Uudet pelaajat

Päivän siirtohuhut:

Leedsin annettava Robbielle 2 milj.£ kultainen kädenpuristus ManCityyn siirtymisestä.

Newcastle korottanut Woodgate-tarjoustaan 9 miljoonaan.
 
Kommentti tästä pelaajamyyntiasiasta: henkilökohtaisesti en voi ymmärtää miksi meidän tulisi nyt yht'äkkiä heivata kaikki "ylimääräisiltä" vaikuttavat pelaajat pois. Ei yksikään menestykseen tähtäävä seura toimi sillä tavoin. Likipitäen tällä miehistöllä Leeds kuitenkin on viime kausina noussut valioliigan eliittiin - olkoonkin että tällä hetkellä rämmitään syvemmällä suossa. Venables haluaa vahvistaa miehistöä, mikä on aivan ymmärrettävää sillä vahvistusta joukkue todella tarvitsee kun Bowyer, Dacourt ja mahdollisesti Fowler ovat vahvuudesta lopullisesti pois.

Fowlerista saatavilla rahoilla Venables voi hankkia Leedsiin 1-2 haluamaansa miestä. Vasta noiden hankintojen jälkeen muotoutuu ainakin minulle tarkempi kuva siitä minkälaista muutosta/systeemiä Venables on Leedsiin ajamassa - ja toisaalta siitä mitä Venablesin pääkopassa liikkuu.

Fowlerin lisäksi olisin itse valmis myymään seuraavat pelaajat, mutta ainoastaan jos heistä saatu korvaus olisi kohtuullinen:

Harte - sorry Campos, mutta nyky-kuntoiselle Hartelle löytyy kaksikin parempaa korvaajaa (Lucic ja Matteo).
Burns - niinkuin usea on todennut: ei valioliigatasoa.

Martynin, Okonin ja Wilcoxin pitäisin seurassa edelleenkin. Mikäli Robbo loukkaantuisi - oltaisiin ilman Martynia tyhjän päällä. Milosevic ja kumppanit ovat kuitenkin vielä ilman näyttöjä valioliigasta, eikä ressujen pelejäkään ole ollut aikoihin. Okon pystyy pelaamaan useammalla paikalla ja on siksi hyvin käyttökelpoinen ja halpa mies. On pelannut keskikentän puolustavassa roolissa kelpo otteluita. Lienee kuitenkin selvää että juuri tuohon rooliin Venables etsii kuumeisesti uutta miestä. Wilcox on osoittanut useaan otteeseen kykenevänsä pelaamaan edelleenkin valioliigatasolla. Panokseensa nähden hänestä tuskin saataisiin siirtomarkkinoilla kovin paljoa, joten kannattaa pitää seurassa.

Duberry onkin sitten luku sinänsä. Ilmeisesti Venables joukkoineen ei ole vielä sitä mieltä että Kilgallon olisi kypsä edustusjoukkueeseen. Niinpä Duberry on hyvä pitää varamiehenä - varsinkin kun keskuspuolustajien loukkaantumisherkkyys on ollut viime aikoina varsin suuri. Mikäli luotto Kilgalloniin lisääntyy ja hänet päteväksi todetaan - saa Duberry puolestani mennä.

McPhailistakaan en vielä ole valmis luopumaan. Tosin hänen, Harpal Singhin ja Jamie McMasterin aika - mitä ykkösjoukkueeseen murtautumiseen tulee - alkaa käydä vähiin. Viimeistään ensi kaudella olisi jotain tapahduttava.

Bakke ja Viduka pysyvät todennäköisesti jatkossakin Elland Roadilla ja hyvä niin.
 
Hei Siellä,
Syy miksi pelaajia myydään (50 % alennuksella) taitaa olla ne £77M velat (tai mitä niitä nyt onkaan, en ole vielä saanut plc:n tasetta). Tämä alennusmyynti taitaa olla johtokunnan juttu, ainakin T. Venables on sanonut, ettei halua myydä ketään (paitsi O. Dacourtin ja D. Battyn).
Southampton taitaa olla menossa mestareiden liigaan. Kun tapasin G. Strachanin kesällä Torniossa, niin kysyin onko P. Ridsdale ottanut yhteyttä Leedsin managerin paikasta, niin GS sanoi, että ei ole, johon minä: oh'shit...

...e

 
Noista veloistakin huolimatta en jaksa uskoa siihen että pelaajia myytäisiin pois ihan villin lännen malliin. Ei johtokuntakaan voi olla niin typerä (tai mistäs sen tietää...) että kuvittelisi pelaajien joukkomyymisen olevan ratkaisu velkaongelmiin. Eikä tuollaisesta mielestäni ole missään ollut puhettakaan. Pitkällä tähtäimellä ei seuraa auta tippaakaan, jos joukkue jämähtää tuleviksi kausiksi kamppailemaan sarjassa keskikastin paikoista. Täytyy olla jokin toinen tapa lyhentää velkataakkaa -> kuten selviytyminen Euroopan kentille.

Fowler mennee Cityyn - siltä vahvasti näyttää, mutta onko tarvista myydä ketään muuta "kovaa nimeä" ? Woodgate, Kewell, Viduka ja Robinson ovat olleet tapetilla, mutta jos Leedsin täytyy joku heistä myydä tappioiden peittämiseksi - ja vieläpä polkuhinnalla - menee ainakin minulta usko koko toimintaan. Eipä silti - vanhat kakkosdivisioonan ajat olivat omalla tavallaan ihan mielenkiintoista ja hyvinkin kiihkeää aikaa. Pumppuni ei taitaisi tosin enää kestää jännittää lauantai-iltapäivisin sitä paljonko tällä kertaa saadaan kuonoon Grimsbyltä...
 
Ei minunkaan listani tarkoita, että ne kaikki pitäisi myydä (eikä niistä kyllä useimmista rahaa saisikaan) vaan valita niistä "sopivat". Mutta paljonhan sitä rahaa pitäisi tulla, että sitä riittäisi sekä velkojen maksuun että uusiin pelaajiin.

Fowlerin myynnillä ollaan rahoittamassa brassi Klebersonin hankintaa. Huhut kertovat seurojen jo sopineen siirrosta ja Kleberson ei ole ilmestynyt talvitauon jälkeen seuransa harjoituksiin, ettei loukkaantuminen peruisi siirtoa. Millaisia muistikuvia teillä on tästä pelurista, omia ei ole?

Duberryn vaihto Lazaridisiin oli mennyt puihin. Positiivista olisi ollut Duberrystä eroon pääsy, mutta mikä mies olisi ollut Lazaridis? Ei muita mielikuvia kuin että, yllätys, yllätys, aussi.

Joukkueessa on jo tarpeeksi keskinkertaisuuksia, niitä ei kaivata lisää. Tilalle on tultava peluraita, jotka ovat selkeitä vahvistuksia ja tulevat muodostamaan joukkueen rungon vielä tulevinakin vuosina!
 
Kleberson käväisi jossain pelissä kentälläkin taannoisissa MM-kisoissa, muttei miehestä sen kummempaa silloin mieleen jäänyt. Itselläni tulee lähinnä mieleen, että Euroopastakin päteviä miehiä kyseiseen rooliin löytyy, mutta kaipa Venables on videonauhoja niin tarkkaan tutkinut että on miehen kyvyistä vakuuttunut.

Lazaridis ? Kasvottomaksi jäänyt peluri West Hamin miehistöstä. Ei ainakaan minulla selkeää kuvaa miehen taidoista.

Tuosta tulevien vuosien joukkueen rungosta tuli mieleeni että vaikka taloudellinen tila nyt onkin mikä on, niin onneksi nuorisoakatemia pukkaa ulos hyviä pelureita ja omien nuorienkin varaan voi tulevaisuutta jonkin verran laskea.
 
Tuosta tulevien vuosien joukkueen rungosta tuli mieleeni että vaikka taloudellinen tila nyt onkin mikä on, niin onneksi nuorisoakatemia pukkaa ulos hyviä pelureita ja omien nuorienkin varaan voi tulevaisuutta jonkin verran laskea.

Se on oikea tie, mutta nuoret tarvitsevat aina alkuun rinnalleen sen kokeneemman pelurin, joka ohjaa, neuvoo ja kouluttaa.

Tällä hetkellä kaipaisin keskikentälle sellaista selkeää johtohahmoa. En tiedä onko Kleberson sellainen? Näiden brassien soputumisessakin on aina omat riskinsä.
 
Päivän pakolliset juorut, joissa on myös todenperää..
Yorkshire Todayn mukaan Kleberson on toistaiseksi poissa seurajoukkueensa Atletico Paranaensen harjoituksista odotellessaan varmistusta pian tapahtuvalle siirrolle.
Lisäksi Leeds on tehnyt Romalle tarjouksen Josep Guardiolasta ja Gabriel Militokin on mainittu siirtohuhuissa, mutta mitään ei tapahdu ennen kuin Robbie Fowler saadaan kaupattua.
Ai niin, Bryan Robson on korottamassa tarjouksensa Woodysta £10 miljoonaan...
 
Ai niin, Bryan Robson on korottamassa tarjouksensa Woodysta £10 miljoonaan...

Hmmm...etsiiköhän Bryan itselleen puutarhuria, vai mihinköhän rooliin apumiestä tarvinnee ? Mieshän ei käsittääkseni ole Mboro-pestin jälkeen managerin hommia tehnyt, mutta eipä tarvitsekaan jos noin on Boro kerran hyvin miehelle maksanut.  :D

Suo anteeksi Bow. En voinut välttää kiusausta ;) . Sir Bobbya varmaan tarkoitit ?
 
Joku noihin tarttuu aina ennen pitkää..:D
Eli tietysti tarkoitin Isoherra Bobby Robsonia tuossa.
 
Apua!!!
Jos tää pitää kutinsa, niin vot!
ManC maksaa Fowlerista £7,5M ja ManC maksaa Fowlerille palkkaa £45000/viikko ja LEEDS £5000/viikko.
Voiko enää fiksumpaa olla!

No onneksi WHU:n säilyessä tulee se £125000 bonus!
 
Kommentti tästä pelaajamyyntiasiasta: henkilökohtaisesti en voi ymmärtää miksi meidän tulisi nyt yht'äkkiä heivata kaikki "ylimääräisiltä" vaikuttavat pelaajat pois.
Niin, omassa listassa listasin mielestäni joukkueen runkopelaajia "joista en haluasi luopua".

Ehkä tuo listani olisi piänyt loppua runkopelaajiin, eikä jatkua "siis myytäväksi jäävät" -listaan ;)


"Myydään Fowler (ja maksetaan osa hänen palkastaan) ja ostetaan brassi, jonka sopeutumisesta ei ole tietoa" -ideologia ihmetyttää...
 
Milito voisi olla ihan jees. Tosin eräs toinen Milito keskikentälle Racing Clubista olisi paljon parempi vaihtoehto. Tuon Guardiola jutun täytyy olla vitsi, HUONO vitsi. Klebersonista en oikein osaa sanoa mitään. Ja jos taitavaa ja luovaa Brassia pitäisi Terryn nyt väkisin saada, niin yrittäisi hommata Lyonista Juninhon. Olisi jopa halvempi vaihtoehto, koska ei päässyt edes MM-ryhmään..
 
Teamtalk uutisoi Militosta näin:


Leeds make Milito move

Independiente have revealed they have received an official faxed offer from Leeds for highly-rated defender Gabriel Milito.

With Jonathan Woodgate seemingly on his way, with Newcastle having made an approach, Leeds are already lining up his replacement.

The Argentinian club are looking for £6m for the 22-year-old. However Leeds' bid is understood to fall considerably short of such an asking price, although they believe it is the basis for negotiation.

Milito is certainly eager to move to the Premiership as he said: "I spoke to my agent during the weekend. He told me there was some interest from Leeds, but he didn't confirm any amount or give me anything for sure.

"Of course I would love to play in England as it's one of the biggest leagues in the world and in my opinion they have the best football there these days."

---------------------------------------------------------

Marssijärjestys menee varmaankin niin, että Leedsin johtoporras kieltää seuraavaksi tehneensä mitään tarjousta. 6 miljoonan punnan mies (ei sentään "6 miljoonan dollarin mies"  ;) ) - taitaa Oy Leeds United Ab:n rahavaranto olla tällä hetkellä riittämätön tuollaiseen summaan, kun halvempaa Klebersoniakaan ei saada.
 
Back
Top