Kausi 2022/23

Tätähän tähän juuri kaivattiinkin. Putoamisen jälkeen vielä omistusepäselvyydet. Olin jo aika varma, että Radrizzani poistuu takaoven kautta Italiaan leikkimään uudella lelullaan, mutta tuo lausunto viittaa ihan muuhun. Nyt vielä tuo Elland Roadin käyttäminen vakuutena. Hän onnistui yhden päivän aikana menettämään kannattajien tuen. Tuollaista temppua olisi odottanut Ken Batesilta eikä Radrizzanilta. Mitäs nyt sitten tapahtuu? Luulisi, että 49ers ei halua enää tehdä bisnestä tällaisen tyypin kanssa joka puuhailee omiaan kaikkien selkien takana. Huhuja jo pyörii, että siellä oltaisiin jo hyppäämässä Sheffield Unitedin kelkkaan. Leeds jäisi Radrizzanin ja QSIn haltuun tai mukaan kuvioihin tulisi joku kolmas osapuoli. Joukkue on jo urheilullisessa sekaannuksessa, niin tämä pitäisi ratkaista tosi nopeasti.
 
Asiaan on myös toinen näkökanta mikäli Radz jää puikkoihin:

Hänellähän on jo satoja(?) miljoonia kiinni Leedsissä. Mikä olisi paras tapa turvata tuo sijoitus tai hakea jopa arvonnousua? Valioliigaan nousu tietenkin.

Radz on kuitenkin ennen kaikkea businessmies...kyllä hän ymmärtää, että jos jää Leedsin omistajaksi niin ei sitä kannata rappeuttaa. Omat fyrkat siinä vain sulaa.

Mutta oli lopullinen ratkaisu mikä tahansa, niin luonnollisesti mitä nopeammin se selviää niin sitä parempi.
 
Terms done for the 49ers to own the full stake of Leeds United.

EFL tasked with implementing Owners and Directors Test now.

#MOT #LUFC

Steven Gerrard ollut haastateltavana. Corberan, Parker ja Rodgers ilmeisesti jossain kohtaa myös.

Joko alkaisi selkiytyyn?
 
Mitä Wit... Miksi me lainataan pelaaja eikä myydä? "Spanish newspaper AS claim Real Betis are working hard to complete a deal to sign Leeds United man Marc Roca on loan this summer"

Täytyis kuitenkin saada mahdollisimman paljon rahaa kassaan, ei ne divari pelaajatkaan ilmaisia ole, ellei oteta vapailla papereilla olevia pelaajia?
 
Back
Top