Konferenssiin leedsiläisseura

Sir_Edwin_Gray

Active member
Farsley Celtic voitti nousukarsintafinaalin ja nousi Konferenssiin, näin saatiin leedsiläisedustus tälle sarjatasolle.

http://www.farsleyceltic.co.uk/

fceleb2.jpg


Kuten tunnettua kaupungissa on vain yksi ammattilaisseura, alemmilta tasoilta löytyy sitten amatööriporukoita muutamakin kappale. Ja nyt siis kovassa nousujohteessa oleva Farsley Celtic on enää pari pykälää alempana kuin LUFC - Celtic on noussut neljässä kaudessa huimat 3 kertaa! Kuten arvata saattaa seurassa on nippu LUFC-kytköksiä, entisiä trainee-sällejä yms.:

http://www.leedsunited.com/page/NewsroomDetail/0,,10273~1025040,00.html

Täytyisi joskus käydä ihmettelemässä ottelua paikan päällä, vaikkei muuten niin kuriositeettinä. Tällä menolla kohta on ohjelmassa paikallisottelu!
 
ainakin pari palaajaa on kahden vuoden takaisesta Leedsin Akatemia joukkueesta mukana; pakki Serrant ja veskari Wilberforce.
 
ainakin pari palaajaa on kahden vuoden takaisesta Leedsin Akatemia joukkueesta mukana; pakki Serrant ja veskari Wilberforce.
Myös Leedsin entinen kuntovalmentaja Carl Serrant näyttäisi olevan pelaaja-valmentajana tuolla. Lisäksi ainakin Bailey Camfield ja Damian Reeves ovat Leedsin akatemiasta.
 
Aika mukavasti on tosiaan vanhaa LUFC-akatemiaa kerääntynyt.

Tuo Reeves muistaakseni kunnostautui juuri nousufinaalissa viime kaudella. Kuluvan kauden sijoitus roikkuu juuri putoamisviivan yläpuolella, saa nähdä on meneekö taisteluksi sarjapaikasta. Konferenssin muuta yorkshireläisedustusta ovat York ja Halifax, ei kai muita?
 
Farsley Celtic removed from Blue Square North

_46321992_44001715.gif


"Farsley Celtic have been removed from the Football Conference. Celtic failed to complete their last three Blue Square North fixtures after administrators rejected several rescue packages from a consortium.

This means Farsley's full playing record will be expunged and the league table will be re-calculated without their results. The West Yorkshire club hope to reform for next season in the Unibond First Division North."

:( 
Harmi homma, mutta näitä tulee nyt. Pykälää ylempänä päättyi Chester Cityn taival kesken kauden.
 
Back
Top