Leeds-Burnley Su 27.12.2020 klo 14:00 vkisa

smithnjones

Well-known member
Mennään vähän liikaa Burnleyn ehdoilla, pelin tempo on täysin olematon. Tosin Elland Roadin nurmi näyttää myös aika raskaalta pelata.

Sama fiilis.. ehkä puolustuksen haavoittuvuus hieman mielessä ja omiin menneet pallot viime pelissä. Toinen vielä ni helpottais hiukan.
 

Bussche91

Member
Surkein ja aneemisin puoliaika pitkään aikaan. Meslierille taas ainoot puhtaat paperit. Onneks sentään voitto ja nollapeli tuli.
 

Bielsaball

Member
Strujkilta oikein hyvä peli. Saatan olla väärässä, mutta ihan kuin suosiolla annettu pelin hallinta Burnleylle ja säästetty paukkuja WBA-peliin. Toki lähinnä perunapeltoa muistuttava kenttä saattoi myös vaikuttaa asiaan.
 

Joke

Moderator
Saatan olla väärässä, mutta ihan kuin suosiolla annettu pelin hallinta Burnleylle ja säästetty paukkuja WBA-peliin.

En usko!
Pienellä epäonnella (ja toisenlaisella tuomiolla) olisi tulos ollut 0 pistettä.

Ei päävastustajia vastaan säästellä.
 

KakeJ

Member
3 pinnaa, muulla ei väliä...
Näin juuri, jalkapallo ei ole kuviokelluntaa.
Mutta viimeiset puoli tuntia ei ollut terveydelle hyväksi, ainakaan minulle.
Pallot pitäisi saada paikoista kehikkoon eikä katsomoon, niin olisi vastustajan kassarillakin tekemistä ja joku saattaisi livahtaa sisäänkin.
 

tc

Active member
No, vähän realismia. Burnley pelaa viidettä kautta putkeen Valioliigaa ja on hyvässä vireessä.
Meillä on nousijajoukkue, kolme topparia poissa. Silti hallitsimme ekaa puoliaikaa selvästi. Tasapeli olisi varmaan ollut ns. oikea tulos. Sekin olisi ollut ihan ookoo, kun tavoite on jatkaa tässä sarjassa.
Montakin hyvää esitystä tänään. Philips erinomainen, Ayling vahva, Bamford työteliäs (ja varma rankkari). Struijk parantaa, Meslier samoin.
 

Vessu

Member
Toinen jakso kävi sydämen päälle. Isokokosta jengiä vastaan ollaan helisemässä erikoistilanteissa. Onneks Meslier on hyvässä vedossa, sai häiriköityä sen verran että ei omissa kolissu. Syöttöjen tarkkuudessa parantamista. Bielsa reagoi aivan oikein Rodrigon turhautumiseen ja ukko vaihtoon. Raphinhalle olisi suonut onnistumisen, mutta jos säästy Albion-peliin... Big Sam oli tuonut vanhat konstit ja rääpivät pinnan Anfieldilta joten siellä on wballa henki päällä ja hemmetin vaikea peli taas tulossa (ei kait helppoja olekaan).
 
Top