Kausi 2023-2024

Ja näillä lähdetään liikkeelle punapaitoja vastaan: Leeds United: Klaesson, Hjelde, Drameh, Cooper, Mullen, Gyabi, Shackleton, Greenwood, Poveda, Sinisterra, Rutter.
 
Klaesson, Gyabi, Rutter ja Joseph omaan silmään eilisen suurimmat onnistujat. Puolustuksen taso huolettaa. Cooper, Ayling ja Struijk ovat todella heikkoja. Onneksi Cresswell on vielä näkemättä ja toivottavasti Wöber jatkaa.

Hyökkäykseen tarvitaan myös kunnon ykköskärki. Rutter näytti lupaavia merkkejä, mutta on edelleen raakile. Muihin ei löydy juuri nyt luottoa. Gyabi ja Gray tulee olemaan tulevaisuudessa kova kaksikko keskikentällä, mutta tulevalle kaudelle junnujen tueksi tarvitaan laatua ja kokemusta.

Eli kova tarve olisi vahvistuksille.
 
Poveda ja Moore yllättivät myös positiivisesti. Samoin Drameh oikeana pakkina, mutta vasempana oli ihan pihalla.
Kokonaisuutena surkea esitys, etenkin kun vastassa oli vain junnuja 😞
 
Leeds have reportedly beaten Barnsley in a 'behind closed doors' friendly today, winning 9-1!

Goals coming from...
Joseph 4
Summerville 2
Gelhardt
Rutter
Wober
 
Pian epäilen mahtoiko peliä olla ollenkaan.. tai puuttuiko toimittajat. Kuulemma Barnsleyn jossain sivuilla mainittu 10-1.
Uusi päivitys maalintekijöihin..

Yesterday (Saturday) leeds battered Barnsley in a behind close door friendly 9-1

Yes nine goals.
*updated*
Geldhart 2, Rutter 2, Joseph 2, James, Poveda, Greenwood

#lufc #leeds #leedsunited #football #insta #altv #instafootball #soccer #fanschannel #fifa #sport #premierleague #like #efl #epl #championship #manager #farke #transfer #btsport #skysports #waccoe #mot #alaw #Barnsley #friendly
 
Uusien omistajien joukossa herätti huomiota yhdessä 49ers' Enterprisesin kumppanina toimiva ryhmä nimekkäitä urheilijoita, jotka vähemmistösijoittajina investoivat seuraan Big League Advantage-nimisenä kollektiivinä:

Michael Phelps (uinti), Jordan Spieth (golf), Justin Thomas (golf), Larry Nance Jr. (koripallo), TJ McConnell (koripallo), Myles Jack (amer. jalkapallo), Erik Johnson (jääkiekko), Gabriel Landeskog (jääkiekko). Lisäksi muitakin, mutta he eivät ole halunneet nimiään julkisuuteen.
 
Yksi parhaiten palkatuista korishemmoista Russell Westbrook on julkisesti kertonut sijoittaneensa myös kuten huippu golffaaja Ricky Fowler, jonka nimeä ei enää ole mainittu. Haastattelu varmasti löytyy jossain ja mainitsee että sai mukaansa juuri Spiethin ja Thomasin.
Sijoitusta oli ehdottanut yorkshireborn caddy joka tunsi nämä ukot.
 
Sen mitä eilisestä matsista kuvan pätkimisen välistä näki niin ei ollut hääppönen esitys.
Selväksi tulee aina vahvemmin että tarvitaan maalintekijä ja play maker yläkertaan, ja maalivahti sekä vaspa alas. Ehkä muuallekin soisi vahvistuksia.

Farke kertoi pelin jälkeen että Wöber ei pelannut kun on sopimus neuvotteluja jonnekin päin ja Harrison sekä Adams ovat ehkä pelikuntoisia Syyskuun maaottelu tauon jälkeen. Sikäli ehkä hyvä niin ei olla herroja helpolla ostamassa tässä ikkunassa kun ovat rampoja.

Archie Grayn kosketukset ja taito jäi mieleen positiivisena.
 
Mielenkiintoista nähdä millaisella ryhmityksellä lähdetään tänään Forestia vastaan ja alkaako peli jo muistuttaa jalkapalloa :unsure:
 
Näyttihän se paremmalta 👍
Kokoajan menty parempaan päin. Ukot samat, valmentaja vaihtui. Näyttäisi että nyt meilla taas oikeasti on valmentaja eikä mediassa viihtyvä pelle.
 
Nyt paljastunut vielä että Rutterilla on handshake-sopimus Ortan kanssa että mies voi lähteä lainalle jos joku maksaa hänen Valioliiga palkkansa. Hoffenheim ja Freiburg kiinnostuneina. Tähän kun lisätään että hän ja Bamford nyt loukkaantuneita niin vanhojen lisäksi ei kovin hyvältä näytä. Hyökkäys on kovin kevyt.. toki voi olla herrojen kanssakin.

Useampi taho jo povaa että jäädään jopa pleijareiden ulkopuolelle jos toki on niitä ikioptimistejä jotka ovat varmoja sarjan voitosta. Niin tai näin mutta siirrot pitää saada maalin molempiin suuntiin nopeaan.
 
Eipä näillä mitään käytännön merkitystä ole, mutta vedonlyöntifirmojen ranking keskiarvokertoimien mukaan: (en tiedä mistä lafkoista nämä on laskettu)

Leicester
Leeds
------------------------------
Southampton
Middlesborough
Norwich
Ipswich
-----------------------------
Watford
West Brom
Sunderland
Stoke
Coventry
Millwall
Blackburn
Swansea
Bristol City
Hull
Sheffield W
Preston
Birmingham
Cardiff
QPR
----------------------------
Huddersfield
Plymouth
Rotherham
 
Meidän tilanteen ennalta arvaamattomuutta kuvaa se että Veikkauksen kertoimien mukaan olisimme kakkos suosikki voittamaan sarja heti Leicesterin perään, mutta putoamiskertoimissa Sotonia pidetään varmempana säilymään kun Leeds..
 
Tilastonikkareille:
Jotenkin sävähdytti/hämmästytti, kun näin pelikentällä Leedsin pelaajalla numeron 4
Kuinka monella edustuksen avauksen pelaajallamme on ollut tuo numero Bremnerin jälkeen.

(Älkää sanoko, että joka kaudellahan on jollakin ollut.
Rothmannit löytyvät jostakin laatikoideni syövereistä, mutten viitsi kaivaa)
 
Back
Top