Videoita

:)
Maanantaina se tuli ja tiistai oli "pelipäivä" :)
Kiitti kovasti. :)

Viikko oli vaan toinen.
 
On tää kuninkaallinen postilaitos muutenkin vähän jännä, tänään laitoin vahingossa postimerkin ylösalaisin, niin pomo sanoi, että se on loukkaus kuningatarta kohtaan, että juu semmosta.

Eikös sen luulis olevan vähän loukkaavampaa kun ajattelee että kuinka monet ihmiset päivittäin sen takapuolta nuolaisee. Hyi kun toi kuulosti pahalta. Anteeksi.  :p
 
Noista videoista puheenollen - itseltäni löytyy tällainen kokoelma originaaleja:

- Leeds United - The Champions (The 1991-1992 season)
- Leeds United - The Golden Goals collection (vuodelta 1994)
- Leeds Utd - The Pain & The Glory (v.1995)
- Leeds United's European Diary (v.1992)
- Leeds United - Great Games Great Goals 89-93
- Leeds United - Season Review 93/94
- The Very Best of Leeds 70-92
- Official Season Review 96/97

Ja yksittäisiä pelejä löytyy lähestulkoon kaikki 90-luvun alusta lähtien tulleet + yksi ostettukin: Leeds-Newcastle 3-2, matsi
jossa Michael Bridges loisti suurimpana tähtenä. Tuolla videolla onkin ollut käyttöä viime aikoina, kun Toon näyttää meiltä tätä nykyä pisteet aina hakevan...

Löytyneekö keltään sellaisia alkuperäisiä videoita joita ei tuossa listassa mainittu ? Saattaisi kiinnostaa...
 
Itseasiassa... LEEDS UNITED The Glory Years 1965-1975! Olen saanut sen aivan vasta, sain samassa erässä kun kaveri tilasi DVD-leffoja. Pitää kysyä tarkemmin, että mistä hän tilasi (kunhan näen häntä...) Jos kiinnostaa ?
 
Hello Sam The Man,  ;)

Kyllä kiinnostaa. Pitäisi kyllä tilailla myös nuo viime kauden videouutuudet - mitä niitä kaikkia nyt onkaan...mutta jos odottelisi ensin kausikoosteen julkaisuun saakka ja ostaisi sitten könttänä.

Mutta jos itseäsi jokin noista luettelemistani videoista kiinnostaa - niin voisi suunnitella jotain nauhoitusten vaihtoa.
 
Leeds-videoita löytyy (LUSS:n lisäksi) ainakin näistä osoitteista:

Blackstar.co.uk
Amazon.co.uk
101ed.com
Tesco.com
WHSmith.co.uk

Blackstar on halvin ja kokemukseni mukaan ihan ok. :)
Postimaksut on aika kovia yksittäin tilattuna (Blackstar edelleen halvin) ja siksi "kimppatilaukset" suositeltavia.
Tescolta löytyy Everton ja WHU-matseja.
Jos joku Kouvolan kulmilta on tilailemassa, niin kertokaa.
Ainakin kausivideo on hankinta listalla. :)

Haussa video vuodelta 92/3 Leeds-Stuttgart. Löytyykö keltään?

Vinkki: Fowlers of Leeds; Glory Years -video ei kerro Robbie Fowlerista vaikka onkin ihan uusi (4/2002)! ;)


 
Pistetääs muutama hyllystä löytyvä nimike tähän lisää mitä ei oo kai vielä mainittu

The Official History of LU
The Official FA Cup History (LU)
Season Review 97/98
11 Card Trick
The White Video osat 1, 2, 3 ja 4
We Are Proud
Whites In Washington
LU Family Album
Don Revie Story
My Leeds United - Peter Ridsdale
The Wizards of Oz

ainakin tommoset on ja pelejä vinot pinot. Mä ostelen noita kooste videoita silloin kun hinta on pudonnut.  :p Pelejä otan nauhalle, mut jos tulos on tasuri tai Leeds häviää on todennäköinen päällenauhoitus mahdollista. CL pelit taitaa kyllä olla kaikki tallessa, historiallinen kausi se oli!
 
Cromwell:

tuosta "Whites in Washington"-videosta olen kuullut ylistäviä lausuntoja useampaankin otteeseen - mikähän siitä niin erikoisen mahtaa tehdä. Mitä itse siitä pidät ?

pegg0:

Videolla "Leeds United's European Diary 1992" on LUFC-Stuttgart -ottelusta kooste. Varsinaista otteluvideota ei kyllä omiin silmiinikään ole kyseisestä pelistä sattunut.

Mukavia muistoja kyseisestä pelistä - kuuntelin ottelua koto-Suomessa Livenä BBC Radio 5:n keskiaaltotaajuudelta. Ennen ottelua todettiin kommentaattorien toimesta kyseessä olevan "Mission impossible" ja kuinkas sitten kävikään...Mielestäni ehdottomasti eräs Leedsin parhaista peleistä kautta aikojen. Hyvä että hieno esitys palkittiin - vaikkakin jatkopaikasta saatiin silloin kiittää Stuttgartin pelaajahölmöilyjä.

Amazonilta olen yleensä videoni tilannut ja aina Englannissa käydessäni niitä myöskin paikan päältä ostanut. Punnan korkea kurssi tahtoo noista vain hieman kalliita ostoksia tehdä.
Milloinkas te otattekaan sen Euron käyttöön Cromwell...?  ;)
 
Whites is Washington: Rapakon takaa löytyy paljon Leeds faneja, ja tietysti englantilaisen jalkapallon faneja, ja kun Leeds kävi siellä kiertueella, niin se oli yhtä juhlaa. :) Mulla on tuosta tapahtumasta Washingtonista kuvia, ja niistä näkee että siellä on ollut tunnelma korkeella. (Tuttuja oli siellä, mä en.)

Takakannesta:

Interviews with new signings Derek Lilley, Pierre Laurant, Lee Sharpe and David O'Leary  ;)  Lads reveal musical talents you never dreamed of - in your worst nightmares!

btw: Mä olen säästänyt kauden päättymiseen asti noita uusia kirjoja Leeds Utd in Trial, ja Eddie Grayn kirjaa. Eilen luin Trialin melkein loppuun, ja siinä kyllä käy läpi tota aikaa aika syvälle. Välillä oli raskasta lukea eteenpäin kun muistaa mitä se oli. Sitte tuli pahin: kausi 00/01 viimisen pelin jälkeen pelaajat tietysti antoi paitojaan pois, kannattajille, kavereille yms.

Lee Bowyer meni David O'Learyn toimistoon, ja oli pistänyt omistuskirjoituksen 'Pomolle    Lee Bowyer' . Leicester pelin jälkeisellä kunniakierroksellakin DOL ja Bow kävelee kaulakkain. Tästä tulee se jatkoajatus että mitä hemmettiä siellä on tapahtunut? Mikä on muuttanut kaiken? Olisko vaan, että nyt ammatilliset syyt ajaa eteenpäin.

Euro, mikä ihmeen euro? Ä???    ::)
 
Bremner:
"Videolla "Leeds United's European Diary 1992" on LUFC-Stuttgart -ottelusta kooste. Varsinaista otteluvideota ei kyllä omiin silmiinikään ole kyseisestä pelistä sattunut. "
Näin on, mutta se on vain pinta raapaisu mahtavasta ottelusta.
Se tuli eurosportilta suorana ja oli nauhallakin, mutta esikoinen leikki pari viikkoa myöhemmin videoilla ja poks, tilalla sunnuntai vekkari :'(.
Sen jälkeen löytyi videoista lapsilukko ja parempi paikkakin (yli metri lattiasta).

Cromwell:
Noista kirjoista voist aloittaa oman topicin.  ;)
Pienet arvostelut ja silleen.
Pääsis vähemmän englantia ymmärtäväkin kärrylle, mitä kannattaa lukea (siis alkaa tavata). ;D

DOL/Judas-tarinasta: Vai olisko molemmat lähdössä :eek: ???
Tään Valmetin kakkoseks ja sit vuoden päästä ruoriin.
 
Oh-hoh ! Kiitokset vinkistä.   :)  Enpä olisi Arimanilta arvannut tuota löytyvän - käytettyjä levyjä olen lähinnä sieltä joskus tilaillut.
 
Tämä uusin kausivideo, "We´re all in it together", on erikoinen sillisalaatti.
Toki nuo tausta jutut on mielenkiintoisia, mutta minä ainakin kaipasin ehdottomasti tuota perinteistä "kausivideota", joka onneksi löytyy DVD:n bonuksena.
Ja onneksi tilasin kokeeksi DVD:n vaikkei konetta olekaan itsellä, niin onnistuihan se kopiointi videolle. :)
 
Let the Sun shine ..

Ken kaipailee videoita Lontoon visiiteistä (6-1 ja 3-2), ottakoon yhteyttä.

"Asevelihintaan" vaikkapa opetuskäyttöön. ;D ;D ;D
 
Back
Top