Kausi 2023-2024

Onkos kellään muistikuvaa miten aikasemmat kaudet on menny taloudellisesti?
Viime käden tietoa että maksamatta vielä £190M Valiossa ostetuista pelaajista. Jos ei nousta niin pitää myydä 100M arvosta ainakin pelaajia kun parachute payment laskee myös.
Toisaalta jos noustaan niin tuskin on varaa hirveästi tuhlata uusiin pelaajiin...
 
Ois niin mieli tehnyt lähteä Wembleylle, mutta ei ole mahdollista. Tosin en tiedä olisiko lippujakaan kuinka helppoa saada?
 
Kausi päättyi melkoiseen pettymykseen, sitä saatiin mitä tilattiin, pelattiin aikas huonosti wembleyllä.

Meillä oli saumat suoraan nousuun, mutta aivan järkyttävä sulaminen loppukaudesta romutti sen.

Kun ensi kauden joukkuetta aletaan rakentaa, toivottavasti nyt ihan oikeasti hommataan 9 paikan pelaaja, ihan liian monta siirtoikkunaa ollaan siitä luistettu.
Piroesta ei siihen oo ja Bamford on sairastuvalla tai muten vaan pihalla ( okei oli pieni jakso kun maaleja syntyi)
 
Aika jännä kesä taas edessä; ketä lähtee, ketä tulee. Toivottavasti nämä ovat ajoissa selvillä eli kauden alkaessa.
 
Aika jännä kesä taas edessä; ketä lähtee, ketä tulee. Toivottavasti nämä ovat ajoissa selvillä eli kauden alkaessa.

Meidän omistajien pitäis kesällä näyttää vähän hauista hankinnoissa sekä myynneissä.
Myydään vain niitä millä ei ole käyttöä ja hankitaan ihan oikeita vahvistuksia.
Ne meitin nyt vuokralla olevat, ne toivottavasti myydään kaikki ja Summervilleä ei missään tapauksessa.
Gnonto saa mun puolesta mennä.
 
Oliko Kamaralla jokin loukki, silloin kun hän kauden loppuvaiheissa aloitti usein penkillä?
Jos muistan oikein, niin samoihin aikoihin "sulamisemme" tapahtui ja tappioita tuli.

Viisaamat ja viitseliäämmät tarkistakoot onko Kamaran penkillä istumisten ja joukkueemme tappioiden välillä tilastollista yhteyttä
 
Meillähän oli hieno vire 2024 alkuvuodesta jolloin pelattiin 13 peliä ilman tappioita, joista yhteensä 12 voittoa ja yksi tasuri. Sitten tuli maajoukkuetauko, jolloin pelattiin Wales-Suomi ottelu 21.3., jonka jälkeen Wales pelasi vielä jatkokarsinnan Puolaa vastaan mikä eteni aina rankkareihin joista Puola selvisi jatkoon.

Tuon tauon jälkeen vire katosi ja loppukauden otteluista tuli 2 voittoa, 2 tasuria ja 4 tappiota. Helppo tietysti sanoa että jos tuo alkuvuoden vire olisi kestänyt, olisi nousu tullut. Mutta kuten tiedämme kaikki, tässä sarjassa tulee kaikille joukkueille aina myös heikompia jaksoja. Heikompi jakso tuli sekä Leicesterille että myös Ipswichille. Onko se sitten sulamista vai mitä?

Kamara oli avauksessa koko alkuvuoden tappiottoman putken aikaan, kuten myös 4 peliä heti tuon maajoukkue tauon jälkeen. Näistä tuli voitto, 2 tasuria ja tappio. Tämän jälkeen tippui 3 peliksi penkillä. Mitään loukkaantumista hänellä ei mielestäni/muistaakseni ollut. Maajoukkue tauon jälkeen peliesitykset tosiaan olivat vaisuja. Silloin jouduttiin kokoonpanoa vähän muokkailemaan. Ilia Gruev oli hetken loukkaantuneena tauon jälkeen ja sillä saattoi olla osiltaan vaikutus. Myös Walesin pelaajat Ampadu, Rodon, James, Roberts saattoivat olla melko kuormittuneita tuohon aikaan.

Kun Kamara istui penkillä 3 ottelua, oli tuloksena voitto ja kaksi tappiota. Väittäisin että Kamaran penkillä istuminen ei ollut tekemistä meidän tappioiden suhteen. Huono vire oli alkanut jo aiemmin, silloin kun Kamara oli avauksessa. Kamara ei noissa otteluissa ollut missään nimessä parhaimmillaan, kuten ei ollut koko muukaan joukkue.

Mielestäni on myös hyvä muistaa että käytännössähän Leeds teki kaiken tarpeellisen nousun suhteen. 90 pistettä olisi millä tahansa kaudella aikaisemmin riittänyt suoraan nousuun. Jos nyt olisi joku sanonut ennen kautta että kelpaako 90 pistettä, olisi kaikki ottanut sen vastaan kun olisi luullut että sillä nousee suoraan.

Tai tietysti, eihän Leeds tehnyt tarpeeksi, koska 90 pistettä ei riittänyt nousuun. Pettymys on suuri. Silti, mielestäni tämä oli melko onnistunut kausi, kun ottaa huomioon lähtökohdat mistä kauteen lähdettiin. Saa nähdä millaiseksi ne lähtökohdat ensi kautta varten saadaan rakennettua tässä keseän aikan.
 
Last edited:
Red Bull varmasti jo pidemmän aikaa tähyillyt myös Englannin suuntaan ja eikös Leedsin osalta näitä huhuttu joskus aikaisemminkin jo. Alkaa omistajina olla ainakin kohta loputtoman rikkaita tahoja. Eivät nyt vielä ainakaan saa muuta kuin pelipaita sponsori sopimuksen. Joku päivä sitten Red Bull Leeds ja Red Bull Arena....
 
Saatiin siivet..
Katsotaan mihin ne kantavat.
Kuukausi sittenhän Red Bull järjesti myös mäkihypyn maailmanennätyksen, 291 metriä. Siinä siivet ainakin kantoi pitkälle!

Helpottaakohan tää diili kuinka meitin tulevia pelaajamyyntejä??
Tuskin tämä yhteistyö vielä pelaajaliikenteeseen vaikuttaa. En tiedä. Liiketoimintaahan he jalkapallolla jo nyt tekevät ja kyllä siellä varmasti myös kulissien takana ainakin kontakteja/keskusteluita syntyy.

Leeds keskustelut tosiaan olivat jo silloin 10 vuotta sitten, muistin oikein. Selvästi nähneet että Leeds se paras paikka päästä mukaan Englantilaiseen futikseen, nyt jalkaa on saatu ainakin vähän ovenväliin.

Ja kyllähän meillä sitä Red Bull historiaa tässä jo onkin ollut. Esimerkiksi surullisen kuuluisat tapaukset Jean-Kevin Augustin ja Jesse Marsch.

Tänään huomasin huhun missä Kalvin Phillipsiä vietiin Red Bull Leipzigiin.

Paitasopimuksen arvellaan olevan kaikkien aikojen suurin Championshipissä mutta paljoa ei vielä tiedetä. Mutta eihän tässä hirveän kauan tarvinnut olla ilman puheenaiheita.
 
Last edited:
Melkoista huhumyllyä pyörii myytävistä pelaajista.
Millaisella summalla meitin on oikein myytävä pelaajia ettei tule pistesanktioita?
 
Kuulostaa uskomattomalta,mutta leedslive.co.uk sivustolla on useampaankin kertaan mainittu että meillä olisi velkaa maksamattomista pelaajasiirroista £190 miljoonaa usealle eri seuralle.Tästä olisi kesäkuun/kesän aikana maksettava £73 miljoonaa.Ainakin tämän kesän velkoja olisi tarkoitus rahoittaa pitkälti pelaajasiirroilla.
Toisaalta omistajat puhuvat että olisi tarkoitus rakentaa mahdollisimman vahva joukkue ensi kaudeksi.Tiedä sitten mitä tässä oikein uskoisi.Joka tapauksessa tuntuu että puolet joukkueesta on siirtohuhujen kohteena.
 
Kuulostaa uskomattomalta,mutta leedslive.co.uk sivustolla on useampaankin kertaan mainittu että meillä olisi velkaa maksamattomista pelaajasiirroista £190 miljoonaa usealle eri seuralle.Tästä olisi kesäkuun/kesän aikana maksettava £73 miljoonaa.Ainakin tämän kesän velkoja olisi tarkoitus rahoittaa pitkälti pelaajasiirroilla.
Toisaalta omistajat puhuvat että olisi tarkoitus rakentaa mahdollisimman vahva joukkue ensi kaudeksi.Tiedä sitten mitä tässä oikein uskoisi.Joka tapauksessa tuntuu että puolet joukkueesta on siirtohuhujen kohteena.

En ny oikein ymmärrä, miten meillä on maksamattomia pelaajasiirtoja? Ollaanko osteltu osamaksulla?
 
Back
Top