Veikkauskisa: Metallurg - Leeds (to 3.10 klo 18)

Bremner

Active member
Ukrainan aroille on moni lähtenyt aikojen saatossa henkseleitään paukutellen, mutta hyvän tuloksen saaminen siellä edellyttää kyllä onnistumista koko joukkueelta. Vierasmaalin teko riittää periaatteessa jatkopaikkaan, tuolloin kärsisi jopa yhdellä maalillakin hävitä. Luotan kuitenkin siihen että jatkopaikka tulee tasapelillä:

Metallurg - Leeds 1-1

maali: Smith

edit: alkamisajankohta muutettu klo 19 -> klo 18
 
Metallurg ei aio päästää käsistään näin oivallista tilaisuutta tiputtaa yksi euroopan huippujoukkueista helpolla, ja tulee hyökkäämään todella lujaa. Kasakkahuutojen kaikuessa vastustaja karkaa jo kahden maalin johtoon mutta Leeds pelastuu lisä-ajalla tehdyllä maalilla, ja taas voidaan huokaista helpotuksesta..

Metallurg-LUFC 2-1

maali: Kewell
 
TV saa joukkueen hereille ja miehet näyttävät mihin todella pystyvät, puhdas 0-3!

Smith, Dacourt, Bowyer
 
Kurssi olisi oikaistava ja vaikka olosuhteet Ukrainassa ovat varmaankin, hmm, haasteelliset niin olisiko voitto mitään?

Kai se on Metalurgin vähän avattava peliään jos meinaavat hakea jatkopaikkaa. Vierasmaali tappaa matsin ja eiköhän me se tehdä, oikein kaksin kappalein. Siis 2-0, Kewell ja Smithy.
 
viimeksi veikkasin Leedsille 2-0, mutta tehdäänpäs nyt vähän enemmän riskillä.. Leeds vie 0-4, maalit tekevät Smith x 2, Kewell ja Bowyer
 
Jaa en tiiä miten hyvässä kunnossa Ukrainan poikien kenttä pelipäivänä on, tai yleensä, tosin eihän vielä hirveän kylmät kelit olekaan. Vaikka tasoeroa löytyy niin luulenpa että tulosta lähetään hakemaan eikä maaleja.

Metalurg 0 - 1 Leeds

Smith
 
Jätkillä on varmasti suuret näyttöhalut, veikkaan et ukkojen asenne on kohdallaan ja LUFC ottaa hallitun 1-3 voito.
Maalit: Viduka Smithy ja Bow
 
Metallurg hyökkä varmasti enemmän kuin Elland Roadilla ja se avaa Leedsille paikkoja.

Metallurg - Leeds 1 - 3
Maalit: Smith, Kewell 2
 
Hyvä matsi - huono - hyvä - jne...noinhan se on suunnilleen mennyt, eli nyt olisi taas hyvän vuoro:

Metallurg - Leeds 0 - 3

Smith, Viduka, Harte
 
Radebe / Woodgate -kaksikon loukkaantumisen vuoksi on näemmä nuori Matthew Kilgallon liitetty Ukrainaan matkaavaan joukkueeseen. Kilgallonin otteita on tosiaan kehuttu tämän kauden reservien peleissä. ET tekee näemmä edes Jotain oikein, kun ottaa ennakkoluulottomasti (vai pakonko edessä vain...) nuoren pelaajan joukkueeseen.
 
Hei Siellä,

    a) jos E Bakke on kentällä:     Metal 0-0 Leeds
    b) jos E Bakke ei ole kentällä: Metal 0-1 Leeds (A Smith)


...e
 
No Hei "...e", veikkaustasi ei tuollaisenaan voi veikkauskisaan hyväksyä. Veikkauksen tulee olla yksiselitteinen -> yksi tulosveikkaus ja siihen liittyvä maalintekijä-veikkaus. Tiettyjen pelaajien pelaaminen / pelaamattomuus on eräs noita tekijöitä, jotka pitää vain puntaroida ja arvuutella etukäteen ja asettaa sitten veikkaus omien aavistusten mukaisesti.

Eli muokkaatko hieman tuota veikkaustasi, jos haluat osallistua kisaan. Uudet osallistujat ovat toki aina enemmän kuin tervetulleita liittymään mukaan.
 
Woody ja Chief poissa, mitenhän mahtaa linjat pitää, nyt siellä on Duberry, Kelly, Harte ym. Mielenkiintoista nähdä tämä Kilgallon, toivottavasti pääsee kentälle.
 
Hei Siellä,
ok...koska pelkään että Bakke on kentällä
  Metal 0-0 Leeds
mutta tuohan riittää
...e
 
Metalli ei ole heviä, vaikka vaikea ottelu tuleekin

Metalurg 1 - 2 Leeds
Smith, QL

Joke

PS No-LU: Tiedättekö muuten mistä (mistä kappaleesta) "Heavy metal" -musiikin katsotaan saaneen alkunsa ?
 
Kiinnostava porkkana on luvassa Metalurgin pelaajille meidän skalpista (Yorkshire Postin uutisointia)...

"United can expect to be faced with a crowd of 20,000 Ukrainians tonight, although only 3,000 are expected to be Metalurg fans. Due to ground improvements this game is being held here in Dnipropetrovsk – 50 miles from where Metalurg play. That will not dampen the spirits of the players, who are expected to throw everything at Leeds – right down to the kitchen sink. Every man has been promised the prize of a fully-fitted kitchen, to be chosen by his wife, should they beat Leeds tonight."

Panokset senkun kasvavat  :)

Koko juttu täällä:

http://www.yorkshiretoday.co.uk/ViewArticle.aspx?SectionID=117&ArticleID=210084
 
Back
Top