Veikkauskisa: Gills - Leeds (25.1 la klo 14:30)

Bremner

Active member
Lauantaina siis taas kovat piipussa kun FA Cupin jatkopaikasta kamppaillaan ykkösdivarin Gillinghamia vastaan. Gillsin riveissähän palloilee mm. vanha maalipyssymme Rod Wallace. Sen sijaan profiilipelaaja Marlon King lienee särkenyt itsensä niin pahoin ettei otteluun kuntoudu.

Fowler päässee pelaamaan taas jonkin minuutin vyönsä alle, mutta aivan avaukseen asti Venables ei taida miestä laittaa. Nallipyssymme  :-/ Viduka ja Smith kera Kewellin vastannevat taas hyökkäystehoista. Harpal Singhin pääsystä vaihtopenkille tai jossain vaiheessa ottelua jopa kentälle hieman tässä haaveilen, mutta saapa sitten nähdä.

Gills on taatusti paha vastus kotonaan - Sheffield Unitedin tasoa, joten hereillä saa Leeds-pakka olla jos meinaa homman klaarata. Woodyn puuttuminen takalinjoilta on huono juttu, mutta onneksi paikkaajaksi löytyy Doomberryn sijasta Lucas Radeben tasoinen pelimies.

Kärkimiesten aneemisuus panee miettimään että ottelusta tulee tasainen ja vähämaalinen vääntö:

Gillingham - Leeds 1 - 1
maali: Kewell

Ruotsin TV4-kanavalta näyttäisi tuohon aikaan tulevan MM-käsipalloa, joten mitenhän lienee televisioinnin laita...?
 
Näinäkin aikoina täytyy olla optimisti, pimpin klassikkoseuralle Gillinghamille häviäminen olisi Cardiffiakin pahempi nöyryytys, joten pakko on voittaa..

Gillingham - Leeds U. 1-3

maalit: Smith, Bakke, Kewell
 
Pessimistinen puoleni käskee veikkaamaan tappiota, mutta toivottavasti epäonneni veikkauksissa jatkuu edelleen..
Gills - Lufc 2-1
Wilcox
 
0-0 ... vaikka Rodney Wallace on kaiketi kehissä  :)

Toivottavasti "Papinpelto" on edes jotenkuten pelattavassa kunnossa,
kenttä hirvittää etukäteen vieläkin enemmän kuin Gillsin viimeaikainen
kotikunto...

Televisiointi meni puihin TV4 Nordiskin osalta, harmi homma. Noh, ehkä
jotain signaalia pukkaa? Toivossa eletään tämänkin suhteen!


 
Ei näistä cupeista koskaan, mutta eiköhän tästä jatkooon mennä ilman uusintaa vierasvoitolla. Vaikkakin Gillsit ovat kohtalaisesti viime aikoina pelaanneet ja juuri tälläisessä saattavat inostua pelaamaan vieläkin paremmin. Viime vuosina FA Cup ei Leedsin osalta kovin kummoisesti sujunut, mutta tänä vuonna tästä saattaa jotain tullakin. Jossei nyt voittoa, niin ainakin välieriin asti ilman ihmeempiä yllätyksiä. Näissä cupeissa on vain se, että muu kuin voitto ei oikein lohduta. TV voisi laittaa Harten kentälle avaukseen, jonne hän ehdottomasti kuuluu ennen Lucicia.

Gillingham-Leeds 0-2
Maalit: Viduka 2
 
No, jos muuten menee päin p*****tä, niin tästä ainakin otetaan kunnon voitto!  ;)
Gillingham - LUFC
          0 - 3
Maalit: Kewell, Fowler, Milner
 
Toinen jakso alussa ja Smithy vei Leedsin juuri vaparista 1-0 johtoon, pelin eka jakso oli enimmäkseen kotijoukkueen hallintaa, leeds on kuuleman mukaan ollut aivan yhtä keskikentätön kuin aikaisemmissakin pelissä:/
 
kymmenen minuuttia jäljellä, ensin vidukalle typerä punainen kortti ja minuutti tämän jälkeen kotijoukkue tasoitti 1-1... Kun ei nyt tulisi Cardiffin uusintaa, vanha kunnon Rod Wallacekin on kehissä.
 
:mad: 1-1 GILLINGHAMIA vastaan! Uuuh!! :mad:
Kas kun eivät menneet häviämään. Saarivaltiossa Gillingham on se joukkue jota kaikki vertaavat epätoivoiseen taisteluun tai naurettavaan eroon joukkueiden tasossa. Yleinen lausahdus onkin "It's like match between ManU and Gillingham..". Olipahan taas avautuminen, mutta joukkueen nykytila alkaa olemaan niin säälittävä, että jäyhä suomalainenkin alkaa hermostua.. :(
 
Tämähän oli selvä taktinen tasapeli seuran taloudellisen tilanteen korjaamiseksi.

Uusintaottelu Elland Roadilla, 40.000 katsojaa, lippu a' 20£ = 800.000 £. Not bad ;)
 
Back
Top