Ovet käy

Costa 4-v sopimus ja M16£ hinta. Eikö tämä pitänyt laueta vasta jos/kun nousu tullut? Aika kova hinta anyway.
Saas nähdä millainen saaga J-KA:n siirrosta ja lähinnä sen perumisesta tulee? Ei taida meillä olla terävimmät bisnesmiehet?

 
Ei ole helppoa olla pelaajia ostava bisnesmies, Jos et osta ketään->saat haukut. Jos ostat jonkun->saat haukut. Jos lainaat jonkun->pitäisi ostaa. Jos ostat jonkun-> eikö kannattaisi lainata ensiksi(?). Jos käytät miljoonia->halvempia pitäisi saada. Jos ostat halvalla->missä kaikki kunnon pelaajat, ei halvalla saa hyviä.

J-KA:lla taisi reisi(?) hajota kaksi kertaa, ja ei näin ollen missään vaiheessa päässyt Bielsa-tason kuntoon. En lähtisi tästä(kään) Ortaa syyttämään. Ei tuon tason/CV:n omaavia pelaajia oikein minkään muunlaisilla sopimuksilla saa. Red Bull maksanut kuitenkin itsekin isoja summia rahaa kaverille/-sta, joten hekin haluavat luonnollisesti omiaan takaisin mahd. paljon.
 
Hei Siellä,

Minusta maksetaan liikaa H. Costasta - ei ole mikään sateentekijä. Mutta B. White on ja hänestä maksaisin vaikka tuplaten tuon summan.
Minun papereissani vuoden pelaaja. Toivottavasti saadaan ens kaudeksi joku hyökkääjäkin.
Älyttömästi tulee taas huhuja pelaajista joista olisimme kiinnostuneita.

G. Grahamin aikoihin eräiden pelaajien siirtymistä meille pidettiin lehdissä varmoina. Kun sitten GG tuli lomaltaan ja sanoi, että jooei.

...e
 
Costa tapauksessa kaikki oli jo sovittu etukäteen viime kesänä. Vuoden laina ja sit 16M. Ne on kovia hintoja, mut sen se ottaa jos haluaa "valioliiga-statuksen" pelaajia ryhmään. Ne on myös isoja riskejä, jos nousua ei tulekaan. Mutta myös sen arvoisia, jos tuovat nousun Valioliigaan tullessaan.

 
Riskejä joutuu ottamaan mutta hallittuja. Muuten käy niin että ollaan nousun jäädessä haaveeksi tarkkailun alla ja aika äkkiä kulujen ollessa suuret tulee pistemenetykset yms.. sitten joudutaan myymään pelaajia pilkkahintaan ja löydetään itsemme League 1:stä.
Mutta mikään ei muuta sitä tosiasiaa että Augustinista tuli tosi kallis hankinta. Tosin jos ei nousta niin päästään halvemmalla. Jälkikäteen tietty helppo sanoa, mutta ois ehkä kannattanut maksaa Roofen palkkapyyntö.
 
Jälkikäteen tietty helppo sanoa, mutta ois ehkä kannattanut maksaa Roofen palkkapyyntö

Jossittelu aina kivaa, mutta mikä takaa että Roofe olisi paukuttanut sen 20 maalia? Eikö myös Roofe olisi voinut loukkaantua (kuten hieman herkkä loukkaantumaan olikin)? Ja muistaakseni halusi itse lähteä Belgiaan "isompiin valoihin" pelaamaan. Jos olisi vasten tahtoaan "pakotettu" jäämään, niin en usko että Bielsa olisi montaa minuuttia peliaikaa antanut. Yhtälailla siinä olisi voinut mennä rahat hukkaan kun maksetaan isoa liksaa kaverille, joka ei kykene pelaamaan.
 
Jossittelu aina kivaa, mutta mikä takaa että Roofe olisi paukuttanut sen 20 maalia? Eikö myös Roofe olisi voinut loukkaantua (kuten hieman herkkä loukkaantumaan olikin)? Ja muistaakseni halusi itse lähteä Belgiaan "isompiin valoihin" pelaamaan. Jos olisi vasten tahtoaan "pakotettu" jäämään, niin en usko että Bielsa olisi montaa minuuttia peliaikaa antanut. Yhtälailla siinä olisi voinut mennä rahat hukkaan kun maksetaan isoa liksaa kaverille, joka ei kykene pelaamaan.
Menee jänkkäämiseksi mutta menköön. Silloin puhuttiin palkan nostosta Roofen kohdalla. Halusi ilm. saman kuin Bamford. Minuutit Anderlechtissä (pääsarjassa) osoittaa että mies paukuttaa maaleja missä vain. Sehän oli meilläkin nähty parin viime kauden aikana. Ei olisi tehot Augustinia huonompia missään tapauksessa.

Turha sitä on yrittää kaunistella. Surkea laina + optio. Jo pelkällä lainan hinnalla ois maksettu parin pelaajan palkat Roofen korotuksen lisäksi. Toivottavasti nyt kuitenkin noustaan ja maksetaan ne sanktiot mitä seuraa. Ellei Qatarilaiset tjms tule apuun niin tuleviin ostoihin vaikuttaa nämä sekoilut.
 
Muisteluita on erilaisia. Muistan hyvin kun halusi sen 40+K/ vk, mutta tarjottiin jotain 25k. Ei suostunut siihen niin lähti. Bielsa sanoi ettei voi olla iloinen kun Roofe lähti. Anyways.. pointtini oli se että huonoja diilejä tehty koko historiassa Seth Johnsonista alkaen.
Ja nämä ovat minun mielipiteitäni joihin uskon olevani oikeutettu. Sitten kun seuraa, pelaajia yms ei saa arvostella enää, niin I take me coat.
Tästä en enää kommentoi!
 
Hei Siellä,

Minusta maksetaan liikaa H. Costasta - ei ole mikään sateentekijä. Mutta B. White on ja hänestä maksaisin vaikka tuplaten tuon summan.
Minun papereissani vuoden pelaaja.

B White on kauden pelaaja minunkin mielestäni!
 
Hei Siellä,

mitä tuon JKA:n (tai hänen seuransa kanssa on sovittu)?. laina ja osto-optio vai miten? jos osto ei enää kiinnosta, niin mikä tässä on niin hankalaa. onko sovittu jotain off-the-record eli osto-optio ei olekaan optio vaan ostositoumus? ei oikein mies päässyt meillä vauhtiin (kuntoon)?!

...e
 
Kaikesta päätellen on sovittu n. 18M ostosta jos nousu tulee. Kukaan ei tiedä kaikkia yksityiskohtia (paitsi tietysti seurat), mutta usein hyvin asioista perillä olevat toimittajat ovat kertoneet, että lakimiehet etsivät ulospääsyä sopimuksesta, tavalla tai toisella. Vaihtoehtona myös suoraan eteenpäin myynti, jos joudutaan lunastamaan. Ilmeisesti Bielsakaan ei herraa enää halua (joka viittaisi vähän asenneongelmaan). Mutta nämä on aina monimutkaisia kuvioita/sopimuksia. Toivottattavasti löytyy kaikille tyydyttävä ratkaisu, ettei pitkity pitkälle syksyyn tai jopa pidemmälle. Ihan jo pelkästään JKA:n uran jatkumisen kannalta, sopimuslimbossa kun ei voi pelata sit oikein missään.
 
Helder Costa ja Illan Meslier ovat nyt Leedsin omaisuutta, sen sijaan Jack Harrison jatkaa ensi kaudenkin lainapelaajan statuksella ja lunastetaan omaksi sitten kauden jälkeen.
 
Last edited:
Ryan Edmondson siirtyy rajan pohjoispuolelle Aberdeeniin tammikuuhun kestävällä lainasopimuksella. Toivottavasti saa peliaikaa ja kehittyy kelpo maalintekijäksi.
 
Kovempia siirtoja odotellessa: CF La Nuciassa lainassa ollut Kun Temenuzhkov jatkaa ensi kaudella Espanjan valloitustaan lainapelaajana Real Unionin paidassa.
 
Wiganissa ollaan tyytymättömiä:

Lyhyesti ja tiivistettynä, Wiganin kannattajayhdistys on luonut Britannian parlamenttiin "kansalaisaloitteen", jossa vaaditaan seuroille parempaa turvaa selvitystilan uhatessa. Tämä mm. siitä syystä, että Wigan asetettiin selvitystilaan vain viikkoja sen jälkeen, kun uudet omistajat olivat läpäisseet EFL:n testit ja saaneet liigan hyväksynnän. Tästä seurauksena Wigan joutuu nyt myymään Gelhardtin kaltaisia kultakimpaleita pilkkahintaan.

Tyytymättömyys ei siis kohdistu Leedsiä kohtaan - päinvastoin, Wiganin kannattajat toivovat valtaisalta Leeds-fanipohjalta tukea asialleen, ja että mahdollisimman moni kävisi allekirjoittamassa vetoomuksen, johon vaaditaan 100 000 nimeä päästäkseen parlamentin käsittelyyn.

Jos itsellä olisi UK:n passi, niin varmasti allekirjoittaisin. Mehän sen hyvin tiedämme miltä tuo tuntuu...
 
Back
Top