Huhumylly

Bielsaball

Member
Rodrigo kuitenkin on hyökkääjä, eikä keskikenttä. Ehkä nyt Jamesin (ja Forshawn) tultua Rodrigoa ei tarvitsisi keskellä käyttää vaan saisi oikeasti haastaa Bamfordia hyökkääjän paikasta. Ja jos esim. Bamford loukkaantuu/peli ei kulje, niin kyllä Valiioliigajoukkueella täytyy penkiltäkin laatua löytyä. Gelhardtia, Summervilleä ja Greenwoodia huudellaan mutta täytyy muistaa että he ovat ihan poikasia vielä.
Erittäin hyvin sanottu. Rodrigosta maksettiin alunperin aivan liikaa, mutta myös tämän takia en myisi myöskään pois, koska ostohinnasta saisi ehkä yhden kolmanneksen takaisin. Menköön siis Bamfordin kirittäjänä.

Jotenkin en näe Bielsan siirtävän Raphinhaa tuohon kymppipaikalle. Uskoisin että Jamesin annetaan rauhassa sopeutua Bielsan metodeihin sekä vaatimuksiin.

Olen jo huomannut olevani melko yksin tämän mielipiteen kanssa, mutta antaisin Tyler Robertsille nyt viimeisen mahdollisuuden lunastaa tuo kymppipaikka itselleen, koska potentiaalia on.
 

Manaaja

Active member
Myös Shackleton on alkanut ottaa entistä näkyvämpää roolia ykkösjoukkueessa. Burnley-matsissakin oli yksi eläväisimmistä meikäläisistä, ellei jopa se kaikkein paras. Taitaa vielä olla luonnostaankin sellainen 8/10-paikan peluri enemmän kuin laitapakki, joten ehkä hän olisi omimmillaan siinä keskustassa häärimässä, hengittämässä Klichin ja Dallasin (ja Forshaw'n) niskaan. Rodrigo ja myös Roberts taas ovat molemmat dna:ltaan hyökkääjiä enemmän kuin keskikenttämiehiä. Tosin Bielsa nyt geenimuuntelee pätevän keskikenttämiehen vaikka Elland Roadin vahtimestarista, jos niikseen tulee.
 

Vessu

Member
Nyt on sekä Roberts että Rodrigo saanut näyttöpaikkoja mielestäni ihan riittävästi. Tulos on nolla molemmilta.
Rodrigo neljä peliä hyökkääjänä ja nolla plus nolla on nolla.
On saanut pelata myös keskikentällä, jonka pitäisi olla hänen paikkansa, mutta peliotteet olleet korkeintaan heikko+ myös siinä pelipaikalla.
Jos Rodrigoa on pakko peluuttaa avauksessa niin mieluummin lähellä Raphinhaa, muuten Raphinha hakee tätä kaveriaan pitkillä palloilla liian usein ja tehottomasti.
Roberts pelaa pikkusievää , väläyttää sillon tällön, mutta kokonaisuutena hän on hädintuskin champiohsip-tason pelaaja.
Olen eri mieltä hänen potentiaalistaan, minusta sitä ei ole tälle tasolle.
Myyntiin molemmat, otetaan Bamfordin kirittäjä omasta akatemiasta, jos ei Cabralia tms saada hankittua.
 

malja

Active member
Kovasti tuntuu briteissä olevan semmoinen käsitys että tää kausi olisi Bielsan viimeinen leedsissä.
Jos näin on, niin isot on saapaat jollekkin täytettäväksi.
 

LUIGI

Active member
Kovasti tuntuu briteissä olevan semmoinen käsitys että tää kausi olisi Bielsan viimeinen leedsissä.
Jos näin on, niin isot on saapaat jollekkin täytettäväksi.
Pari nimeä sillä vilahtanutkin eli Granadan entinen pomo Diego Martinez ja Palmeirasin manageri Abel Ferreira
 

smithnjones

Well-known member
Kovasti tuntuu briteissä olevan semmoinen käsitys että tää kausi olisi Bielsan viimeinen leedsissä.
Jos näin on, niin isot on saapaat jollekkin täytettäväksi.
Myös Ortan on huhuiltu lähtevän Newcastlen sopimusneuvottelijaksi vai mikä se onkaan?
 

Manaaja

Active member
Pelaajahuhuista sen verran, että useat eri lähteet "tietävät" Espanyolin 18-vuotiaan ihmelapsen Mateo Joseph Fernandezin kaupan olevan "varma" siirtoikkunan auetessa tammikuun 1. päivä. Nuoren hyökkääjän perässä ovat olleet tiettävästi myös mm. Barcelona, Man City, Liverpool ja Arsenal, mutta Leedsin kerrotaan vetäneen neuvotteluissa pidemmän korren. Tarjous ollut kai alunperin £420,000, mutta Leeds ilmeisesti joutui korottamaan summaa jonkun verran.

Toteutuessaan taas kerran mainio lisä pelaajakehittämöömme. Hienoa nähdä myös, miten kovassa huudossa junioriosastomme on, kun pystymme houkuttelemaan riveihimme pelaajalupauksia suurseurojen nenän edestä.

Saas nähdä, tuoko tammikuun ikkuna yhtään lisäystä ykkösmiehistöön...
 
Top