Huhumylly

Bielsaball

Member
Rodrigo kuitenkin on hyökkääjä, eikä keskikenttä. Ehkä nyt Jamesin (ja Forshawn) tultua Rodrigoa ei tarvitsisi keskellä käyttää vaan saisi oikeasti haastaa Bamfordia hyökkääjän paikasta. Ja jos esim. Bamford loukkaantuu/peli ei kulje, niin kyllä Valiioliigajoukkueella täytyy penkiltäkin laatua löytyä. Gelhardtia, Summervilleä ja Greenwoodia huudellaan mutta täytyy muistaa että he ovat ihan poikasia vielä.
Erittäin hyvin sanottu. Rodrigosta maksettiin alunperin aivan liikaa, mutta myös tämän takia en myisi myöskään pois, koska ostohinnasta saisi ehkä yhden kolmanneksen takaisin. Menköön siis Bamfordin kirittäjänä.

Jotenkin en näe Bielsan siirtävän Raphinhaa tuohon kymppipaikalle. Uskoisin että Jamesin annetaan rauhassa sopeutua Bielsan metodeihin sekä vaatimuksiin.

Olen jo huomannut olevani melko yksin tämän mielipiteen kanssa, mutta antaisin Tyler Robertsille nyt viimeisen mahdollisuuden lunastaa tuo kymppipaikka itselleen, koska potentiaalia on.
 

Manaaja

Active member
Myös Shackleton on alkanut ottaa entistä näkyvämpää roolia ykkösjoukkueessa. Burnley-matsissakin oli yksi eläväisimmistä meikäläisistä, ellei jopa se kaikkein paras. Taitaa vielä olla luonnostaankin sellainen 8/10-paikan peluri enemmän kuin laitapakki, joten ehkä hän olisi omimmillaan siinä keskustassa häärimässä, hengittämässä Klichin ja Dallasin (ja Forshaw'n) niskaan. Rodrigo ja myös Roberts taas ovat molemmat dna:ltaan hyökkääjiä enemmän kuin keskikenttämiehiä. Tosin Bielsa nyt geenimuuntelee pätevän keskikenttämiehen vaikka Elland Roadin vahtimestarista, jos niikseen tulee.
 
Top