Scunthorpe - Leeds, La 9.8.2008 klo 14.00 (vkisa)

Raimo

Member
Jees, eli taas mennään.

Keskeisiltä osilta sovelletaan vanhoja sääntöjä ja aiemmilla kausilla toteutettuja käytäntöjä, jos nyt tarvis tulee jossain vaiheessa sääntöjä katsoa.


---
Osallistuminen

1. Kisa on avoin kaikille LUFC-Finland -foorumilaisille. Tällä foorumilla on tuskin pelkoa ns. "kakkosnikki-ilmiöstä", mutta varmuuden vuoksi tässä todettakoon että kukin kilpailija voi osallistua kisaan vain yhdellä nikillä. Pyydän, että kilpailijat eivät muuta näkyvää nimimerkkiään kesken kilpailun, vaikka foorumisofta tämän mahdollistaa. Jos näin teette, olkaa hyvä ja ilmoittakaa siitä minulle, jotta muutos tulee huomioiduksi.

Veikkaaminen

2. Veikkauskisaan otetaan veikattavaksi kaikki Leedsin Coca Cola League One sarjan ottelut sekä kaikki cup-ottelut.  Mahdollisia kauden aikana pelattavia ystävyysotteluja ei oteta veikattavaksi.

3. Ottelukohtainen veikkauskisa-topiikki avataan aina joitakin päiviä ennen varsinaista ottelua. Topiikin voi avata kuka tahansa LUFC-Finland -foorumilainen. Suositeltavaa on että topiikin nimi on likipitäen muotoa (esimerkki):  
"Leeds-Plymouth, la 28.12 klo 17 (vkisa)". Eli topiikin nimestä tulee ilmetä se että kyse on Veikkauskisa-topiikista, se onko Leeds koti- vai vierasjoukkue, sekä ottelun ajankohta sisältäen päivämäärän ja kellonajan (Suomen aikaa).

4. Henkilökohtainen veikkaus on jätettävä kulloinkin veikattavaan otteluun ennen avauspotkua. Käytännössä
tuo tarkoittaa ottelukohtaisen veikkauskisa-topiikin otsikkoon merkittyä aikaa. Joissain tapauksissa ottelun
alkamisajankohta viivästyy hieman ja silloin tarkka avauspotkun aika tarkistetaan jälkeenpäin. Kunkin kilpailijan  
veikkauksen tarkka jättämisaika tarkistetaan foorumin kellon mukaan. Mikäli ottelu alkaa klo 17.00 on viimeinen hyväksyttävä veikkauksen jättämisaika 16.59. Mikäli veikkaus on jätetty esimerkkitapauksessa klo 17.00 tai myöhemmin - veikkaus hylätään ja se ei anna pisteitä kyseisessä ottelussa. Kannattaa siis olla tarkkana ja jättää veikkaus ajoissa. Mikäli tietää olevansa jonkin lähitulevaisuudessa pelattavan ottelun aikana esim. matkoilla eikä halua menettää asemiaan kilpailussa - voi avata Veikkauskisa-topiikin kyseisestä ottelusta jo hyvissä ajoin useita päiviäkin ennen ottelua.

5. Henkilökohtainen veikkaus jätetään ottelukohtaiseen veikkaustopiikkiin siten että veikkauksesta ilmenee selvästi veikattu tulos sekä veikatut Leedsin maalintekijät. Esimerkiksi näin: Leeds - Plymouth 3-0. Maalit: Ricketts 2, Spring. Maalintekijöiden yhteydessä on suotavaa käyttää pelaajan oikeaa sukunimeä ja tarvittaessa myös etunimeä tai etunimen ensimmäistä kirjainta. Lempinimien käyttö ei ole suotavaa. Ottelun voittajaa (1X2) ei erikseen tarvitse veikata, sillä ottelun voittajan veikkaus käy ilmi veikatusta lopputuloksesta. Kaikkinainen muu spekulointi veikkausviestin yhteydessä ottelun ennakkoasetelmista on luonnollisesti suotavaa.

5a. Mikäli kilpailija veikkaa vain tulosta ja unohtaa mainita maalintekijät - ei kilpailijalle anneta luonnollisestikaan pisteitä maalintekijöistä.  

5b. Mikäli kilpailija mainitsee veikkauksessaan vähemmän maalintekijöitä kuin hän on veikannut Leedsin maalimääräksi - annetaan maalintekijöistä pisteitä normaalisti.

5c. Mikäli kilpailija mainitsee veikkauksessaan enemmän maalintekijöitä kuin hän on veikannut Leedsin maalimääräksi - annetaan maalintekijöistä pisteitä veikatussa järjestyksessä. Esim. mikäli on veikannut Leedsin 2-1 -voittoa ja antanut maalintekijöitä kolme (Kelly, Joachim, Lennon) - ei Lennonista voi saada pisteitä vaikka tämä ottelussa Leedsille maalaisikin.

Pisteet

6. Pisteitä annetaan kustakin otteluveikkauksesta kolmen eri kategorian perusteella:

6a. Ottelun voittajan veikkaus (1X2). Oikein veikattu koti- tai vierasvoitto antaa viisi (5) pistettä. Oikein veikattu tasapeli antaa kuusi (6) pistettä.

6b. Tulosveikkaus (ottelun lopputulos). Täysin oikein veikattu ottelun lopputulos antaa kahdeksan (8 ) pistettä. Mikäli veikattu tulos ei ole oikein vähennetään jokaisesta väärään suuntaan olevasta koti- ja vierasmaalista yksi piste. Tulosveikkaus antaa pisteitä seuraavan taulukon mukaisesti:

Täysin oikea tulosveikkaus       8p
1 maali pielessä                    4p
2 maalia pielessä             3p
3 maalia pielessä             2p
4 maalia pielessä             1p
5 maalia pielessä             0p
6 maalia pielessä            -1p
7 maalia pielessä            -2p jne.

6c. Leedsin maalintekijäveikkaus. Jokainen oikein tiedetty Leedsin maalintekijä antaa kolme (3) pistettä.
Maalintekijöiksi hyväksytään ne pelaajat jotka ilmoitetaan ottelun maalintekijöiksi seuran virallisilla sivuilla ottelun jälkeen. Jos tässä ilmenee jotain epäselvyyksiä, niin sitten kaivellaan jostain muualta viralliset tilastot.

7. Allekirjoittanut laskee pisteet yhteen kierroksittain ja ilmoittaa tulokset ottelukohtaisissa Veikkauskisa-topiikeissa. Tulokset ilmestyvät foorumin sivuille silloin kun ilmestyvät, toivottavasti mahdollisimman nopeasti.


Lopputulokset

8. Veikkauskisan lopputulokset ovat selvillä kun kauden viimeinen ottelu on pelattu toukokuussa 2005. Kisan voittaa se, jolla on kisan korkeimmat yhteispisteet. Mikäli useampi kilpailija päätyy tasapisteisiin ratkaistaan paremmuus seuraavassa järjestyksessä:

a) veikattujen kierrosten lukumäärä. Vähemmän kierroksia veikannut voittaa.
b) täysin oikein veikattujen ottelun lopputulosten määrä. Enemmän täysin oikeita lopputuloksia veikannut voittaa.


Mikäli yllämainitut tarkastelut eivät ratkaise paremmuutta sijoitus arvotaan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla.

---
Mahdollisissa epäselvyyksissä allekirjoittanut käyttää diktaattorin valtaa tai järjestää demokraattisen huutoäänestyksen, riippuen fiiliksestä ;-)


Veikkaus:

Scunthorpe - Leeds 0-1
Maalintekijä: Beckford

 
Mahdollisissa epäselvyyksissä allekirjoittanut käyttää diktaattorin valtaa tai järjestää demokraattisen huutoäänestyksen, riippuen fiiliksestä ;-)

Hyväksyttäneen....
Hyväksytty!

Scunthorpe - Leeds 1-2
Showunmi, Beckford
 
8. Veikkauskisan lopputulokset ovat selvillä kun kauden viimeinen ottelu on pelattu toukokuussa 2005. Kisan voittaa se, jolla on kisan korkeimmat yhteispisteet.

Kait nyt sentään odotetaan toukokuuhun 2009, että nähdään sijoitukset ;)

Anyway 0-2 Leedsille ja 2x Beckford
 
Jes tästä kausi taas se lähtee!!
0-2 Beckford 2
Nyt kohti lentokenttää ja Englantia...
En valitettavasti pysty menemään katsomaan Leedsin matsia, Blackpoolista on liikaa maileja peliin...
 
Back
Top