Sunderland-Leeds Pe 4.10.2024 klo 22:00 vkisa

Eipä taitais olla ostajia jonoks asti
Juu eipä ole ollut enää viime aikoina. Pahoittelut karkeasta kielenkäytöstä. Kiukku ja alkoholi huono yhdistelmä. Anyway saattaa olla lopussa tärkeät menetetyt pisteet. Joko Farke uskaltaisi vaihtaa veskaria?
 
Tauko tulee Meslierin kannalta hyvään kohtaan. Nyt on aikaa käsitellä tilannetta valmennuksen ja muiden kanssa. Minun papereissa Meslier on edelleen ykkösvahti, hän oli hyvä eilen viimeistä sekuntia lukuunottamatta. Voihan sitä myös kyseenalaistaa (2 pisteen arvoisesti) miten Bogle ja Rodon puolusti 1. maalia, siinäkin Meslier torjui aivan huikeasti sen ekan vedon.

Muistan aikoinaan kun Livepoolin veskaria mollattin CL-finaalin jälkeen omien joukosta ja taisivat mennä vieläkin pidemmälle kiusaamisen kanssa. Fanit kuitenkin ovat olevinaan ylpeitä laulustaan ja sloganistaan "you'll never walk alone".

Nyt meillä on vähän samanlainen tilanne: meidän laulussa on sanoja kuten "We're gonna stay with you forever, at least until the world stops going round"

Siinä on valinnan paikka onko tuo kaikki vain sanahelinää ja "poikia" tuetaan vain voiton/onnistumisien hetkillä, vai myös virheiden jälkeen


Noin muutoin. Peli oli ihan hyvää, Sunderland on ihan kova porukka tällä kaudella. Tyhjiössä katsottuna vieraspiste ei ole huono tuolta, mutta tietysti nyt tuli iso virhe ja se maksoi 2 pistettä. Sarja jatkuu ja aurinko nousi tänäänkin.
 
Oon tos ny kattellu tota maalia, ihan ku pallo tekis oudon pompun nurmesta, ainakin eräästä kuvakulmasta nähtynä???
 
Oon tos ny kattellu tota maalia, ihan ku pallo tekis oudon pompun nurmesta, ainakin eräästä kuvakulmasta nähtynä???
On siellä jotkut kaivaneet kuvan kuopasta, ja eikö Meslierkin nurmea osoita. Karmea virhe se oli jokatapauksessa, mutta näitä sattuu. Ei se märehtimällä parane. Illan ottaa illan tullen pari pulloa viiniä ja maanantaina treeneihin
 
Itseltäni täysi tuki Meslierille ja vakaa luotto. Hän on 24vuotias ja pelannut meillä nyt mitä, 4 vai 5 kautta ja yli 150 peliä.Joka kaudella mahdollistanut osaltaan mahdollisuuden menestyä.
Tekee joskus virheitä mutta ei mielestäni ole kuitenkaan hirvittävän virhealtis. Onhan sitä aika ajoin myös mennyt jotain helppoja maaleja.
Mutta mielestäni on kuitenkin meidän luottopelaajia.
Itse en lähde yhden virheen perusteella huutamaan pelaajaa pihalle, vaan syytä katsoa kokonaisuutta.
Kyllähän se hieman suuntaa pompusta muuttaa. Mutta eipä siinä, olisi se pitänyt silti ottaa. Ei se tässä lohduta sen enempää. Meslieriä itseään se vähiten lohduttaa. Hän sen kaikista parhaiten tietää että se olisi ollut otettavissa.

Hän on ollut Leeds uransa aikana jo useassa vaikeassa paikassa ja selviytyy tästäkin ulos parempana pelaajana sekä vahvempana ihmisenä.
 
Hyväähän oli se että vaikka nyt Ampadu ja Gruev sivussa niin peli toimi hyvinkin mallikkaasti Tanakan ja Rothewellin ollessa kentällå. Hyvä jos kahden avauksen pelaajan sivussa ollessa peli kulkee suunnitellusti.

Gnonto myös jälleen erinomainen ja syöttäjänä molemmissa maaleissa. Mahtavasti ottanut roolia ja vastuuta kun sitä nyt on pitänytkin ottaa Summerville ja Rutterin lähdettyä.
 
Gnontosta täytyy sanoa, että ovat saaneet Willyn päänupille tehtyä jotain. Nyt ei näy kiukuttelua häneen kohdistetun virheen jälkeen vaan lähtee naureskellen pois. Selkeästi keskittyy nyt pelaamiseen eikä tuomarille valittamiseen, ja se näkyy kentällä
 
Tuohon Meslier caseen vielä kun puinut tapahtunutta paremmilla silmillä, niin oudolta se vaikuttaa. Struijk kertoi että otti montusta twistin yllättäen ja se ilmeisesti aiheutti ettei ollut kroppa takana. Jermaine Beckfordkin sanoi että Meslier on kuitenkin pelastanut maaleja enemmän kuin aiheuttanut, mikä varmasti pitää paikkansa. Tauko siihen nähden hyvään paikkaan ja uudestaan mieli kirkkaana peleihin. Farke kertoi miehen olleen kyynelissä pelin jälkeen.
 
Back
Top