Leeds matkailu

Lento Manchesteriin on paras, hyvät yhteydet Leedsiin. Voi lentää pelipäivänäkin.
Kotimatseja enää kolme, joista huomiseen ehkä hieman kiire. Sen jälkeen Wolves ja Norwich.
 
Joo kiitoksia tiedoista. Oon tota wolvesia miettin, tosin pääsen vast 3h enne lentoo duunist :D pääkoppa ei kestä mahollisii pleijjareit..
 
8.12.2018 Leeds - QPR
5 v. poikani pääsee kokemaan Elland Roadin tunnelman. Pohjalla yksi kova ottelu, HJK-RoPS tältä kesältä :)

Muistaako joku ulkoa, että missä kohtaa "Ei jäsen" tulee liput myyntiin ja vs. jos olisi jäsen? Tällä kaudella yleisömäärät olleet aika hyvät.
 
Onko ketään lähdössä nyt syksyn aikaan ER:lle kotimatsiin?
Suunnitelmissa on kaverin kanssa lokakuun Villa peli ja käytäs katsomassa Harrogate-Brentford peli myös. Lippujen saaminen onkin sitten oma kysymys, miten siinä onnistuu...liityin jäseneksi ja lähiviikot näyttää miten tuo systeemi lippujen osalta netissä toimii.
 
Last edited:
Onko ketään lähdössä nyt syksyn aikaan ER:lle kotimatsiin?
Suunnitelmissa on kaverin kanssa lokakuun Everton peli ja käytäs katsomassa Harrogate-Brentford peli myös. Lippujen saaminen onkin sitten oma kysymys, miten siinä onnistuu...liityin jäseneksi ja lähiviikot näyttää miten tuo systeemi lippujen osalta netissä toimii.
Ihan tarkkaan en systeemiä itsekään tunne, mutta kuultu ja luettu vähän sieltät äältä että voitat todennäköisemmin lotossa päävoiton kuin pääset Leedsin kotimatsiin.
 
Joo, päivän otteluohjelmassa sanottiin, että tähän matsiin 8000 lippua havitteli parhaimmillaan 29 000 ihmistä nettimyyntijonossa.
 
Hankalaa tulee olemaan lippujen saanti. Onko foorumilaisilla kokemusta järjestetyistä matkoista- esim. jalkapallitravel. KOn-Tiki , tjareborg, elämysmatkat tms, miten ne toimii?
 
Hankalaa tulee olemaan lippujen saanti. Onko foorumilaisilla kokemusta järjestetyistä matkoista- esim. jalkapallitravel. KOn-Tiki , tjareborg, elämysmatkat tms, miten ne toimii?
Me otettiin muistaakseni Arealta (onkohan enää?) liput jotka toimitettiin hotelliin. Hinta oli kylläkin 100€ ja vuosi 2006. Championship matsi Leeds -Reading.
 
Johan sattui.Itse olin tuossa samaisessa Reading pelissä.Ajankohta oli pääsiäinen ja peli päättyi 1-1.
Liput muistaakseni tilattiin netin kautta suoraan Leedsista ja paikat olivat fanipäädyssä.Nykyään käsittääkseni tuonne fanipäätyyn
ei enää myydä yksittäisiä lippuja.Hinnasta ei ole kyllä mitään muistikuvaa.
 
Me oltiin John Charles- standissä rankkariviivan kohdalla josta näki hyvin Rob Hulsen maalin. Silloin punta oli eri suhteessa euroon, mutta jos hiukankaan muistan oikein niin £35 eli ~ 50€ oli lipun hinta, josta siis maksettiin tuplat matkatoimistolle. Matsilipun kanta hävinnyt jonnekin ni ei pysty varmistamaan.
 
Olin pojan kanssa myös Leeds-Reading pelissä mutta vuosi oli 2011 ja pääsiäisen aikaan sekin :)
Se on viimesin matsi minkä olen ERlla käyny katsomassa.
Sitä edelliset on 2005 huhtikuulta vs Wolves ja 2005 lokakuulta vs Southampton + reservien matsi ManUa vastaan South Leeds Stadiumilla.
 
Lisättäköön vielä, että Kinnear puhuu tuossa tuoreessa haastattelussa lipuista, membershipeistä ja niiden tuomista haasteista
 
Varasin reissun 30.9-3.10 Kon-Tikin kautta, homma pelas mainiosti. Lennot Hki-Manc-Hki 341€ , peliin Yeboah Crossbar package+3 yötä hotelli Ibis 510€.
Tarkotus käydä katsomassa kakkosleague Harrogate-Brentford peli 1.10 ja sitte Leeds-Villa 2.10, maanantaina iltalento kotiin.
 
Back
Top