Kausi 2024-2025

Tarkoittaisiko sitä että Meslier ei ole lähdössä mihinkään.

Tuskin on lähdössä kun ei edes huhuissa kuule muun kun Marseillen kiinnostuksen, mutta pitävät halvempana vaihtoehtona kuin pyyntö on.
WestHam tehnyt ”ota tai jätä” tarjouksen 20M + ädärit Summervillestä. Leeds pitäytyy n. 35M hinnasta. Useita tiimejä ollut huhuissa perässä joten ei kannata alihintaan myydä. Ans kattoo nyt miten käy. 2 v soppaa jäljellä.
Grayn myyntihän tarkoitti käytännössä tätä: myyntejä ei ole enää pakko tehdä vaan voivat pitää kiinni omista hinnoistaan ja ehdoistaan
 
Tänään Saksan kiertueella suljettujen ovien takana pelatussa ottelussa kaatui Hannover 4-1.Maalit Joseph 2,Gruev,Piroe.
 
Ollankohan me hankkimassa viel pelaajia, vai vasta sitten jos myydään ensin?
Edelleen oon sitä mieltä mitä ollu jo useamman vuoden että meiltä puuttuu kunnon ysi paikan pelaaja.
Vai oisko sit Joosepin läpimurron aika??
 
Grayn myyntihän tarkoitti käytännössä tätä: myyntejä ei ole enää pakko tehdä vaan voivat pitää kiinni omista hinnoistaan ja ehdoistaan
Nimenomaan ja Meslierin kohdalla ei ole tullut tarjouksia joita Leeds pitäisi oikeina. 20M on aikoinaan pidetty miniminä.
 
Saksan matkalla Farke antoi ymmärtää että lisävahvistuksia tarvitaan.Laitapakkitilanne erittäin heikko.Firpoa houkutellaan Real Betisiin,Byram loukkaantumisherkkä,Wöber saattaa siirtyä Saksaan.Puolustavaa keskikenttäpelaaja etsitään Grayn ja Kameran lähdön jälkeen.Laitureista Summerville ja Gnonto jatkuvien siirtohuhujen kohteena,joten vielä on vaikea ennustaa minkälainen joukkue meillä on elokuun lopussa.
 
Kauden viimeinen harjoitusmatsi päättyi 2-1 voittoon Valenciassa.Maalintekijöinä Joseph ja Rutter.
 
Kauden viimeinen harjoitusmatsi päättyi 2-1 voittoon Valenciassa.Maalintekijöinä Joseph ja Rutter.
Joseph taisi tehdä maalin kaikissa harj.matseissa(?) Voisi kuvitella, että saa reilusti minuutteja kauden ekoissa peleissä, voisi olettaa että ihan avauskokoonpanostakin. Toivottavasti onnistuu
 
Nonniin paras pelasjamme on sit myyty, kaiden alkuun enään vähän aikaa, koskas niitä vahvistuksia rupeaa tulemaan?
 
Nonniin paras pelasjamme on sit myyty, kaiden alkuun enään vähän aikaa, koskas niitä vahvistuksia rupeaa tulemaan?
Eiköhän siellä taustalla käy kuhina nyt. Sara lähti Turkkiin mutta Rowesta tehty ilmeisesti alustava tiedustelu 7M tarjouksineen. Norwich ei sitä ilmeisesti hyväksy. Toinen Summerin paikkaaja huhuissa on Jesurun Rak-Sakyi jonka Palace päästää ainoastaan lainalle. Monta ottajaa miehellä jonossa. Bobby Clark ja Jordan James kasiksi huhuiltu sekä Bremenin itävaltalainen Dejan Lubicic josta tehty 3,3M tarjous tuli bumerangina takaisin. Myös NEC:n Sontje Hansen ollut lehdissä vaihtoehtona.
Puolustukseen ollut myös nimiä esillä Wolvesista ja Milanista mutta tiedä sitten onko vakavia. Ollaan kuitenkin suosikeita bookerseilla, mutta hieman ohut rosteri paikoin joten kyllä sieltä joku/ jotkut tulee ja aloitetaan niillä mitä on.
Lähes neljä viikkoa kuitenkin vielä siirtoaikaa.
 
Me kyllä ehdottomasti tarvitaan laitapelaajia. Meillä on ainoastaan Gnonto ja James laidoille ja kun he otettii vaihtoon ekassa pelissä, puuroutui peli täysin.

Tänään avauksessa Bamford, Piroe, sekä Gelhardt ja Aaronson. Bamford 9 ja Piroe 10 paikoilla ilmeisesti.
Saa nähdä miltä peli näyttää. Grlhardt ja Aaronson varmaan ns laidoilla mutta molemmat kyllä varmaan lähtökohtaisesti enemmän keskikaistan pelaajia. Jännä nähdä.

Ehdottomasti tarvitaan hankintoja laidoille.
 
Meillä on tällä hetkellä paljon heikompi joukkue kuin viime vuonna ja Rutterin lähtö heikentää sitä entisestään.
Vahvistuksia tarvitaan ja kipeesti jos meinataan unelmoida sarjanoususta.
 
Paska lävähti kyllä nyt isosti tuulettimeen Rutterin todennäköisen lähdön myötä. Tai ilmeisesti jo paljon aiemmin, itse en sitä vaan tajunnut.

Todellakin. Rutter ja Summerville olivat ne pelaajat joiden taidoilla, maaleilla oltiin niin hyviä mitä viime vuonna oltiin.

Pikaisesti tarvitaan hankintoja, joiden tulee olla myös aivan huippu laadukkaita ja tulokseen pystyviä pelaajia.

Hetki sitten uskoin vielä nousuun, nyt taidan enemmän haaveilla sinne sijoille 6-10
 
Nyt on useampaan kertaan kaivettu esille kun Paraag Marathe sanoi pari vuorokautta Southampton tappion jälkeen että ensi kaudeksi rakennetaan sellainen joukkue jolla noustaan Valioliigaan.Vaikuttaako tämän kesän touhu siltä?Seuraava lähtijä saattaa olla Gnonto jota Everton on jahdannut koko kesän.Farke jaksaa jauhaa samaa mantraa kuinka vaikea on löytää sopivia pelaajia.Usea meille täksi kaudeksi yhdistetty pelaaja on siirtynyt toisiin seuroihin.Ja kun joka kausi ovat uudet hankinnat työn ja tuskan takana.Moni "varmana"pidetty siirto on kariutunut siihen että joku toinen seura tulee väliin ja vie meille tulossa olleen pelaajan.
 
Leedslive sivuston What's Upin kautta tuli tieto että aamulla julkistetaan hyökkääjä Largie Ramazanin £ 10 milj siirto Almeriasta.Huomenna lääkärintarkastus.Almeria tippui viime kaudella Espanjan pääsarjassa,jossa teki kahden kauden aikana 6 maalia ja syötti 7.Ei kuulosta kovin ihmeellisestä saldolta.Ollut nuorempana myös Manun kirjoilla.Viimeisteli viime viikonloppuna Espanjan Secundassa maalin.
 
Back
Top