Leeds United PLC

Sir_Edwin_Gray

Active member
Tähän on siis tultu, omat ja varastetut on sijoitettu - ja viimeisen puolen vuoden aikana on sitten ollut makseltu "hallitusta riskinotosta"...

Tässä on isojen poikien pelaava kokoonpano:

PETER RIDSDALE
(Chairman)

Former managing director of Top Man, he became a Leeds director in 1987 and chairman ten years later. A lifelong fan who used to idolise Gary Sprake, he took over as chairman of the local education authority when it fell foul of Ofsted.

ALLAN LEIGHTON
(Deputy chairman)

Once dubbed world’s busiest businessman, he said he had nine jobs last year. His roles have included being the chief executive of Asda, chairman of Consignia and director of BSkyB and Scottish Power. Non-executive member.

NEIL HOLLOWAY

Another Leeds fan who joined the board as a non-executive member earlier this month as part of the shake-up promised at the AGM. The managing director of Microsoft’s UK business, he has a masters degree from Cambridge University.

DAVID SPENCER

The most popular board member with the supporters because of his hands-on approach as the club’s operations director. Formerly the catering manager at the club, he has been active in getting Leeds United Ladies up and running.

STEPHEN HARRISON

A former finance manager of the club who was given promotion to the role of chief operating officer last year. He has formerly worked for Dollond & Aitchison, the opticians chain, and also for the supermarket group, Asda.

----------------------------------------------------------

Times puntaroi rooleja ryhmässä - varsinkin Leightonin - ja kieltämättä teoriasta löytyy logiikkaa:

The sale of players has coincided with the hands-on involvement of Allan Leighton, the club’s deputy chairman and chairman of Consignia, who is understood to have ordered the books to be balanced immediately before football’s imploding transfer market could disintegrate further.

Koko tarina täältä:

http://www.timesonline.co.uk/article/0,,277-561113,00.html
 
Viimeistään tässä vaiheessa loputkin suomut tippuivat silmiltä eli on todellakin vaan todettava, että valioliiga on puhdasta bisnestä. Kuka tahansa pelaaja on kaupan jos vain ostaja löytyy ja hinnoista sovitaan.

Henk.kohtaisesti tämä nykyinen meno ja Leedsin tila kyllä riipaisee ja mielen vetää matalaksi. Takana on kohta 30 vuotta lojaalia kannatusta ja seuran tapahtumien seuraamista. Enpä muista koska olisi asiat yhtä huonossa jamassa olleet ellei sitten muistella aikoja kakkosdivarissa jolloin lähellä oli lähtö jopa kolmoseen. Toivottavasti saadaan jostain kasattua taisteluhenkeä niin, että nahka sentään pelastuu ja vältytään putoamiskurimukselta. 8)
 
Olinpa tuolta Eurosportin sivuilta lukevinani, että Ridsdale on saanut jo tappo-uhkauksiakin.. :-/
 
Juuh, kuulemma kaksi miestä seuraa mukana joka paikkaan..
Sääli että Ridsdale saa tässä kaiken niskoilleen, kun korjailee Dol:in jälkiä, tai ainakin sen mitä korjattavissa on :-/
 
Sääli että Ridsdale saa tässä kaiken niskoilleen, kun korjailee Dol:in jälkiä, tai ainakin sen mitä korjattavissa on :-/
Omin päinkö se DOL kaiken rahan tuhlasi ???

Näin jälkikäteen on hyvä sanoa, että mopo karkasi käsistä, mutta minulle jää ennen kaikkea mieleen DOL:n ajoista nuorisojoukkue (muistaako joku mikä oli aloituskokoonpanon keski-ikä alimmillaan ?)

Virhearviointeja DOL teki, mutta tuskin hänkään "ilman lupaa" pelaajia osteli.

Nykyinen tilanteemme kertoo sen mikä merkitys mestareiden liigaan (ja eurokentille) pääsyllä on nykyaikana.

 
Ajatuksenani oli se, että Dol kaiken aikaa puhui mediassa kuinka hienoja seuroja Lazio yms. olivat kun kuluttivat niin ja niin paljon rahaa, ja totesi että olisi ilo valmentaa sellaisessa seurassa. Näin Ridsdale aina taipui rahoittamaan uusia pelaajia ettei menetettäisi valmentajaa resursseihin tyytymättömänä jonkun muun seuran ruoriin, ja toki eurokentille pysyminen vaati satsauksia, mutta olisiko aivan näin yltiöpäisellä riskillä tarvinnut ostaa varsinkin kun otettiin vielä niin pirusti velkaa...
Mitä nuoriin tulee niin useimmat kruunujalokivistämme ovat Wilkinsonin ja Grahamin löytöjä, mutta toki Dol'kin teki hienoa työtä, en koskaan unohda hienoja pelejä mestareiden liigassa jotka olivat pitkälti Dol'n onnistuneen valmennustyön tulosta.
 
Back
Top