Rekisteröityminen jäissä

Raimo

Member
Sain eilen kyselyn, että miten foorumille pystyy rekisteröitymään. Totta tosiaan, palvelimen sähköpostitoiminto ei toimi (millon lienee toiminut viimeksi), eikä tunnuksia saa täten luotua. Ilmeisesti toiminto on suljettu pois käytöstä palveluntarjoajan toimesta siksi, että foorumille tulee päivittäin satoja rekisteröintiyrityksiä erilaisilta spammi-roboteilta, joka kuormittavat liikaa postipalvelinta.

Otin testimielessä sähköpostivarmennuksen pois käytöstä ja lisäsin rekisteröitymiseen tällaisen "kirjoita kuvassa näkyvä numerosarja alla olevaan tekstikenttään" -varmenteen, mutta se ei näköjään spammi-robotteja estä. Yön aikan saimme heti 40 uutta jäsentä ja 20 erittäin informatiivista topicia :-(

Tällä hetkellä foorumille ei voi rekisteröityä, eikä muutkaan sähköpostisysteemit toimi (salasanamuistutus jne).

Ratkaisen ongelman niin pian kuin vain mahdollista. Mikäli en saa ratkaisua aikaan ennen lauantaita, ja lukijoiden joukossa on muitakin, jotka tahtoisivat rekisteröityä tai ovat unohtaneet salasanansa, voin luoda teille tunnukset manuaalisesti.

Ottakaan yhteyttä webmaster@lufc-finland.com  

Pahoitteluni.
 
Päivittelen foorumisoftaa tänään kello 16 eteenpäin, joten toiminnassa ilmenee joitain katkoja.


 
Pientä säätöä on varmaan vielä tiedossa, mutta päivitys näyttää pääpiirteissään onnistuneen.

Sähköpostit käyttäjille eivät vielä toimi, mutta en ala selvittämään asiaa, ennen kun olen todistetusti saanut roskapostittajat kuriin.

Tällä hetkellä foorumille voi rekisteröityä normaalisti. Kaikki tunnukset tosin hyväksytään manuaalisesti ja tässä voi ymmärrettävästi mennä joitain tunteja. Rekisteröityessä pitää myös osoittaa osaavansa kirjoittaa suomea, tai muuten tunnusta ei aktivoida   :)  
 
Back
Top