Ovet käy

Lisäksi Bryce Hosannah siirtyi Wrexhamiin.Kun muistetaan että aikaisemmin nuorista Oliver Casey ja Niall Huggins siirtyivät muualle niin Akatemiasta lähti 5 pelaajaa tänä kesänä.Muuten olen sitä mieltä,että Bielsa voisi välillä vaihtaa kentälle nuoria pelaajia ainakin otteluissa joissa johdamme tai olemme häviöllä selvästi.Vaihtopenkiltä kumminkin löytyy aina nuoriso-osastoa.Esim. Manu pelissä kun olimme 4_1 häviöllä olisi vaihdosta voinut käyttää nuoria eikä aina Robertsia ja Costaa niinkuin Bielsan tapana on.
Eipähän vaihda enää Costaa :p Samoilla linjoilla, eritoten triolle Summerville - Gelhardt - Greenwood toivoisin minuutteja.
 
Vaikka kaikenlaisia huhuja koko ajan pyörii niin hovitoimittaja Phil Hayn mukaan uusien pelaajien hankinnat eivät ole kovasti edenneet
"The Athletic journalist has insisted that nothing has hit the “advanced” stage as we speak, with things quiet in terms of incomings."
Eiköhän siellä taas tammikuun viimeisenä päivänä vedetä joku ässä hihasta :unsure:
 
Vaikka kaikenlaisia huhuja koko ajan pyörii niin hovitoimittaja Phil Hayn mukaan uusien pelaajien hankinnat eivät ole kovasti edenneet
"The Athletic journalist has insisted that nothing has hit the “advanced” stage as we speak, with things quiet in terms of incomings."
Eiköhän siellä taas tammikuun viimeisenä päivänä vedetä joku ässä hihasta :unsure:

Mielellään kyllä näkisin että niin pian ku mahdollista vahvistuksia, niitä ihan oikeesti tarvitaan tässä putoamiskamppailussa...
 
Itse tykkään, että nuoret saa paremman mahdollisuuden pelata. Mutta kyllä ihmetyttää päätös päästää lainalle tässä tilanteessa, kun porukkaa on jo valmiiksi paljon poissa.
 
Mielestäni vain hyvä. Drameh pelaa ainoastaan oikeaa puolustajaa, ei ole sinne paikalle kuitenkaan ykkösvalinta. Jämäminuutti roolia pystyy hoitamaan joku toinenkin junnu.

En kiellä etteikö olisis paljon loukkaantumisia. Mut ei tää siirto mielestäni tilannetta yhtään enempää pahenna.
 
Kyllä mää ihmettelen.
Puolustuslinjassa pelanneista sivussa Llorente, Cooper, Strujk, Cresswell, Shackleton, Philips...
Ayling pelannee topparina. Dallas sitten oikea pakki. Pitäisi joku penkillekin saada Hjelden lisäksi.
 
Ainoa pelaaja, joka näistä lainareissuista on hyötynyt, on Klich. Kyllä uloslainatut juniorit ovat järjestään häipyneet kuin pieru Saharaan :mad:
 
Firpo - Koch - Llorente - Ayling

Hjelde pelasei loistavasti ja voi pelata topparina helposti. Dallas voi pelata kumpaa tahansa laitaa.
Mielestäni Dramehin poistuminen tässä vaiheessa ei haittaa.
 
Nuoriso-osastoa"siivotaan":

"20-year-old Josh Galloway has joined FC United of Manchester on loan until the end of the season."

" 21-year-old Leeds United forward Bobby Kamwa has joined Dunfermline Athletic on loan until the end of the season."
 
Reilut 11 tuntia saa vielä jännittää, ettei ketään varmasti tule :( Siirtoikkuna siis sulkeutuu yöllä klo 01:00 Suomen aikaa.
 
Luu jäänee käteen nytkin niinkuin aina. Pelaajia päästetään kyllä pois. Minamino Japanissa ja sinne ei ulkolaisia päästetä. Video lääkärintarkastus ainoa mahdollisuus. Chelsean floppi Kenedyä kosiskeltu (laituri), mutta jostain syystä takkuaa.
Carvalho menossa pooliin ja Cantwell bournemouthiin lainalle. Ei pärjätä divariporukoillekaan. O’Brienin kanssa kupataan vaikka pitäisi olla vaan £10M ulosostopykälä. No on tässä vielä ne aaPeen mainostamat 11 tuntia jäljellä odottaa ihmettä. Ollaan alasarjalaisia näissä hommissa.

Ps! Muisti pätkii, mutta oliko lainasopimuksille aikaa vielä Tammikuun jälkeen?
 
Last edited:
Muistetaan kuitenkin, ettei pelaajan ostaminen/lainaaminen automaattisesti tarkoita mitään. Tammikuun hankintoja ollut mm. Casilla ja Augustin.

Mitä me tehdään Minaminolla jos se ei halua Leedsiin? Pitääkö Aaronsonista maksaa 50M, jotta saadaan nyt? Jos O'Brien on selkeä vahvistus valioliigaan, niin luulisi kymppimillillä olevan ottajia jonoksi asti?

Tarvitaanko vain ja ainoastaan pelaajia? Ostetaan joku League 2 avauskokoonpano 10M hintaan, sit on ukkoja. Vai pitääkö olla laatuakin? Mistä saa kesken kauden joukkueiden parhaita/laadukkaita pelaajia alehintaan?

Mitäs sit jos ei onnistu? Iso rasite talouteen, kuten nyt näyttää Rodrigon kanssa käyvän. Ei ainakaan tarpeeksi laatua hintaan nähden. Ja tästäkin luonnollisesti annetaan kuraa niskaan.

Ymmärrän kyllä, että pelaajia tarvitaan jotta joukkue voi kehittyä. Mutta en sitä, että pitäisi ostaa väkipakolla. Mieluummin harkittuja ja perusteltuja hankintoja/hintoja.

Tälläkään strategialla ei aina hankinnat osu, kuten ollaan nähty. Mutta vielä huonompi prosentti olisi jos vain hutkitaan ja ostellaan ukkoja ketä irti lähtee.

Me ollaan nähty mitä seuralle voi käydä silloin kun rahaa poltetaan liikaa...
 
Sattuu olemaan ongelma vaan lähinnä meillä. Mitä sitten maksaakaan kun pudotaan divariin. Kyllä paremmalla scouttaamisella olisi pitänyt joku haaviin tulla. Koko vuosi ollut aikaa. Joku tuolla bbc:n puolella kysyikin että mitä Orta ja Kenyon ynnä muut tekee muuna aikana.

Uskallan väittää että Newcastle ja Everton hankinnoillaan hoitaa itsensä kuiville. Aika vähän jää seuroja jotka voivat jäädä meidän taakse nyky esityksillään. Summa summarum.. ihan surkeeta toimintaa on. Niitä rahoja pitää myös sijoittaa ja riskejä ottaa. Vai ollaanko liigan köyhin seura? Jos vielä julkisuudessa ollut Phillipsin tienisti 25K/ vk pitää paikkansa niin hyvin jää rahaa paikata muutamalla äijällä rivejä. Sitten on on turha itkeä kun maito on jo kaatunut. 23: silla ei tulla säilymään.
 
Aikamoinen riski otettiin kun ei joukkuetta vahvistettu, no täytyy toivoa että pelaajat paranee eikä uusia loukkaantumisia hirveemmin tule...
 
Niinkuin Bielsa on sanonut, uusien pelaajien pitää olla parempia kuin nykyiset (ja muutenkin sopivia). Sellaisia ei nyt vaan ollut saatavilla.

Tapaus Aaronson. Salzburg jatkossa Mestareidenliigassa, joten en yhtään ihmettele etteivät halua kaveria myydä. Eihän mekään myyty Phillipsiä ja Raphinhaa elikkä siinä tämän ikkunan positiivinen uutinen.

Nyt vaan sairastupaa tyhjentämään ja Gelhardt/Summerville vastuuta ja kehitystä - kyllä tästä vielä hyvä tulee.
 
Back
Top