Huhumylly

En usko Poolin ainakaan olevan kintereillä. Justhan sinne Thiagokin meni. Kaikkia muita saattaiskin kiinnostaa (pl. ehkä ManCity) nyt kun on maajoukkuestatuskin.

Mutta näin hyvin kun omaa projektia jatketaan, niin haluaisin uskoa ettei Kalvinillakaan sen suurempaa kiinnostusta ole siirtyä. Mestareiden liiga voisi olla sellainen kiihoke, joka saisi ajamaan siirtoa. (Jos Leeds ei jostain syystä siellä ole kahden vuoden päästä)
 
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...t-onni-valakarin-siirrosta-englantiin/7969314 hmmm🤔maaleja onnistunut tekemään, mutta liigan tasosta en sitten tiedä. Kukaan nähny kaverin pelaavan?

Turussa jonkin verran kun Tepsissä väänsi. Hirveää kehittymistä on täytynyt tapahtua jos meille hamutaan. Tosin hinta ei varmaan päätä huimaa ja akatemiaan koittamaan. Voidaan sitten lainata ta jopa myydä pienellä profitilla.
Silti toivottavasti jos tulee niin onnistuu ja Bielsan metodeilla tietty mahdollista. Ei kaiketi isäänsä huonompi joka pelasi myös valjussa.
 
Lähteet ei kyllä ole sieltä ihan luotettavimmasta päästä 🤔 Ja tuntuisi jotenkin ihmeelliseltä kun kyseessä on kuitenkin ”jo” 21-vuotias kaveri.
 
Samaa ihmettelin minäkin. Tepsin ajoista huimaa kehitystä. Tuolla esiintymisellä kelpaisi jo ottaa. Olisi juuri se mitä kaivataan, vasenjalkainen keskikentän keskelle hyökkäävään rooliin.
 
Mitäs mieltä arvon toverit pelaajasta nimeltä Divock Origi? Tämä heppu nostaa päätään huhuissa(jopa ihan luotettavissa) muissakin kuin aina yhtä huomionhakuisissa Football Insiderissa ja Daily Mailissa.
 
On tullut nähtyä pelaavat, mutta en tahdo muistaa millainen pelaaja on😅Taitoa varmasti löytyy, mutta jos ei ole valmis juoksemaan, niin pelaamaan ei pääse. Jos duunin teko maittaa, niin tervetuloa (ja hinta oikea).
 
Kyllähän Origi ihan pelimies on. Omien mielikuvien mukaan tehokaskin, ainakin peliminuutteihin nähden. Ei kovin hyvää kokonaiskuvaa kuitenkaan, johtuen vähäisistä minuuteista. Taitaa kuitenkin vieläkin roikkua Belgian majun mukana, niin kai jotain kykyjäkin löytyy.
 
Tuossa kun taannoin vertasin keskenään Leedsiä ja Barcelonaa (vaikkakin pelkästään sillä verukkeella, että molemmilla on pas**t erikoistilanteet), niin poimitaanpa netin informaatiovirrasta tällainen huhu:

Barcelonalla on rosterissaan huippulahjakas katalaaninuorukainen Riqui Puig (21), jolla on kuitenkin ollut vaikeuksia mahduttaa itseään Koemanin ykkösmiehitykseen. Keskikentän taituri onkin päässyt väläyttelemään lähinnä vierasmatseissa jossain periferiassa (Kiova ja Budapest) ja niissäkin vain jämäminuutteja vaihdosta.

Puigin potentiaali on kuitenkin laajalti tiedossa, myös Koemanilla itsellään, ja Barcelonalla onkin kiivaasti etsinnässä poikaselle loppukauden kattava lainapesti. Ostomahdollisuutta ei lainapaperissa kuitenkaan olisi, sillä Puigin odotetaan kirjoittavan Barcan kanssa jatkosopimus lähiaikoina ja tulevaisuus seurassa ei ole millään lailla uhattuna. Tarkoituksena on siis ainoastaan löytää pelimiehelle laadukasta peliaikaa. Kosijoiden lista on siitä huolimatta pitkä: mm. Arsenal, Napoli, Tottenham, Monaco ja tietysti Leipzig. Vaan mediassapa tiedetään kertoa, että Barca-päättäjien mielissä otollisin kasvuympäristö Puigille olisi kuitenkin Leeds, jossa Bielsan peräämä työmoraali ja pelitapa sopisi tähdenalun kehitykselle kuin nenä siihen kuuluisaan päähän. Häntä ollaankin ilmeisesti meille jo näissä merkeissä tarjottu.

Kokonaan eri asia on sitten kuitenkin se, kuinka paljon peliaikaa Puig tulisi meillä todellisuudessa saamaan, mutta kun ottaa huomioon, että hän täyttäisi juuri sen puuttuvan palasen siitä Klichin vierestä, sekä on raporttien mukaan äärimmäisen tunnollinen treenaaja ja joukkuepelaaja, niin ei luulisi Bielsan kauaa epäröivän heittää tällaista nuorukaista kehiin. Ja vaikkei meillä mahiksia olisikaan häntä omaksi hankkia, niin kyllähän tuollainen Katalonian-suhteiden lämmittäminen voisi olla meille noin tulevaisuuttakin ajatellen ihan hyväksi, mikäli sieltä olisi sitten jatkossakin mahdollista haalia laatupelaajia käyttöön kustannustehokkaasti. Vaikka se sitten meistä jossain mielessä jonkinasteisen Barca-farmin tekisikin.

Onko hän sitten oikeasti hyvä pelaaja, te kysytte... No, mikäli Barca-lähteitä on uskominen, niin treeneissä Messi haluaa aina pelata Puigin joukkueessa 😁
 
Mitäs porukka on mieltä, kun huhuissa pyörii Fiorentinan keskikenttä Erick Pulgar, joka liitettiin meihin jo ennen kautta, ja hyökkääjä Christian Kouame? Itse ottaisin kaverit, jos ovat tarpeeksi edullisia, koska eivät ainakaan tehojen ja minuuttien perusteella ole onnistuneet-> arvo tippunut ja kuitenkin kestää kuitenkin päästä Bielsa-kuntoon:unsure:
 
Pulgar joo, Kouame ei. Vasen pakki edelleen joo. Jos saatais se uus keskikenttä (ja muut olis kunnossa), niin se vapauttaisi Rodrigon hyökkääjäosastolle. Vasenta pakkia huhuilisin: kaikki kunnia Alioskille ja varsinkin Dallasille, mutta kyllä sinne pitää ihan "oikea" pakki saada, viimeistään kesällä. Dallas tuuraa sit aina siellä missä on loukkaantumisia, ja Alioskillekin löytynee jonkunlainen rotaatiorooli
 
Noista Pulgareista ja Kouameista mitään tiedä, mutta DePaulin ottaisin kyllä. Ei taida enää helpolla tulla vaan. Hinta pysyy ilmeisen kovana kun ainakin Inter liitetty mieheen. Keskinkertaisesti aloittaneessa joukkueessa kelpo saldot 3+3.
Se Barcan Puig voisi lainana olla hyvä lisä loppukauteen. Joku lähde ilmoitti ettei välttämättä osteta ketään Tammikuussa ellei pakottava tarve loukkaantumisten tai esiintymisen vuoksi ole. Kesällä laitetaan rosteria kuntoon.
 
Pulgar joo, Kouame ei. Vasen pakki edelleen joo. Jos saatais se uus keskikenttä (ja muut olis kunnossa), niin se vapauttaisi Rodrigon hyökkääjäosastolle. Vasenta pakkia huhuilisin: kaikki kunnia Alioskille ja varsinkin Dallasille, mutta kyllä sinne pitää ihan "oikea" pakki saada, viimeistään kesällä. Dallas tuuraa sit aina siellä missä on loukkaantumisia, ja Alioskillekin löytynee jonkunlainen rotaatiorooli

Pakko lainata koko teksti koska jokainen sana täyttä timanttia ja täsmälleen samaa mieltä myös.
 
Alkaako kuulostaa viime Tammikuulta? Ranskalainen bundesliigasta meille.. no on jotain saldoja kuitenkin jos toteutuu.
Robertsia on huhuiltu lainalle.. viimeksi Bournemouthiin. Saa mennä! Bielsa eväsi U-23 maalitykin Sam Greenwoodin lainan. Cardiff ja Sheffield W ovat kiinnostuneita.
Jos ja kun sarjapaikka varmistetaan ennen viimeistä peliä, niin toivon hänelle niinkuin Joe Gelhardtille kokemusta Valioliigasta.https://1.ftb.al/u5cX4KBCNcb
 
...ja nyt kun Bielsa sai oman "myyränsä" PSG:hen Pochettinon päävalmentajapestin myötä, niin myös ne vanhat Draxler-supinat alkoivat viritä uudelleen. Ja olisihan siellä toki muitakin herkullisia nimiä tarjolla, mikäli Maukka haluaa ryhtyä rakastamalleen oppi-isälleen enemmänkin almuja jakelemaan 😁
 
...ja nyt kun Bielsa sai oman "myyränsä" PSG:hen Pochettinon päävalmentajapestin myötä, niin myös ne vanhat Draxler-supinat alkoivat viritä uudelleen. Ja olisihan siellä toki muitakin herkullisia nimiä tarjolla, mikäli Maukka haluaa ryhtyä rakastamalleen oppi-isälleen enemmänkin almuja jakelemaan 😁

Taitaa vaan tuo Draxlerin palkka olla sitä tasoa että ei edes Maukan ja Jumalan erityisen lämpimät välit taida auttaa tässä asiassa 😃 Toki sieltä voisi irrota joku pätevä kaveri esim. lainapestillä.
 
Back
Top