Marcelo Bielsa

Sir_Edwin_Gray

Active member
El Loco ansaitsee oman osastonsa tänne, eikös?

En itse oo ollut näin täpinöissäni valkun suhteen sitten Jock Steinin. Kokeneen, näkemyksellisen, innovatiivisen ja vieläpä hyvin humaanin kaverin kontrasti moniin nykyvalmentajiin (esmes Mourinho) on huikea. Ja huikeaa on myös se miten koutsaamalla tehdään pelaajista parempia, kokonaisuutta palvelevia - junnuista veteraaneihin.

Aika paljon löytyy netin syövereistä Bielsasta aineistoa, mutta tää 40 minuutin pläjäys enkkuteksteillä on erittäin hyvää perussettiä Bielsasta ja urastaan. Kannattaa katella!

Informe Robinson: Marcelo Bielsa - with English subtitles:
https://vimeo.com/310308615

 
Omaan silmään bielsapallo osui ekan kerran Chilen maajoukkueen pelistä - se ärhäkkä aktiivinen ote oli vaan niin viihdyttävää ja tehokastakin. Myös Athletic Bilbao esitti futista samalla sapluunalla, kaikkihan muistaa kun baskit nöyryyttivät perinpohjaisesti ManUa Eurooppaliigassa, tämä tais olla 2012.
 
Mies on nero tai hullu.. ehkä molempia mutta lehdistötilaisuudessa juuri äsken kertoi vakoilleensa kaikkia joukkueita joita vastaan on pelattu.
En tiedä mitä ajaa takaa mutta aika riskin ottaa mielestäni.. varsinkin kun tietää miten kiukkuisesti se on saarella otettu vastaan.

Voi olla että pudotaan sittenkin...

 
Bielsa hyväksyy kaikki sanktiot hänelle ja/tai Leedsille. Jos olis Mourinho tai Sir Alex ollut koutsina ei oltais tässä.. he eivät nimittäin ois ikinä myöntänyt syyllisyyttänsä.

Eniten patittaa Läski-Frankin vastine Villa Boasin kertomaan... Villa Boas kertoi kun oli chelskissä special onen apurina Läski-Frankin pelatessa siellä, niin hän kävi vakoilemassa vieraissa naamioituneena niin ettei tunneta. Jose oli määrännyt. Siihen Fat-Frank vastasi ettei usko sitä... vaikka Villa Boas myönsi. Läski-Frank on myös aika tyhmä.

https://www.bbc.com/sport/football/46896639
 
Tosiaan, kuten veli smithnjones tuossa yllä jo kertoo.


Aivan jäätävää kamaa.
Bielsa kutsui ylimääräisen lehdistötilaisuuden koolle missä kävi läpi spygatea ja sitä mitä halusi saada Derbystä tietää. Kertoi myös valtavasti siitä miten seuraa vastustajiaan.

Koko tässä hommassa taitaa olla kyse kateudesta. Läski-Frankia vituttaa kun hän ymmärtää että Bielsa tietää paljon enemmän Derbystä joukkueena mitä hän itse. Muita vituttaa se kun he tietävät miten paljon työtä Bielsa tekee valmentamansa joukkueen eteen.


Bielsa says his staff watched all 51 games Derby played last season.

“I’ve watched 15hrs of tapes on Leeds - that’s what the best managers do” Frank Lampard

 
Jep.. ja kun Stoke (seuraava uhri) sai pari viikkoa sitten uuden koutsin Lutonista, Bielsa kertoi analysoineensa 26 Lutonin ottelua tältä kaudelta saadakseen tietää miten se koutsi peluuttaa kun analyysit siitä stokessa on niin vähäiset.
Kertoi joku jopa Bielsan tuntevan Wilsonin paremmin kuin Läski-Fran ja Kloppi yhteensä.
 
"I'm going to make it easier for the EFL investigation," Bielsa said

Bielsa hoiti tämän homman niin tyylikkäästi kuin vain pystyy. Tuosta pressitilaisuudesta voi suurimmat valittajat ottaa opikseen. Eiköhän Läski-Frank, SkySports ja palstatilaa haluavat kommentaattorit pidä jatkossa suunsa kiinni ja paina vaan kovempaa hommia.

Varmasti jonkinlainen ennakkotapaus tästä tulee ja ehkä sääntökirjaan jotakin pykäliä tämän tapauksen johdosta tullaan jatkoa varten kirjaamaan. Pistevähennyksiä tästä FA vai mikä lie EFL ei edes typeryydessään tai kaikessa Leeds vihassaan kehtaa tulla antamaan.


"I might not be able to speak English but I can speak about the 24 teams of the Championship." -Bielsa
 
Oli kyllä kylmäävä pressitilaisuus. Tai ainakin ne klipit mitä näki siitä, esim. Derby-detaljit - huikeeta pikkutarkkaa settiä!

Tää tekee vieläkin kiinnostavammaksi mitä FA & Football League keksii sanktioiksi. Mitään laitontahan ei oo tapahtunut.
 
Huvittavaa tuo läski frank lampaan määkiminen. Ai koko futis maailma nauraa Bielsalle. No siitä vaan vaikken ihan usko. Taitaa Leeds ja pässit pelata eri divareissa ensi kaudella. ;)
 
Hei Siellä,

en usko, että Leeds purematta nielee minkäänlaista rangaistusta. Manageri osoitti vastaansanomattomasti, että vakoilun mahdollinen hyöty on käytännössä nolla, mutta sitä on tehty koska hän on perfektionisti.

vaikea vieläkään oikein tajuta, minkälainen Manageri meillä on kun meillä on ollut viime vuosikymmeninä kaikenlaisia pellejä.

...e

 
Hei Siellä,

en usko, että Leeds purematta nielee minkäänlaista rangaistusta. Manageri osoitti vastaansanomattomasti, että vakoilun mahdollinen hyöty on käytännössä nolla, mutta sitä on tehty koska hän on perfektionisti.

vaikea vieläkään oikein tajuta, minkälainen Manageri meillä on kun meillä on ollut viime vuosikymmeninä kaikenlaisia pellejä.

...e

Joo, ei oo sotanokkaa ikävä!  :D
 
Lampardia puolustaa hänen vanhat maajoukkueratsut lähinnä.. mutta tuntuu että asia saa suuremmat suhteet kun brexit.
Lampard antoi uuden lyhyen lausunnon.. totesi ennen että I have spoken too much... mikä pitää paikkansa, mutta en tiedä
mitä haki seuraavalla lauseella...???

Frank Lampard - Derby County "Ready for my presentation - we do analysis too by the way!"

Read more at: https://www.yorkshireeveningpost.co...lsa-and-leeds-united-s-spygate-saga-1-9543128
 
Bristol Cityn omistaja sanoo ainoan oikean rangaistuksen olevan pisteiden menetys. Jos siitä äänestetään EFL:ssa niin sieltä tulee ainakin tukea sille kun saman joukkueen Chief operating officer kuuluu EFL:n johtokuntaan.

Saisi jo se päätös tulla ni asialle saadaan päätös ennen kuin on kaikilta kulkukissoilta ja -koirilta kysytty myös mielipide sekä saisi taas yönsä nukuttua paremmin... ehkä!

https://www.yorkshireeveningpost.co...oints-deduction-over-spying-tactics-1-9546062
 
11 joukkuetta champparista on tehnyt tutkintapyynnön EFL:lle ”spygatesta” ja jos joka joukkueella on siellä edustus niin arvaa melkein mitä siitä seuraa...

Derbyn joukkueen työnhakuilmoituksessa haettiin data-analyytikkoa seuran palvelukseen. Ehkä Läski-Frank alkoi ajattelemaan ettei ”parhaiden koutsiin” 15:sta tunnin analyysit vielä riitä..???  :-[
 
Bielsa ollut Lontoossa FA-n kuultavana. Tuomiota odotetaan lähiaikoina. Leeds toivoo niin koska nyt tämä.vaikuttaa joukkueen keskittymiseen. Tavallaan rankaistu jo?
 
Back
Top