Daily Telegraphin Fantasy Football

Bremner

Active member
Katsoin asiakseni taas alkavan kauden kynnyksellä mainostaa Daily Telegraph -sanomalehden mainiota Fantasy Football -manageripeliä ja nimenomaan sen nettiversiota. Tulevalle kaudelle voi nyt taas rekisteröidä unelmajoukkueensa hintaan £7.50 per joukkue. Osoite on vanha tuttu www.tffo.co.uk. Tuolta löytyvät niin pelin säännöt kuin rekisteröitymisohjeetkin.

Itse olen ottanut osaa kyseiseen peliin neljänä vuonna peräkkäin ja voin suositella sitä varauksetta muillekin. Sivut ovat selkeät ja käyttöliittymä hioutunut vuosien varrella varsin käyttäjäystävälliseksi. Tänä vuonna sivuihin näyttäisi tosin tulleen pieniä muutoksia, enkä ole itse noita vielä ennättänyt suuremmin testailla.

Jonkinlainen puutehan DT:n manageripelissä on se, että puolustavat keskikenttäpelaajat jäävät pelissä aika hyödyttömiksi kun esim. taklauksia ja pallonriistoja ei pisteillä palkita. Omasta mielestäni tuo ei kuitenkaan ole kovin vakava puute ja puolustavien keskikenttäpelaajien hintaa onkin yleensä vastaavasti laskettu suhteessa hyökkäävämpiin pelaajiin.

Hienoa olisi jos tänäkin vuonna saataisiin Suomesta osanottajia runsain joukoin. Normaalin kokonaiskilpailun lisäksi managerit kamppailevat myöskin maanosittain (Eurooppa) sekä maittain (Suomi), joka lisää peliin runsaasti mielenkiintoa.
 
Tässä toinen hauska futis-onlinepeli :

www.hattrick.org

Olen pelannut sitä kaksi kautta ja onnistuin toisella yrittämällä nousemaan nelosdivarista kolmoseen.
Hattrick on täysin ilmainen ja ihan mielenkiintoinen peli - suosittelen.
 
Back
Top