Vanhat Leeds-pelurit

RIP
Lapsuuajan sankareita.
On ollut kunnia myös meikäläisellä sanoa käsipäivää herran kanssa...
 
RIP, Lash.

Kovasti on harventuneet vanhojen Leeds-pelureiden rivit, viime vuosi vei peräti 5 kpl - Norman Hunter, Jack Charlton, Trevor Cherry, Alex Sabella ja Peter Hampton. Ja nyt siis Leedsin kaikkien aikojen maalikuningas. Pelikentällä en nähnyt miestä mutta siviilit päällä sentään Elland Roadilla 1978 Jack Charltonin kanssa, harmi kun ei tullut nimmaria pyydettyä legendoilta.

Lorimerilla, kuten niin monilla vanhan ajan futareilla, on pubi. The Commercialissa tuli pyörähdettyä aikoinaan, kyyppärinä toimi toinen Peterin pojista - mukava sälli, ihan isänsä näköinen.
 
Kaverikuvaan pääsin minäkin kerran Lorimerin kanssa.
Veli SEG:n viestistä tuli mieleen tsekata ehdinkö nähdä Lorimerin myös pelaavan. Selvisi, että hän oli kapteenimme ekoissa matseissa, jotka paikan päällä näin. Keväällä 1985 Goldstone Groundilla, Elland Roadilla ja Plough Lanella.
 
RIP Frank. Worthingtonista tuli mieleen eka pyhiinvaellus jumalten maille 1978, nimittäin päivää ennen Leedsin Boro-peliä olis ollut Bolton-ManU johon funtsasin suunnistaa. Ilmeni etten ois iltapelin jälkeen päässyt takaisin Leedsiin joten homma hyytyi. Frank muuten teki kaks kassia Boltonin 3-0 -voitossa. Vuosia myöhemmin siirtyi sitten meillekin...
 
Sain viestin brittiystävältäni:
"The Programme Finding Jack Charlton is to be shown on BBC2 today at 9 pm ( ilmeisesti "local time"). It is also on BBC iplayer."
 
Tuo on kyllä pakko nähdä! Ei vissiin ole vielä tarjolla missään suoratoistopalvelussa? Tietty vois koittaa BBC iplayeriä proxy-jymäytyksellä...
 
Sain viestin brittiystävältäni:
"The Programme Finding Jack Charlton is to be shown on BBC2 today at 9 pm ( ilmeisesti "local time"). It is also on BBC iplayer."
Oli hyvä dokkari, mutta pelkkää Irlantia, ei juuri yhtään LU:ta. En muistanutkaan, että Irlanti pelasi noin hyvin Jackin alaisuudessa
 
Hieno dokkari. Irlannin uroteot hyvin muistissa, kun olin MM-kisoissa 1990 koko kuukauden toimittajana. Italia-pelin näin paikan päällä. Dementia veti hiljaiseksi, ja sen todennäköinen yhteys pallon puskemiseen vuosien ajan päivittäin.
 
Ben White (ei tainnut vielä ihan virallista olla) Arsenaliin, hintakin melkoisen hulppea 50 miljuunaa
 
Ben White (ei tainnut vielä ihan virallista olla) Arsenaliin, hintakin melkoisen hulppea 50 miljuunaa
On kyllä melkoista ”lädilisää” vaikka onkin hieno pelaaja ja valoisa tulevaisuus edessä. Niin kuin monessa instassissa tullut jo esille, Leeds maksoi vähemmän kolmikosta Koch, Llorente ja Raphinha.
 
Olympiafutiksesta bongattu pari entistä peluria. Chris Wood NZ joka teki voittomaalin Etelä-Koreaa vastaan ja Norsunluurannikon paidassa lähes täydet minuutit Max Gradelille.
 
Back
Top