikeallakin jalalla pelata niin veikkaisin että näillä esityksillä sovittelisi kenties jopa kultaista kenkää jalkaan. Rodrigo pääsi myös loppukaudesta hyvin mukaan lukuisten loukkaantumisten jälkeen. Kärkeen ei kyllä tarvita vahvistuksia, ainoa kysymys on oikeastaan Rodrigon pelipaikka.

Keskuspuolustus on nyt sen verran vahva myös Struijkin nousun myötä että saapa nähdä vieläkö Cooperille löytyy ensi kaudella peliaikaa. Sinänsä kyllä Valioliigatason pelaaja ja pelaajien valitsema kapteeni, mutta lähtisin siitä että kaikkien ollessa kunnossa avaukseen pitäisi valita parhaat pelaajat ja kapteeni sitten näistä. Bielsahan tosin piti Cooperia penkillä osassa loppukauden matseja vaikka tämä olikin kunnossa. Ayling jatkaa ensi kaudellakin ainakin varakapteenina oikean pakin paikalla pelattuaan päättyneellä kaudella kaikki matsit.

Vasen pakki tarvitaan Alioskin mitä ilmeisimmän lähdön myötä, tosin oltaisiin tarvittu joka tapauksessa. Bielsan aikana siellä ei ole oikein kunnon vaihtoehtoa ollut missään vaiheessa. Douglasin piti olla sellainen mutta häntä vaivasivat toistuvat loukkaantumiset, ja käsittääkseni ei saanut jatkopahvia Blackburniinkaan.

Samoin keskikentän keskustaan pitäisi saada joku 8/10 paikan pelaaja. Klich väläytteli loppukaudesta että edelleen siellä on se sama pelaaja vaikka kausi kokonaisuutena oli aika vaisu.

Dallas on joukkueen arvokkain pelaaja koska pystyy pelaamaan hyvällä tasolla millä pelipaikalla tahansa. Dallasia pelauttaisin itse jatkossakin keskikentän keskellä mutta ongelmaksi muodostuu se jos häntä tarvitaan myös muualla, sitten pitäisi olla joku siihen keskikentälle paikkaamaan. Oikeastaan edes U23:sissa ei sellaista ole, kenties Shackletonia lukuunottamatta. Shackletonin vähäinen peliaika tosin voi olla merkki siitä että Bielsalla ei hänelle mahdottomasti käyttöä ole, mutta saapa nähdä. Ainahan se olisi mukavampi peluuttaa omia junnuja kuin ostaa isolla rahalla pelaaja muualta.

Lienee ainakin varmaa että Harrisonin siirto varmistuu jahka siirtoikkuna aukeaa. Muistaakseni tästä oli sovittu 11 miljoonan hinta, mikä on aika halpa hinta 8 maalin ja 8 maalisyötön laiturista.
 
Kyllä,
reilusti plussan puolelle meni kausi jopa omiin toiveisiin nähden.
Päästettiin enemmän kuin yksi putoaja, mutta toisaalta tehtiin enemmän kuin eräs ensi kauden UCL lauma!
Hyvä loppukiri, kruununa MC öljyrahan nirhaaminen vieraissa.
Tosin kaikkia 5-0 voittoja joita veikasin ei saatu, eikä myöskää tykistöä pidettyä lopulta selän takana.

Ensi kaudella meidät varmasti otetaan entistä vakavammin muiden taholta, mikä voi olla osaltaan uhka.
Toivottavasti jatkossa erikoistilanteisiin uhrataan harjoituksissa pari minuuttia.
 
Back
Top