Ovet käy

Toivottavasti pojat antavat hyvät näytöt. Olisi upeaa saada suomalaisväriä Leedsiin. En seuraa veikkausliigaa niin tarkasti, että tietäisin, kuinka kovia pelimiehiä Sorsa ja Halsti ovat, mutta todella hienoa, että edes yrittävät.
 
Enpä oikein jaksa uskoa että näistä suomi pojista olisi meille kauheesti apua, voin toki olla väärässäkin...
 
HJK-kaksikolla onnistunut Leedsin matka

http://www.hjk.fi/uutiset/?hae=5145

- 30.11.2007 -

Sebastian Sorsa ja Markus Halsti ovat viettäneet kolme päivää Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavassa Leeds Unitedissa.
Seba ja Make ovat päässeet harjoittelemaan entisen Chelsean ja Englannin maajoukkueen keskikentän kovaluisen tähtipeluri Dennis Wisen opissa. Leeds-manageri on ollut tyytyväinen suomalaiskaksikon esityksiin.

- Olemme olleet normaalisti ykkösjoukkueen mukana. Treenit ovat menneet mukavasti ja seurajohto on ollut tyytyväinen esityksiimme. Leeds on hieno suurseura ja täällä on kaikki fasiliteetit viimeisen päälle. Tekemisen meininki on täällä todella ammattimaista, kertoo Sebastian Sorsa.

Make ja Seba palaavat Suomeen lauantaina, mutta voi olla, että jompikumpi tai molemmat palaavat vielä piankin Englantiin.

- Leeds on osoittanut kiinnostuksensa ja ura jatkuu mahdollisesti täällä, Sorsa toteaa.

Vasta kolmivuotisen jatkosopimuksen HJK:n kanssa tehneen Sorsan sopimuksessa oli joulukuun alkuun saakka ulottuva purkupykälä mahdollisen ulkomaansiirron osalta, joten Sorsa on vielä vapaa siirtymään Leedsiin.

****************

Omana kommenttina sellaista, että muutamia matseja nähneenä kumpikin on aivan asiallisia pelureita. Sorsa on enemmän jäänyt mieleen, aika nopea kaveri ja riittävän tekninenkin. Vaikea sanoa olisiko kummastakaan sällistä Englannin kentille...
 
En ole paljon nähnyt herrojen pelejä, mutta oli sellainen mielikuva, että Sorsa on tosi taitava, mutta olisiko liian hentoinen brittikentille? Halsti taas ei ole aivan brittitopparin standardimitoissa, mutta arvelin liikkuvuutta ja taitoa löytyvän standardia enemmän, joten hän voisi pärjätäkin? No senhän näkee vaan jos pojat pelaamaan pääsevät. Toivotaan onnea.
 
Taitaa "sorsastus" olla vielä vaiheessa? Sinällään jännä nähdä tuleeko mitään valmista - ja jos tulee niin miten Sorsa sopeutuu Brittilään.

Voi jo melkeinpä kuulla mielessään laulun there's only one Seb Sorsa ... sorry, I'll get me coat!
 
Sebastian Sorsa on käsittääkseni vasemman puolen keskikenttäpelaaja.Sillä paikallahan meillä pelaa jo Carole ja Westlake,joten aloituskokoonpanoon tuskin lienee asiaa ainakaan heti.
 
HJK:ssa Sorsa pelasi mielestäni oikealla ja hänen parhaimmat avunsa ovat hyvät keskitykset, joita hän viljeli. Macmula
 
Pitäis olla ehkä oma lasaretti-topikki, mutta Jonathan Douglas on poissa loppukauden polvivamman takia.
 
viralliset sivut vahvistavat Sorsan siirtymisen Leedsiin

jos näyttää mahtuvan pelaavaan porukkaan, niin pitänee ruveta keväälle matkaa varailemaan

 
viralliset sivut vahvistavat Sorsan siirtymisen Leedsiin

jos näyttää mahtuvan pelaavaan porukkaan, niin pitänee ruveta keväälle matkaa varailemaan

kyllä sinne kannattaa mennä ilman yhtä sorsaakin katsomaan peliä.. nousut kyseessä..
 
Back
Top