Kausi 2024-2025

Leedslive sivuston What's Upin kautta tuli tieto että aamulla julkistetaan hyökkääjä Largie Ramazanin £ 10 milj siirto Almeriasta.Huomenna lääkärintarkastus.Almeria tippui viime kaudella Espanjan pääsarjassa,jossa teki kahden kauden aikana 6 maalia ja syötti 7.Ei kuulosta kovin ihmeellisestä saldolta.Ollut nuorempana myös Manun kirjoilla.Viimeisteli viime viikonloppuna Espanjan Secundassa maalin.
Tosin on nousujohteista kun Almeria oli umpisurkea ja viime kauden saldo 4+5. LaLiga kuitenkin kovempi sarja joten mestiksessä saldot varmasti paranevat. Maalinteko pitäisi jakautua koko joukkueelle ja meillä ollut ongelmana keskikentän keskellä olevien saldo. Gruev ja Kamara 0 yhteismaalia liigassa. Siihen tarvitaan parannusta niin ei olisi liikaa laitureiden varassa.
 
Summervillen korvaaja. Vaikuttaisi olevan juuri oikeanlainen haku tässä tilanteessa, joten mielestäni ns. onnistunut liike.
En ala kyllä mitään suuria odotuksia kaverin harteille laittamaan. Antaa ajan näyttää mitä tästä tulee.
Toivottavasti vielä pari hankintaa nähdään.
 
Maalinteko pitäisi jakautua koko joukkueelle ja meillä ollut ongelmana keskikentän keskellä olevien saldo. Gruev ja Kamara 0 yhteismaalia liigassa. Siihen tarvitaan parannusta niin ei olisi liikaa laitureiden varassa.

Tämä alkoi kiinnostaa ja katselin viime vuosilta meidän keskikenttäpelaajien maalimääriä.

2023-24
Gruev, 1 maali

2022-23 Prem
Klich, 2 maalia
Roca, 1 maali
Greenwood, 1 maali

2021-22 Prem
Phillips, 1 maali
Klich, 1 maali

2020-21 Prem
Dallas, 8 maalia
Klich, 4 maalia
Phillips, 1 maali

2019-20
Klich, 6 maalia
Dallas, 5 maalia
Phillips, 2 maalia
Shackleton, 2 maalia

2018-19
Klich, 10 maalia
Dallas, 2 maalia
Phillips, 1 maali

2017-18
Phillips, 7 maalia
Dallas, 2 maalia

2016-17
Dallas, 2 maalia
Vieira, 1 maali
Phillips, 1 maali

2015-16
Dallas, 5 maalia
Mowatt, 2 maalia
Cook, 1 maali
Murphy, 1 maali

2014-15
Mowatt, 9 maalia
Murphy, 3 maalia
Austin, 3 maalia
Phillips, 1 maali

Tässä siis selkeästi kk- pelaajat. Esim Pablo ei näissä mukana, eivätkä muutkaa selkeästi hyökkäävät kk-pelaajat / laiturit.
Dallas nyt sitten pelasi tietysti lähes kaikilla pelipaikoilla. Phillips teki muutamia mutta ei mikään selkeä maaliuhka ollut.
Eli selvästi meillä on ollut hetkeen ainoastaan Klich joka onnistui maalinteossa hyvin.

Kamara ja Gruev viime kaudella tosiaan eivät sellaisia pelaajia olleet keneltä maaleja olisi voinut odottaa. Eikä sellaisia ole nytkään näkyvissä. Rothwell/Ampadu saattaa muutaman tällä kaudella kenties tehdä?

Toki tuo maaleja tekevä keskikenttäpelaaja nyt taitaa muutenkin olla aikalailla katoava luonnonvara. Tietysti laidoilta on tullut paljonkin maaleja ja välillähän myös puolustajilta sattuu lipsahtamaan, myös hyökkäyspäähän!

Mutta joo! Yksi tämmöinen jostain kiiitos!

Ketäs meiltä vielä kauempaa menneisyydestä löytyisi kenen perään haikaillaan? Kuka on sinun suosikki Leeds keskikenttäpelaaja?
 
Tähän vielä sen verran että noiden kk-pelaajien syöttöpojot jäi tosi vähäisiksi. Kaikki tuli lähinnä ylempänä pelaavilta tai laitureilta.
Historiassa hyviä Bremner, Currie, Batty, Strachan, McAllister mm.
 
Pikkasen jäi valju maku kuitenkin tästäkin siirtoikkunasta, odotukset oli paljon korkeamalla
 
Nyt on varmaan Willylläkin sopparissa ulosostohinta ja lainapykälä, jos ei nousta. Hyvä että jäi 👍
 
Back
Top