Huhumylly

Päivittäin näyttää nousevan uusia nimiä esille.Nyt Leedsiin yhdistetty Dundee Unitedin kaksikko Mark Kerr Noel Hunt.Kerr 26-vuotias Skotlannin B-maajoukkueen keskikenttäpelaaja ja Hunt 24-vuotias hyökkääjä,joka viimeisteli viime kaudella 18 maalia.Tosin moni Champparin porukkakin haluaisi nämä miehet itselleen,joten taidetaan jäädä kakkoseksi kun pelataan disioonaa alempana,mutta yritystä siirtomarkkinoilla tuntuu olevan.Eivätkä nämä tähän mennessä meihin yhdistetyt pelaajat mitään ihan tusinamiehiä ole.
 
Katotaan nyt sit mitä kaloja tarttuu katiskaan...
Kyllähän muutama kova vahvistus olisi poikaa ja sit pyyhittäis ens kaudella muilla joukkueilla lattiaa...
 
YEPin ja Daily Mirrorin mukaan oltaisiin valmiit maksamaan £800000 Sheffield Unitedin 22-vuotiaasta hyökkääjästä Luton Sheltonista.Pelannut aiemmin Helsingborgissa ja kuuluu Jamaikan maajoukkueeseen.
Kovaltahan tuo hinta tuntuu,koska sopi Shefussa viime kaudella vain 7 kertaa avaukseen.
 
Brittitablodien mukaan ollaan kiinnostuneita blackpoolin laiturista Ben Burgessista (9 maalia viime kaudella) ja sunderlandin hyökkääjästä Roy O´Donovanista.. varmasti toteutuessaan olisivat hyviä hankintoja.. ainakin Burgess.. monet muutkin seurat kisaavat k.o. pelaajista joten helppoa ei heidän värvääminen ole..

forest on tarjonnut Andy Colelle huikeaa K25£ viikkopalkkaa joten tuskin miestä league 1 vielä kiinnostaa..
 
Brittimedian mukaan Leeds on hommaamassa wolvesin Jay Bothroydia riveihinsä 300 000£:n hintaan.. mies on syntynyt -82 ja edustanut coventryä, blackburnia ja perugiaa mm.. kohtalainen maaliseppo tuohon liigaan varmasti, mutta hämärä muistikuva että ois ollut "psyyken" kanssa ongelmia ainakin joskus..
 
Pelaajan uraa tosiaan ovat varjostaneet tuittuilut ja törmäilyt. Hän on Arsenalin stadionin kupeessa syntynyt lupaus, josta Pohjois-Lontoossa odotettiin jotain suurta. Vähän niin kuin Alan Smith meillä.

Tie Arsenalissa nousi pystyyn keväällä 2000, kun Bothroyd heitti protestiksi pelipaitansa vaihtopenkille, kun hänet otettiin kentältä FA-nuorten cupin finaalissa. Arsenal ilmoitti, ettei moinen passaa ja antaa vetää. Nuorukainen siirtyi Coventryyn.

Ei kyse tietenkään ollut tästä yhdestä tapauksesta. Arsenalin nuorisovastaava Liam Brady kertoi reilu vuosi tapahtuneen jälkeen meikäläiselle, että häiritsevää ylimielisyyttä oli esiintynyt ennenkin.

Eikä pelaaja ole myöhemminkään täyttänyt odotuksia. Myös kiukuttelut ovat jatkuneet. Coventryssä hän sai mahdollisuutensa, kun monta hyökkääjää oli poissa pelistä. Nyt vuorostaan Wolves ilmoitti, ettei heillä ole tarvetta.

Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö pelaajasta voisi olla apua Leedsille. Mehän olemme sentään vain kolmannella sarjatasolla.

Sitä paitsi melkein kaikkien itseään täynnä olevien pelaajatähtien mullittelut loppuvat jossain vaiheessa. ;)


 
Bbc:n gossip-palsta mainitsee Leedsin tehneen tarjouksen hullin Dean Windassista.. 100 000£ joutuisi tästä nuorukaisesta pulittaan.... 39 v.
 
Jonathan Douglasia ollaan viemässä Burnleyn paitaan.

Sitten oikein villi huhu. Mikäli maailman 6. rikkain mies Anil Ambani ei onnistu "kaappaamaan" Newcastlea niin seuraava kohde olisi Leeds. Eihän se raha yksin onnelliseksi tee, mutta kyllä se kummasti helpottaa.
 
Jonathan Douglasia ollaan viemässä Burnleyn paitaan.

Sitten oikein villi huhu. Mikäli maailman 6. rikkain mies Anil Ambani ei onnistu "kaappaamaan" Newcastlea niin seuraava kohde olisi Leeds. Eihän se raha yksin onnelliseksi tee, mutta kyllä se kummasti helpottaa.

Ensin hämmästyin, mutta jotakin saattaa olla taustalla.

Macca on vaihtamassa (saman? huhun mukaan) kapteenia ja eihan Douglas ole pelannut kolmessa viimeisessä pre-season matsissa (Barnet, Darlington, FCV Dender) kuin vajaat puoli tuntia.

Vai onko Douglas ollut loukkaantuneena?

Toivottavasti saadaan (jos siirto toteutuu) iso tukku rahaa.
 
Burnley ilmoittaa tehneensä tarjouksen Douglasista ja Macca ei tosiaankaan ole vielä nimennyt uutta kapteenia vaikka kauden alku lähestyy.Viittaisiko tuo Douglasin lähtöön.Kesän harjoituspeleissä käytettiin neljää eri kapteenia ja yksikään niistä ollut Douglas.Lisäksi Millwallin huhutaan olevan kiinnostunut Kandolista.
 
Meikäläistä vähän ihmetyttää tuo Kandolin tilanne. Mitä tapahtui viime kaudella? Muistini mukaanhan Kandol aloitti kauden ihan hyvin Beckfordin parina, mutta kauden edetessä homma hyytyi. Oliko tähän joku erikoinen syy (loukkaantuminen tmv)?

Nythän näyttää siltä, että kaverilla tekee tiukkaa päästä edes penkille, sikäli mikäli seuraan jää.

Tai sitten minun muisti vaan on pettänyt, ja Kandolin suoritus viime kaudella oli todellisuudessa tasaisen epätasainen.
 
Kandolin tilanteessa ei ole mitään ihmettelemistä, kaverilla ei vaan ole tässä lajissa tarvittavia taitoja  ;) Gary Mac on myös asian tiedostanut ja Kandol onkin matkalla vuokralle Millwalliin.
 
Muistaakseni se meni näin: valmennus ei nähnyt Kandolille isoa ruutua - jos ruutua lainkaan - Leedsissä, koska maaleja ei vaan tullut. Taidettiinpa häntä kaupata aktiivisesti poiskin.
Hän sai kuitenkin tilaisuutensa viime kauteen lähdettäessä. Yksinkertaisesti siksi, ettei pelaajia kerta kaikkiaan ollut ainuttakaan liikaa. Vähän yllättäen Kandol teki alkukaudesta hyvää tulosta Becksin kanssa. Äijä sai neuvoteltua uuden paremman sopimuksen (Becksin siivellä?).
Mutta taas kävi niin, että pelivire katosi ja maalihana jäätyi. Niinpä uusi manageri Macca haki kuumeisesti markkinoilta hyökkääjiä loppukaudeksi.
 
Eikös Kandol ollut DW:n mies loppuun saakka ja tästä johtuen kiilasi aina avaukseen. Kun Wise lähti, niin samoin lähti tarve miestä pitää joukkueessa. Voiskonhan Newcastle ja DW käydä hakemassa saunakaverinsa pois kuljeksimasta.
 
Mielenkiintoista. Ilmeisesti muutama komea häkki sitten aiheutti vähän väärän kuvan. Tiesin kyllä, että Kandolin peli yskähteli pahasti, mutta kuvittelin, että kaveri oli pohjimmiltaan kuitenkin tälle tasolle ihan kelpo hyökkääjä.

No, onhan meillä tuota hyökkäyskalustoa, joten ei tule ikävä.
 
... jos oikein tatkkaan muistellaan niin lehdistössä puhuttiin Kandolin ja Maccan "riidoista", jotka taisivat olla luokkaa.. eivät puhu toisilleen.. syytä ei mainittu.. ehkä henkilökemiat eivät pelanneet tai sitten se oli vaan Kandolin otteet treeneissä ja peleissä jotka aiheuttivat sen. mykkä-koulun..
 
Vähän pelottaa jos LU vaikka ahneuksissaan myisi Beckfordin. Viime kaudellahan hän jakoi toisen sijan divisioonan maalitilastossa ja tämä kausi on alkanut hyvin reippaasti. Luulisi Premier liigankin joukkueiden alkaneen kiinnostua hänestä.
McAllister vannoo pitävänsä hänet, mutta entäs jos tulee seitsemän numeroinen tarjous Becksistä? :-/
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/l/leeds_united/7558173.stm

Kyllähän tietty tuollainen pelko on olemassa, että jos tulee jäätävän iso tarjous.
Toivotaan kuitenkin että Beckfordia ei myydä, vaan johdattaa meidät sarjaporrasta ylemmäksi...
 
McAllister metsästää vaihteeksi vahvistusta puolustukseen. Tarvetta kieltämättä olisikin, sillä 3 maalia omaan verkkoon kahdessa viime pelissä ei ole kunniaksi vaikka kummatkin matsit voitettiin.
LU ja Burnley kummatkin metsästävät Irlannin maajoukkuekeskuspuolustajaa Alex Brucea Ipswichistä. Hänellä tuntuu olevan ainakin sydän mukana pelissä, mutta varoituksiakin hän tuntuu keräävän reippaasti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Bruce
http://www.mirror.co.uk/sport/footb...take-alex-bruce-from-ipswich-115875-20696941/
 
Back
Top