Huhumylly

Joo, tosiaan en yhtään tiedä, kuinka suuri meidän pelaajakassamme nykyisellään on ja miten tämä mahdollinen tuleva omistajakuvio tulee siihen vaikuttamaan. Mutta vaikka sieltä nyt sitten puikkoihin tulisi millainen megamoguli tai miljardibrändi tahansa ja rahaa olisi maailman tappiin asti, niin tappiota emme silti saa liiaksi tehdä. Tai no, nykyäänhän kyllä saa. Tai ainakin Everton saa.
 
" Tai ainakin Everton saa." ...Ja me tiputtiin ja tiputiin...
On vain IHME jos ei Evertoni saa edes piste menetyksiä?
 
'Whether Phillips stays at Leeds or not, the club have eyes on other central midfielders.

They made enquiries about Manchester United’s James Garner in the second half of the season and Garner’s stock has risen during a promotion year on loan with Nottingham Forest.
They have an existing interest in Lewis O’Brien, part of the Huddersfield Town side who lost to Forest in Sunday’s Championship play-off final. Leeds refused to stretch to Huddersfield’s asking price for O’Brien a year ago but they have continued to monitor him.

The Athletic understands that the club have been following Rasmus Kristensen, another RB Salzburg asset.
Kristensen, 24 and a Denmark international, has been at Salzburg since 2019, the same summer that Leeds head coach Jesse Marsch joined the Austrian side as head coach. The pair worked together for two years and Kristensen, like Aaronson, is widely expected to move on from Salzburg before the start of the 2022-23 term. Borussia Dortmund are keen on him and Brentford have been linked with him in the past fortnight. Kristensen, who would cost about £10m.

Discussions, meanwhile, are ongoing about whether or not to recruit a more experienced second-choice goalkeeper as cover for Ilian Meslier. Leeds have youngster Kristoffer Klaesson as back-up for Meslier but they explored a loan deal for West Ham United's Darren Randolph in January and are pondering the idea of increasing their choice of keepers.'

Phil hay, The Athletic
 
Tuo Rasmus Kristensen olisi varmasti huippuvahvistus. Tanskan maajoukkue pelaaja, ikää vasta 24 v. Kehuttu Itävallan Bundesliigan parhaimmaksi pakiksi. Teki viime kaudella 7 maalia. Juoksee ylös-alas ja Marsch tuntee miehen kyvyt. Aiemmin Ajaxissa ollut kauden. Hinnaksi arvioidaan 10M.
 
Nettiä kun selailee, niin meinaa pää hajota, ollaan milloin mistäkin pelaajasta kiinnostuneita, taitaa vaan olla hevosmiesten tietotoimiston juttuja suurin osa...
 
Nettiä kun selailee, niin meinaa pää hajota, ollaan milloin mistäkin pelaajasta kiinnostuneita, taitaa vaan olla hevosmiesten tietotoimiston juttuja suurin osa...
Näin se on. Kun otteluita ei ole, mutta otsikoita kuitenkin tarvitsisi...
 
Nettiä kun selailee, niin meinaa pää hajota, ollaan milloin mistäkin pelaajasta kiinnostuneita, taitaa vaan olla hevosmiesten tietotoimiston juttuja suurin osa...
Näitä kun on aikansa selaillut, satoja ja taas satoja toisensa jälkeen, niin kyllä se silmä pikkuhiljaa harjaantuu sieltä poimimaan ne todennäköisimmät ja karsimaan pois hevosmiesten jorinat. Toki ei meikäläiselläkään tuo suodatin vielä sataprosenttinen ole, ei lähelläkään, mutta sehän se tästä arvuuttelusta niin mielenkiintoista tekeekin 😁
 
Kannattaa huomioida myös huhujen kertojat. Hay ja Romano yleensä kartalla eivätkä jatka hevosmiesten juttuja.
MOT taasen kertoo että Kristensenistä on jo tehty 9,9M£ tarjous johon Salzburg ei ole vielä vastannut. Kertoo myös että miehelle ei ole annettu lupaa neuvotella ehdoista.

Toisessa osiossa kertoo että ollaan taas kiinnostuneita valioliigan lahjakkaimmasta ei lahjakkaasta pelaajasta, Adama Traoresta. Tämän toivon tulevan hevosmiesten suunnalta.
 
Yhden/kahden tuoreen haastattelun perusteella Noa Lang vaikuttaa ylimieliseltä m**kulta 😁

Romanokin twiittaili useamman kerran väärää tietoa Raphinhan ulososto-ehdoista
 
Yhden/kahden tuoreen haastattelun perusteella Noa Lang vaikuttaa ylimieliseltä m**kulta 😁

Romanokin twiittaili useamman kerran väärää tietoa Raphinhan ulososto-ehdoista
Eihän sitä tunnu tietävän vielä ketään. Useita eri versioita tulee vastaan jatkuvasti.
 
Tämmöistä kertoo skysports:

Leeds 'set to sign' £10m Salzburg defender Kristensen​

Denmark full-back Rasmus Kristensen has agreed personal terms with Leeds and a deal is now in place for him to move to Elland Road, according to The Telegraph.
Jesse Marsch identified the 24-year-old as a key summer target after working with him at Red Bull Salzburg, and he is now set to arrive from the Austrian club along with USA midfielder Brenden Aaronson.
Brentford and Borussia Dortmund were interested in Kristensen but “the deal is in place” for him to move to Leeds, according to a source, which is expected to reach up to £10m.
Kristensen will compete with Luke Ayling at right-back where the Leeds vice-captain started almost every game last season when he was available. Stuart Dallas can also deputise in the position but is out for the rest of the year with a knee injury.
 
Eihän sitä tunnu tietävän vielä ketään. Useita eri versioita tulee vastaan jatkuvasti.
Tarkoitatko Raphinhaa? Silloin talvella/alkukeväästä kun Romano useaan otteeseen twiittaili Rahinhan ulosostoehdoista "se on x määrä vaikka Leeds pysyisi Valiossa", niin Ortahan sen kumosi Marcan(?) haaastattelussa. "Ei ulosostohintaa jos säilytään, ehto on jos pudotaan". Ja se oli osoitettu suoraan Romanolle: "lopeta se p*askanpuhuminen"
 
Tarkoitatko Raphinhaa? Silloin talvella/alkukeväästä kun Romano useaan otteeseen twiittaili Rahinhan ulosostoehdoista "se on x määrä vaikka Leeds pysyisi Valiossa", niin Ortahan sen kumosi Marcan(?) haaastattelussa. "Ei ulosostohintaa jos säilytään, ehto on jos pudotaan". Ja se oli osoitettu suoraan Romanolle: "lopeta se p*askanpuhuminen"
Tarkoitan sitä että Raphinhan ulos ostosta on yhtä monta versiota kuin tietäjiä. Ei tarvi kun googlata niin uusia versioita tulee vastaan.
Kristensenin sopimuskin laittaa harkitsemaan kun Telegraph ilmoittaa eikä sen juttuihin ollut uskominen edes 80 päivässä maailman ympäri sarjassa.
 
Tarkoitan sitä että Raphinhan ulos ostosta on yhtä monta versiota kuin tietäjiä.
Minä ainakin uskon tietoon, joka tulee seuran sisältä. Taitaa olla aika harvinaista että seuran johto-osasto ottaa koskaan kantaa siirtohuhuihin, mutta tässä tapauksessa Orta otti. Itse ainakin luotan/luotin siihen tietoon enemmän kuin muiden.

"Leeds’ director of football Orta has seemingly hit out at Romano for his inaccurate reporting while the Spaniard has also discussed his relationship with the attacker’s agent Deco and a potential move away from Elland Road.

Raphinha doesn’t have a clause if we stay in the Premier League,” Orta told Radio Marca, as quoted by Mundo Deportivo.

“I say this because a transfer guru said the other day that he had a clause for an amount and he doesn’t. Sometimes the transfer guru is wrong. "

Mutta ylipäätään mitään ei kannata uskoa, ennenkuin seuran sivulla asia vahvistetaan. Koskee niin tulijoita kuin lähtijöitä ja myös akatemiahuhuja: Leeds interested in Birmingham's George Hall and Wet Hams's Sonny Perkins. Jälkimmäinen kai jo pelannut valioliigaakin muutaman minuutin.
 
Last edited:
Kristensen kuulemma medikaalia vaille valmis. Se tehdään sitten maajoukkuepelien jälkeen, eli n. 2 viikon päästä
 
Varovainen (y) Kristensenille.

Ja jos tulee ni kertoisko se ehkä myös jotain valmentajasta. Että kaksi (aaronson) entistä pelaaja valmiina tulemaan uudelleen saman valmentajan joukkueeseen. Ei varmaan ainakaan huonoa.

Tänään Ranska-Tanska, mahdollisuus scouttaa.
 
Nämä ovat aina yhtä petollisia aikoja seurata huhumarkkinoita, kun likipitäen jokainen pelaaja aina San Marinon C-divaria myöten on agenttinsa mukaan "viimeistelyjä vailla" siirtoa Leedsiin. Mutta koska olemme jo hyvissä ajoin ottaneet lentävän lähdön pelaajakaupoille, niin yritetään nyt jotain aineksia ehtiä kaatamaan tänne huhumyllyynkin ennen kuin konkreettisesti ovet käyvät.

Aaronsonin ja Kristensenin kaappausten myötä olen suosiolla siirtänyt muut keskikenttäpelaajia ja (oikeita) laitapakkeja koskevat huhut tästedes taka-alalle. Seuraava korjausta vaativa kipupiste omissa papereissani on uusi hyökkääjä, mielellään vielä sellainen ansioitunut maalintekijä.

...joten luonnollisesti tällä hetkellä kovin kuhina käy Bayern Münchenin puolustavan keskikenttäpelaajan Marc Rocan, 25, ympärillä 😒 No joo, kun tarkemmin miettii, niin keskikentän lisävahvistaminen käy toki järkeen. Phillipsiä kun kovasti ollaan viemässä suurempiin ympyröihin, niin kyllähän me hänelle korvaajan tarvitsemme. Ja vaikkei hän lähtisikään, niin hänelle olisi hyvä saada keskikentän pohjalle kaveriksi joku kelpo kaveri jakamaan työsarkaa. Bielsahan peluutti Kalvinia pääasiassa yksinäisenä pelintekijä-ankkurina, kun taas Marschin suosimassa taktiikassa on kaksi keskikentän pohjapelaajaa. Roca voisi tässä tapauksessa ottaa Phillipsiltä pelintekovastuuta, sillä vaikka me tiedämmekin Phillipsin syöttötaidot, niin Roca on tässä sitten ihan omaa luokkaansa. Tai ainakin oli vielä pelatessaan Espanyolissa. Bayernissa hän on esiintynyt kentällä ainoastaan 24 kertaa kahden vuoden aikana, näistä vain kuusi aloituskokoonpanossa. Tämä toki huolettaa. Mutta sen kuuluisan potentiaalin luulisi siellä edelleen jossain olevan. Lähtisi kymppimiltsillä. Kokeilisin.

Uutuushankinta Aaronson nimittäin menisi mielestäni hukkaan kyseisellä pelipaikalla, hänen olisi hyvä päästä operoimaan ylempänä kenttää, joko Raphinhan pelipaikalla oikeana "kapeana" laiturina, tai sitten kärjen takana hyökkäävänä keskikenttänä, mikäli pelaamme yhden kärjen miehityksellä. Marsch suosii kahta hyökkääjää, mutta materiaalimme, tai pikemminkin sen puutteesta johtuen, voinee olla pakotettu käyttämään kahden kärjen sijasta hyökkääjä-hyökkäävä keskikenttä-kombinaatiota.

Ellei sitten käydä kaupoilla, ja juuri tätä siirtoa minä olen enimmäkseen yrittänyt ennakoida seuraavaksi. Potentiaalisimmat vaihtoehdot:

Takumi Minamino - oma lemppari, Marschin vanha tuttu tämäkin, todistanut osaamisensa myös huipputasolla, ei tulevaisuutta Liverpoolissa, lähtisi suhteellisen halvalla, MIKSI EMME JO OSTA????

Valentin Castellanos - taitaa maalinteon ja osaa myös pelin "linkittämisen" taidon Bamfordin tapaan. Kääntämätön kortti Euroopan suursarjoihin. Kokeilemisen arvoinen riski? Orta ja Kinnear kuvattu kilistelemässä kuppia newyorkilaisessa juottolassa. Mikä lienee ollut matkan tarkoitus, ellei Castellanos?

Chukwubuike "Junior" Adamu
- Seuraava uhri "farmiseurastamme" Salzburgista? Pelasi kelpo kauden alemman hyökkääjän roolissa, mutta onko vielä 21-vuotiaana raakile Valioliigaan?

Alberth Elis - Huhumyllyn jokerikortti. 26-vuotiaan honduraanin seura on portugalilainen Boavista, mutta kuluneen kauden hän urakoi lainalla Ranskan liigan Bordeaux'ssa, jonka kohtalona oli pudota sarjaporrasta alemmaksi. Elisin 9 maalia 20 ottelussa eivät riittäneet pitämään seuraa ylhäällä. Elisille povataan tänä kesänä mielenkiintoista siirtokiemuraa, sillä Bordeaux:lla on lainasopimuksessaan pykälä, jolla he voivat lunastaa Elisin itselleen vaivaiseen £6M hintaan ja erinäiset lähteet tietävät Bordeaux:n olevan valmis tekemään välitöntä voittoa myymällä Elisin heti eteenpäin parhaiten tarjoavalle. Tukun seuroja kerrotaan jo lähestyneen tarjouksin, myös Leedsin?

Ja jos oikein hulluttelemaan lähtisi, niin riittäisihän näitä: Ben Brereton Diaz, Che Adams, jopa ikinuori Dries Mertens, ynnä satakuusisataa muuta. Mutta johonkin se raja täytyy vetää.
 
Back
Top