Lehdistötilaisuus

aaPee

Well-known member
Just announced on Radio Leeds, press conference at 10.30 tomorrow
morning with Venables and Ridsdale.

Kumpi lähtee, vaiko molemmat?
 
Jos Woody lähtee, niin lähteköön Vegetables myös. Se on oikeastaan ainoa positiivinen asia mitä Woodyn lähtöön saattaisi liittyä.. :(
 
Vähän haiskahtaa tämä.. seuran tiedottaja kiistää että tv olisi lähdössä, mutta toimittajien kysellessä tänään Thorp archista lähtemässä olleelta Venablesilta tämän vastausta mahdolliseen jatkoon, oli tullut vain vastaus että lehdistötilaisuus pidetään huomenna klo 10:30..
 
BBC Radio Leedsin sivuilta ei löydy kuin koostettuja uutis- ja urheilupaketteja. Päivittänevät noita kuitenkin aina tasatunnein. Tosin ainakaan äsken ei omalta koneeltani saanut äänitiedostoa ladattua.

Toinen vaihtoehto voisi olla BBC Radio 5 (urheilukanava) "Five Live". http://www.bbc.co.uk/fivelive/.
 
Ennakkotietojen mukaan tämän päivän lehdistötilaisuudessa Ridsdale kommentoi seuran siirtopolitiikkaa ja puhuu seuran taloudellisesta tilanteesta.
Nyt kun kauppoja on tehty, olisikin mukava vihdoin tietää kuinka paljon sitä velkaa OIKEASTI on..
 
Toivottavasti pressitilaisuudessa todellakin tuodaan julki seuran taloudellinen
tilanne. On nimittäin esitetty, että seura olisi ollut menossa selvitystilaan,
jos Woodya ei olisi kaupattu. Mene ja tiedä, mutta hurjalta kuulostaa...
 
Niinkuin valtaosa lienee jo huomannutkin - on tiedotustilaisuus (alkaen klo 14:45 Suomen aikaa) kuunneltavissa Leedsin virallisen kotisivun kautta.
 
Liikkuu huhuja etta Woodylle ois loydetty joku korvaaja. Kysessa saattais olla joku divaripelaaja... Saatettais julkistaa tuossa tilaisuudessa.
 
Liikkuu huhuja etta Woodylle ois loydetty joku korvaaja.

Niinhän tuolla Radio Airellakin huhuillaan. Kenen tahansa esitteleminen "Woodyn korvaajana" tuntuisi tosin nyt vieläkin pahemmalta loukkaukselta faneja kohtaan... :mad:

Tilaisuuden alku jo 15 min. myöhässä kun PR ja ET keskustelevat edelleen tiiviisti keskenään suljettujen ovien takana. Niinköhän ET on sittenkin lähdössä...
 
Ridsdale tuntui toistavan sitä samaa mantraa mitä häneltä on viime aikoina kuultu: "osakkeenomistajat ennen kaikkea, blah blah blah". Venablesin kommenteista paistoi kyllä esille se että hän harkitsee vakavissaan seuran jättämistä. Ensi viikolla varmaan sekin sitten selviää.

Taloudellisen tilanteen tarkoista luvuista ei ainakaan Radio Airen välittämässä pätkässä hiiskunut PR sanaakaan. Hittoako ne tuota lukua panttaavat - tarkat numerot esille !
 
Ei sanakaan uusista pelaajista. Oltiin vaan tyytyvaisia etta nyt on rahaa ja tulevaisuus pelastettu. Chris Riggott on Boron mies tai ainakin planetfootball.com sanoo nain. Keskuspuolustukseen pitais kylla joku hankkia. Ei ole oikein valioliigatasoa Woodyn lahdon jalkeen.
 
Venables ei suostu sanomaan jatkostaan mitään ennen kuin Everton-peli on takanpäin, mutta kuulemani mukaan miehen ruumiinkieli kertoi olennaisen tämän päivän lehdistötilaisuudessa.
 
Back
Top