Ovet käy

Kuntopuoli ei ilmeisesti huippuluokkaa tuon mukaan, mutta sitähän voi aina parantaa. Toki 2-3 maalia tuntiin ja vaihtoon sitten Ok myös.

 
Ehdottomasti kovat odotukset tähän hankintaan!

Kai tässä nyt täytyy olla todella tyytyväinen niihin hankintoihin mitä nyt tehty.
Ampadu, Darlow, Rodon, Piroe, Spence

Vielä kun tulisi vaspa, keskikenttä ja hyökkääjä.
 
Last edited:
Näin siinä käynee.

Nyt varmasti olisi myös aika kaupata Drameh. Näyttää siltä että hänelle ei paikkaa Leedissä löydy. Muutama onnistunut lainapesti jo takana joten eiköhän sieltä joku ole kiinnostunut.
 
Ainahan nämä ostokset on tuntuneet hyviltä....aluksi, ennen ensimmäistä peliä Leeds-paidassa. Mutta moniko 22/23 kauden hankinnoista oikeastaan oli edes 'hyvä'? Ehken Wöber, Adams, Gnonto ja Sinisterra.
Nyt tulleista esim. Darlown piti olla enemmän kuin hyvä ja Meslieriä parempi, mutta eipä eilinen vakuuttanut.
Taidan ainakin itse odottaa aina liikoja tulijoista ja harvoin yllätyn positiivisesti😞
 
Jep. Eipä Darlown tarvinnut Salfordia vastaan mitään tehdä. Jos olisi joku rankkari pysähtynyt niin olisi tietysti ollut huippu. Oudosti kyllä se yksi veto meni suoraan ihan kuin hänen läpi maaliin. Uskon että tarjoaa edes pikkuisen kilpailua ja myös turvaa jos Meslier loukkaantuu. Varmasti paras kakkosmaalivahti pitkään aikaan meillä.

Mutta kyllä tässä myös on selvästi erilainen lähestymistapa näihin hankintoihin mitä vielä viime kaudella. Nyt selvästi haetaan jo tasonsa näyttäneitä pelaajia. Esim. Rodon, Piroe ja Spence. Näiden pitäisi olla champpionshippiin ihan loistavia hankintoja. Pari vuotta tässä haettiin pelaajia ties mistä, saksanmaalta ja muualta.

Toki tietysti rahatilanne ja sarjaporras vaikuttaa.. Mutta kuka nää meidän pelaajahankinnat nykyään edes tekee?
 
Sam Greenwood lainalle Middlesbroughiin. Ihan hyvä mielestäni, ei ehkä ihan taso ole riittänyt.

Kohta saadaan Suomen maajoukkuepelaaja tilalle....
 
Minua kyllä harmittaa hiukan tuo Greenwoodin lähtö.Oli hyvä vapareiden ampuja vaikka saikin peliaikaa rajoitetusti.Melkein kuka tahansa nuori olisi saanut lähteä mielummin lainalle esim.Gelhardt.Ja vielä Middlesbroughiin joka oli vedolyöntitoimistojen mukaan kovin nousijasuosikki Valioliigasta tippuneiden ohella.Tosin Boron alkukausi ollut katastrofaalinen heikko.
 
Ilia Gruev 4 vuoden pahvilla meille.
Onkos kellään käryä minkä tason veijari on kyseessä?
 
Cody Drameh lähdössä Birminghamiin. Vuoden laina, optio ostaa.
Mielestäni hyvä siirto. Varmasti ollut turhauttavaa kun peliaikaa ei ole irronnut.
 
Cody Drameh lähdössä Birminghamiin. Vuoden laina, optio ostaa.
Mielestäni hyvä siirto. Varmasti ollut turhauttavaa kun peliaikaa ei ole irronnut.
"Optio ostaa".... Arvatkaapa ostavatko, kun soppari päättyy ensi kesänä? Teki Kochit vaikkei sopparissa moista pykälää tainnut olla. Hull olisi ostanut, mutta Dramehille ei kelvannut. Tässä vähän kyllä taas "joustettiin" liikaa. Ihan kelpo kaveri olisi ollut penkillekin, ainakin aluksi.
 
Drameh joutaa kentälle, ei penkille.
Leedsissä ei peliaikaa ollut luvassa, uutta suuntaa sitten vain.

Olisin tyytyväinen jos jää tähän ennen siirtoikkunan umpeutumista, mutta jos haetaan täydellisyyttä niin..

- Sinisterra, Rutter, Sumerville, Gnonto kaikki jäävät
- Jostain tulee vielä vasen pakki
- mahdollisesti vielä hyökkääjä / 10-paikka
- Hjelde ja Gyabi jonnekin lainalle. Myös jompi kumpi kaksikosta Joseph / Gelhardt.
 
Varmaan säännöt muuttuneet, mutta ennen lainat voitiin katkaista kesken, jos emäseura tarvitsi. Semmoisella periaatteella lainailisin mielummin. Hirvittää välillä nämä loukkaantumisien määrät ja toisaalta ihan kelpo junnu joudutaan pitämään penkillä varmuuden vuoksi vaikka voisi pelatakin muualla miesten pelejä, kun nämä lainat niin totaalisia joko tai juttuja (koko kausi).
 
Ja jos en nyt vielä aivan lopullisesti ole haksahtanut, niin ymmärtääkseni vielä deadlinen jälkeenkin tapahtui (ns. "deal sheet", jossa sopimusvääntö voidaan erillisellä ilmoituksella suorittaa vielä pari tuntia siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeenkin).... Elikkä: vasen laituri Sinisterra lainalle Bournemouthiin ja vaihdossa vasen laituri Jaidon Anthony lainalle meille.
 
Ei tämä Sinisterran lähtö varnaan edes ollut huono ratkaisu.
Tilalle tuli kuitenkin vastaavanlainen pelaaja joka toissa kaudella kuitenkin pelasi Championshipissä 45 ottelua.
 
En ny oikein tiedä mitä pitäis ajatella tästä siirtoikkunasta, aikas moni sellaisista pelaajista lähti vuokralle mistä ois divarissa ollu iloa ja aikas moni turhake jäi joukkueeseen.
Näist viimesen viikon uusista nimistä en oikein tiedä mitään, mulle aikas tuntemattomia Kamaraa lukuunottamatta.
 
En ny oikein tiedä mitä pitäis ajatella tästä siirtoikkunasta, aikas moni sellaisista pelaajista lähti vuokralle mistä ois divarissa ollu iloa ja aikas moni turhake jäi joukkueeseen.

Niin..no lähtökohtaisestihan paremman laadun pelaajat kiinnostavat muitakin
 
Back
Top