Leeds U23 - Premier League 2 Division 1

Tänään tuli käkättimeen lukemin 2-4. Hallinta aika selkeästi Leedsillä, etenkin ensimmäisellä puoliajalla. Viimeinen terävyys puuttui molemmissa päissä kenttää.

Spursin pojat rokottivat aika kovalla prosentilla virheistä. Edukseen esiintyivät tuttuun tyyliin tehokaksikko Greenwood-Gelhardt. Batella vielä hiukan hakemista jopa tällä tasolla, joten hiukan arveluttaa tuo keskikentän keskusta.
 
Täällä taasen arvostettiin Baten panosta. Itse en ole peliä nähnyt.

Ilmeisesti Leeds-liven porukka katseli peliä hiukan suopeammin silmin. Oli Baten esityksessä myös hyviä asioita, silloin kun annettiin aikaa, mutta kokonaisuudessaan hiukan valju esitys.
 
Eilen illalla tiukan taiston jälkeen 3-2 voitto. Puolustaminen edelleen suurilta osin kauhean näköistä. Tähän vaikuttanee sama ongelma mikä nähtävissä ykkösjoukkueessa, liikaa pelaajia väärillä pelipaikoilla. Toiselle puoliajalle tehty muodostelman muutos toi parannusta tähän.

Maalintekijöinä tuttuun tyyliin Summerville, Greenwood ja Gelhardt. Maalintekijöiden lisäksi edukseen esiintyivät Drameh, Klaeson sekä nyt hyvän ottelun pelannut Bate. Jenkinsiltä myös upea suoritus Greenwoodin maaliin, muuten vaikeuksissa. Lisämainintana pakko nostaa Summervillen esitys maalin lisäksi, huikeaa tekemistä koko 45 min mitä oli kentällä.
 
Jotain iloakin edustuksen rämpimisen vastapainoksi. U-23 pöllytti Liverpoolia 0-4 Gelhardtin tehdessä pari upeata maalia. Nyt kun Bamford jätettiin pois liigacupin pelistä niin toivoisi Joelle ja/tai Greenwoodille kunnolla peliaikaa Lontoossa.
 
Laitan tänne kun U-18 ei liene saanut omaa osastoa mutta… toisen kerran Liverpool saa isän kädestä viikon sisään. Nyt 5-2 ja maalintekijät 16 ja juuri viikolla täyttäneet 17- v junnut kun poolilla esim. 18v 7kk maalintekijä.. ja peli siis 5-2 meille ja sarjassa 2. sija.
Edustus voisi ottaa mallia.
 
U-23 tasuriin 1-1 Brightonin kanssa. Ihan Ok kun BHA siellä kärjen tuntumassa. Kunpa edustus pystyisi samaan..
 
Upea 3-0 voitto MunAsta. Olisi voinut olla isompikin. Aika vahvalla miehityksellä lähdettiin ja luulenpa että jos koko kausi menty näin, niin liigavoitto olisi ollut lähellä. Nyt sementoidaan paikkaa ensi kaudeksi Valioliiga 1:seen. Viime viikolla 16 täyttänyt Archie Gray oli tähti tultuaan vaihdosta loukkaantuneen Lewis Baten tilalle. Kannattaa katsoa kooste. Katsojia 9800.
 
No niin.. upeaa voittoa seurasi 0-1 häviö alapuolella olevaa Chelseaa vastaan ja jätti taas suuren mahdollisuuden putoamiseen. Meillä 4 peliä jäljellä ja Chelsealla ja Blackburnilla 6. Eroa näihin 2 ja 3 pistettä. Toinen täytyisi vähintäin saada pidettyä kun Derby valmis putoaja jo. (Niin kuin championshipissäkin alkaa olla ja tämä otetaan ilolla vastaan).
 
U-23 taistelee putoamista vastaan ehkäpä uhkaavammin kuin edustus, mutta eilen hieman helpotusta kun Crystal Palace kaatui 4-0. Summerville tempaisi hattutempun. Mies lienee sarjan paras pelaaja eikä pidä päästää mihinkään muille maille reiluun milliin, vaan peliaikaa mieluummin ensi kaudelle jos/kun Barca hommaa Raphinhan ja Spurs Harrisonin.
 
Tärkeät vikat matsit edessä. Sarjan 1 & 3. pisteitä ois hyvä tulla kun sijoitus juuri viivan yläpuolella Chelsean edellä. Tämän iltaiseen kotimaysiin Cityä vastaan myyty yli 18000 lippua.. buumi on kova sijoituksesta riippumatta.
 
Tärkeät vikat matsit edessä. Sarjan 1 & 3. pisteitä ois hyvä tulla kun sijoitus juuri viivan yläpuolella Chelsean edellä. Tämän iltaiseen kotimaysiin Cityä vastaan myyty yli 18000 lippua.. buumi on kova sijoituksesta riippumatta.
Takkiin tuli 1-3, mutta yleisöä kunnioitettavat 21k+ joka ilmeisesti myös sarjatason ennätys
 
Taitaa olla putoaminen edessä. Vika peli Arsenalia vastaan 1-1. Chelski 2 pinnaa perässä ja 2 matsia jäljellä.
Edustusjoukkueen kevyt materiaali kostautui tännekin.
 
Harmi sinällänsä koska ollaan satsattu Akatemiaan.Kahden vuoden aikana ollaan hankittu yli kymmenen pelaajaa Akatemian riveihin.
Monet näistä nuorista lupauksista varmaankin haluavat jättää seuran vaikka sopimusasioista en tiedäkään.Summerville ja kumppanit tähtäävät ykkösjoukkueessa pelaamiseen eivätkä suinkaan Akatemian kakkostasolle.Kuten Smithjones totesikin kapea materiaali koetteli Akatemian rivejä loukkaantumissuman keskellä.Talven heikon putken aikana saatiin 11 pelistä 3 pistettä.
 
Back
Top