Kausi 2020-2021

Bussche91

Member
Tänne taitaa nämä U23-asiat kuulua.

Facessa silmiini osui äsken video ja teksti

U23 LIVE: #LUFC vs Lukeminen

Hieman ensin nikottelin, mutta heikolla englannin taidollani toki Reading on lukeminen ;-)
Face yrittää näköjään suomentaa kaiken.
😂😂
 

Bielsaball

Member
Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin että Struijkille ei käynyt mitään vaan selvitään säikähdyksellä. Muuten menee pakka liian sekaisin puolustuksen ja myös keskikentän osalta korkealennossa olevaa Aston Villaa vastaan.
 

Bussche91

Member
Ryan Edmondson eilen ensimmäintä kertaa Aberdeenin avauksessa ja heti kovat tehot. 2 maalia ja 1 maalisyöttö 4-2 voitossa. Alustavasti lainapesti kestää vuoden loppuun, joten jos onnistumisia tulee lisää, niin voisi olla kova vahvistus kevätkaudeksi.
 

Bielsaball

Member
Tasan viikon päästä seuraava kova tulikoitos Leicesteriä vastaan. Eilisen Arsenal-Leicester pelin perusteella tulee todella mielenkiintoinen peli.

Wolvesin tavoin erittäin hyvin valmennettu,teknisesti taitava ja nopeisiin suunnanmuutoksiin kykenevä joukkue. Kaiken kukkuraksi vielä todennäköisesti täyden 90 minuutin pelikunnossa oleva Jamie Vardy, niin hyvin vaikea iltapuhde tiedossa.
 

Joke

Moderator
Blades hävisi ManCitylle ja Clarets on häviämässä Tselskille.
Onko niin, että on jo nyt muodostunut kolmen (neljän?) heittopussin kasti?
 

smithnjones

Well-known member
Blades hävisi ManCitylle ja Clarets on häviämässä Tselskille.
Onko niin, että on jo nyt muodostunut kolmen (neljän?) heittopussin kasti?
Kyllä. Ovat niin heikkoja etten usko meidän enää putoamiseen. Tosin uskon Bladesin nousevan tuolta. Ovat kohdanneet lähinnä kovia joukkueita eivätkä ole romahtaneet niissä. Voitto tuo varmaan tsemppiä ja uuden nousun niille.
 

smithnjones

Well-known member
Saas nähdä mitä tulossa case Hernandezin tiimoilta. Bielsaa pommitettiin kysymyksillä Pablon pelaamattomuudesta, mutta hämärästi vastasi vain että Hernandez oli pelikuntoinen mutta hän valitsi sellaiset 18 pelaajaa jotka ovat kykeneviä peliin. Oisko vaan yhden pelin näpäytys vai tuleeko Janssonin tapainen stoori tästäkin.
Pablo on pyytänyt julkisesti anteeksi käyttäytymistään ja vaikka hän ei mitenkään ole säväyttänyt vielä tällä kaudella, niin hurjan loven se jättää jo tuohon valmiiksi köykäiseen keskustaan keskikentällä.
 

Bielsaball

Member
Vähemmän yllättäen juuri ennen Arsenal-peliä ”legenda” Martin Keown uskoo myös löytäneensä Graalin maljan mitä tulee Bielsaballin murtamiseen.

Teamtalk.com sivuilta löytyt kyseinen artikkeli.
 

Joke

Moderator
Burnley voitti Arsenalin, Fulham Liverpoolin kanssa tasapeliin.
Tasaista on!

Toki Brighton ja Sheffield U hävisivät.

Meillä keskiviikkona voiton paikka!!
 

Bielsaball

Member
Burnley voitti Arsenalin, Fulham Liverpoolin kanssa tasapeliin.
Tasaista on!

Toki Brighton ja Sheffield U hävisivät.

Meillä keskiviikkona voiton paikka!!

Enää ei voi tuudittautua alkukaudesta saatuihin pisteisiin, vaan nyt pitää ruveta pelaamaan. Seuraavissa viidessä pelissä kolme sellaista vastustajaa joiden kanssa tullaan taistelemaan sijoista 14-20. Tämä on se realismi minkä kanssa nyt eletään ja on elettävä.
 

smithnjones

Well-known member
Burnley voitti Arsenalin, Fulham Liverpoolin kanssa tasapeliin.
Tasaista on!

Toki Brighton ja Sheffield U hävisivät.

Meillä keskiviikkona voiton paikka!!

Päälle vielä se että Weba veti tasurin Cityn kanssa Etihadilla. Voitolla saisi kuitenkin hiukan eroa lisää.
 

Manaaja

Active member

Harvemmin tulee linkattua iltapäivälehtiin, varsinkaan jos haluaa esittää mitään vähänkään luotettavaa dataa, mutta tehdäänpä nyt poikkeus. Jutussa esitetään valioliigaseurojen tämän kauden syöttötilastoja, joista paljastuu melko hyvin (taas yksi) meidän ongelmakohdistamme - syöttötehokkuus. Tosin tämä nyt taisi kyllä olla jo yleisellä tasolla melkeinpä kaikkien tiedossa, mutta tässä kuitenkin sama numeroina:

Syöttöjen onnistumisprosentissa olemme 9. sijalla (82%), mutta jos ottaa huomioon pelkän hyökkäyskolmanneksen, onkin sijoituksemme 16. (76,6%).

Aktiivisesta lyhytsyöttöpelistämme huolimatta olemme kuitenkin viljelleet keskityksiä sarjan 2. eniten (229 kpl), keskitysten onnistumisprosentin ollessa sarjan 15. paras (21%).

Toisin sanoen, pieni ripaus luovuutta ja syöttötekniikkaa ei olisi pahitteeksi. Syöttöjemme volyymi jättää kyllä lähes joka ottelussa vastustajat varjoonsa, mutta eipä se paljoa lohduta, kun se on sitä tuloksetonta hieromista. Vaikka niinhän ne kyllä sanovat, että paras tapa puolustaa on pitää pallo itsellä...
 

Joke

Moderator
Fulham ja Brighton 0-0 tasuriin (VAR-avuseisena).
Siis molemmat menettivät kaksi pistettä ja yksi piste jäi jakamatta.

Näinkin voi ajatella!
 

smithnjones

Well-known member
Tuli heti mieleen kun näin tilanteen. Lyhyt on ihmisen (valikoiva) muisti. Ei huutanut Smith eikä Terrykään Let them score.. 🤬. Villa ollut jo jonkun aikaa meikän inhokkiporukka ja tästä lisääpointta.

 

smithnjones

Well-known member
Veikkauksen sivuilta Petri Käenmäen varjosarjataulukko joka perustuu siis luotuihin maalipaikkoihin ja vihuille vastaaviin annettuihin.

7 LEEDS: Viisi sijaa toteutunutta sarjasijoitusta varjiksessa paremmin suorittanut Leeds olisi ansainnut viisi pistettä nykyistä enemmän. Toteutuneet maalimäärät ovat sopusoinnussa xG-lukemien kanssa, mutta yksittäisissä peleissä tasaiset väännöt ovat jokusen kerran jättäneet pistesaldoa ohuemmaksi. United on kuitenkin kivunnut marraskuusta neljä sijaa ja on päivänselvää, ettei näillä otteilla Bielsan porukalla ole huolta putoamistaistoon joutumisesta, vaikka xG-maaliero pakkasella onkin.
 

Manaaja

Active member
Jossain tuli vastaan tuollainen kuvankaappaus, jossa hieman statistiikkaa Euroopan top 5 -sarjojen maalintekijöistä, ja sikäli kun taulua yhtään osaan tulkita, on meidän Pate luonut heistä eniten tuota paljonpuhuttua xG:tä (josta rankkarit pudotettu pois).

f8b0f7f027df154f675a8e7b38890dbc.png


Tämä muistuttaakin siitä, kun joku lufc-blogisti hyvin avasi, että Bielsaa ja hänen pelitapaansa on aina helppo syyttää rökäletappioiden jälkeen, mutta tosiasiassa se on juurikin hänen pelitapansa, joka mahdollistaa meille ottelusta toiseen tarpeeksi maalipaikkoja saavuttaakseemme vaikka mitä. Toteutus on sitten kiinni pelaajista. Pisteidenkeruuperiaate on siis tyystin päinvastainen kuin tyypillisillä nousijajoukkueilla, jotka lähinnä tyytyvät varjelemaan kotipesää ja toivovat kaudelta mahdollisimman monta 1-0 tsägävoittoa (kuten esim. SheffU 19-20).

EDIT: Kunpa Bamford vain viimeistelisi samalla tehokkuudella kuin Lewandowski tai Håland... 🙄
EDIT #2: Piti ensin sanoa, että eipä ole Bamford maalintekijänä mikään Messi, mutta onneksi tosiaan ei! Hirveä nallipyssy :LOL:
EDIT #3: Muokataan nyt muokkauksen perään... Eli mikäli nyt ymmärsin oikein, niin tästähän käy siis ilmi, että Bamford on tehnyt juuri niin monta maalia kuin hänen olisi paikoistaan pitänytkin, eli 10 maalia, maaliodottaman ollessa 10.5 (tai 9.8 ilman rankkareita). Kun taas esim. Lewandowski on tehnyt 17 maalia, vaikka hän on ollut selkeässä maalintekopaikassa alle kymmenesti.
 
Last edited:

smithnjones

Well-known member
Tulkitsit mielestäni oikein Bamfordin statsit. Lisäksi var vienyt 2 maalia. Lewandowskin kohdalla käytetään termiä ”ylisuorittanut” ja/ tai ollut rutosti onnea mukana. Hieman ihmetyttää hänen statsit kun usein sen maalin tekee siitä vitosen alueelta mistä kuuluukin tehdä.
Aika moni ”asiantuntija” antanut viime aikoina kuraa bielsapallolle johtuen noista rökäletappioista. Cupin matsi ei sitä vaimenna, vaikka se ei mielestäni ollut enää kunnon bielsapalloa. Johtuen juuri pelaajista.

Mutta kun muistetaan että noita tuloksia on pääsääntöisesti ollut tekemässä keskitason divariryhmä vahvistettuna muutamalla staralla, jotka eivät vielä ole ihan sisällä, niin tulos on järkyttävän hyvä. Mitä sitten edessä kun saadaan pikkuhiljaa niitä huippustaroja oppimaan tuo tyyli? Murskataan kaikki 5-0? Sikäli että Bielsa pysyy meillä niin kauan.
 
Top