Foorumi siirtyy

Raimo

Member
Foorumi siirtyy vähän uudempaan foorumisoftaaan. Mietin pitkään, että siirtyisinkö kokonaan uuteen järjestelmään, mutta päätin pysyä tässä nykyisessä softassa konvertoinnin helppoudesta johtuen.

Tulevaa foorumia voi testata osoitteessa: http://www.lufc-finland.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

Nykyiset käyttäjänimet toimivat. Testasin myös viestien siirtoa, joka toimii paria viestiketjua lukuun ottamatta mainiosti. Syy softan päivitykseen on se, että sivulle pyrkii rekisteröitymään päivittäin useita käyttäjiä jonkun ns. "spam-botin" välityksellä, jolla spammerit pyrkivät keräämään sähköpostiosoitteita. Uusi softa tarjoaa mahdollisuuden bannata tiettyjä ulkomaalaisia sähköpostiosoitteita ja se myös vaatii e-mail varmennuksen uusilta käyttäjiltä, jolloin väärinkäytösten määrä vähenee.

Todennäköisesti myös foorumin ulkonäkö tulee muuttumaan, samoin kuin foorumirakennetta tullaan kutistamaan siten, että jäljelle jää vain "ylläpidon tiedotukset", "Leeds united" ja "kaikki muu"

Lopullinen siirto tapahtuu jossain vaiheessa, kunhan veikkauskisa ei ole liian kriittisessä vaiheessa, jos jotain ongelmia ilmenee
:)  

Olisin kiitollinen, jos joku kävisi testailemassa tuota foorumia ja toteamassa, että kaikki toimii ns. "vanhan käyttäjän" näkökulmasta (Foorumisoftan mielestä itse olen adminina ns. "uusi käyttäjä")
 
Back
Top